• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aynen canım..rabbim bizı bizden cok ıyı bılır ve en layıkını bıze nasıp eder..ümmeti muhammedın her zaman en büyük sılahını kullanır yanı duasını...rabbim bızden ümidini kesmesın

AMin canim Rabbim kara gecede kara taşin altındaki kara karıncadan bile haberi var Rabbim duyuyor görüyor biliyor ve dualara cevap veriyor hepiniz dualardasinuz Rabbim hayirli evlatlar versin hepinize herkese annelik duygusunu tattırsın insallah

AMin canim Rabbim kara gecede kara taşin altındaki kara karıncadan bile haberi var Rabbim duyuyor görüyor biliyor ve dualara cevap veriyor hepiniz dualardasinuz Rabbim hayirli evlatlar versin hepinize herkese annelik duygusunu tattırsın insallah

ayy canım ınsallah..bugün bol bol dua ettım...rabbim hayırlı kullarının hayır dualarını kabul et...bırbırımıze dua edıp destek olmalıyız..rabbim müslüman kardeslerı bırbırıne kardes kılmıs :D :D :D hamılelıgın nasıl gecıyor

neyse tatlım ben kacar..epeyde uykum geldı...ınsallah yarın yenı bır güne uyandıgımızda mutlu ve yenı umutlarla uyanırız...ıyı geceelr

ayy canım ınsallah..bugün bol bol dua ettım...rabbim hayırlı kullarının hayır dualarını kabul et...bırbırımıze dua edıp destek olmalıyız..rabbim müslüman kardeslerı bırbırıne kardes kılmıs :D :D :D hamılelıgın nasıl gecıyor

Amin canim inşallah benim ki biraz zor ya bulanti kusma cok serum yiyorum zayıfladım hiçbirşey yiyemiyorum ama cok şükür ki bebegim iyi birde olmayanları düşününce Hamdediyirum yaşadıklarıma bütün cabamız onlar için

neyse tatlım ben kacar..epeyde uykum geldı...ınsallah yarın yenı bır güne uyandıgımızda mutlu ve yenı umutlarla uyanırız...ıyı geceelr

Tamam TATLIM inşallah dediğin gibi olur hayirli geceler Allah rahatlık verdin görüşmek üzere öptüm :54::54::54::54:

canım sen negatife takılma kırmızılar gelmiyosa ümit var hala demektir:) bazı bünyelerde geç gösterir:) inşallah vardır bebişin:16:

gelmedi hala bakalım bugn nolcak düsunmemeye calışıyorum.. batma olmazdı bende adet oncesi belm cok agrırdı belde bi şey yok kasıklarımda agrı ve bat var sadece

Canım sen çok kafana takıyorsun tıpkı benim ilk zamanlarım gibi biraz rahat ol güzel şeyler düşün şükret herşey için. sana ve hepinize dualar ediyorum inşaallah bebişin gelecek. ben senin gibi geldimi gelmedimileri düşüne düşüne adetim 10 veeya 15 gün geçerdi sonrası foooosss :)
Senrahat ol ki bebişinde rahat rahat büyüsün. ayrıca başkalarını düşünerek kendine hiç ez.yet edipte üzülme herkesin kaderi ap ayrı elden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor.
Bence sen kendini kasma ve bekle.batmalrın oluyormuş bende çok oluyordu hep hamileyim diyordum ama kişisine göre değişir. mesela ben hamileyken hiç batma falaan hissetmem. adet olmadan olur bana.
İnşaaallah senin bebiş büyüdüğü için batmaların oluyordur. mümkünse kan testi yapsana merak ettim :)

haklısın canım cok kasıyorum belkide.. ne biliym işte uzulduğm için boyle oluyor sanırım.. bu arada yeni yılın kutlu olsun canım...

gunaydın kızlar..
herkezin yeni yılı kutlu olsun,halen kırmızılar gelmedi bakalım bugn nolcak...
kasımda agrı ve batma var anlıyamadım...

kızlarrr ikinizi de tebrik ederimmm..Bu yeni yıla hamiş olarak girdik Allah hepimizin sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..Allah olmayan arkadaşlara da sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin....Herkese sağlık ve mutluluk dolu yıllar...

selam kızlarr nasılsınız bakalımmm???

ebiii kız selam demişin gitmişsin?

test yapıcaktın? sonuç ne oldu???? :31:

kaç gündür sırf senin sonucun için girip duruyorum.bir sonuca bağlanamadı durumun yaa :26:

hayırlı haberlerini alırız inşallah canım ama bence aksatma,eger kırmızılar gelmediyse bir an önce kan ver..
ne var ne yok öğren ve ona göre dr a gidersin gerekirse olmazmı :16:

kızlar 22 aralıkta kırmızılar geldi ve biter bitmez akıntı başladı .. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam . Bugün ilkini yaptım ..

C çizgisi koyu ( ama gebelik testlerindeki kadar kıpkırmızı olmasada koyu yani)
T çizgisi de ondan açık ama çok net farkedilir biçimde aşırı silik değil

Resmini çekemedim :(

lütfen yardım edin ben bu günlerde yumurtlamam imkansız diye düşünüyodum .. Hatta Hafta sonu bitti ama leke filan geliyodu düne kadar , ilişki filan olmadı o yüzden tamamen bitsin diye ..

Sizce nedir bu ?

kızlar 22 aralıkta kırmızılar geldi ve biter bitmez akıntı başladı .. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam . Bugün ilkini yaptım ..

C çizgisi koyu ( ama gebelik testlerindeki kadar kıpkırmızı olmasada koyu yani)
T çizgisi de ondan açık ama çok net farkedilir biçimde aşırı silik değil

Resmini çekemedim :(

lütfen yardım edin ben bu günlerde yumurtlamam imkansız diye düşünüyodum .. Hatta Hafta sonu bitti ama leke filan geliyodu düne kadar , ilişki filan olmadı o yüzden tamamen bitsin diye ..

Sizce nedir bu ?

Canım T çizgisi C çizgisi kadar koyu ise yumurtayacaksın anlamındadır. T çizgisi silikse yumurtlama yok anlamındadır. Silik çizgi negatif olarak değerlendiriliyor ovulasyon testlerinde.

Şuan yumurtlamıyorsun canım.

Canım T çizgisi C çizgisi kadar koyu ise yumurtayacaksın anlamındadır. T çizgisi silikse yumurtlama yok anlamındadır. Silik çizgi negatif olarak değerlendiriliyor ovulasyon testlerinde.

Şuan yumurtlamıyorsun canım.

İncicim sen başladınmı testlere , ben çok erken başladım sanırım .. Adetim biteli bir iki gün oldu ama akıntı beni şaşırttı .. Belki çok erken yumurtluyorumdur .. Bişeyler okudum regl biter bitmez ki çalışmayla hamile kalanlar o kadar çok ki ..

Slm canim bak benimde oyle oldu adet bittikten sonra hemen o akiskan akinti basladi 3 4 gune yakin surdu ve rahim agzim yumurtlama gunundeki gibi yumusakti bakalim insallah tutmustur bebek ve su an adete 4 gun var insallah hamile olurum da adet olmam bu arada sag yumurtaligim yurudugumde bisey kaldirdigimda agriyo of insalah her isteyen kadin en guzel sekilde anne olur ha bu arada adet olacagim zamanda kasiklarim arair benim off off

İncicim sen başladınmı testlere , ben çok erken başladım sanırım .. Adetim biteli bir iki gün oldu ama akıntı beni şaşırttı .. Belki çok erken yumurtluyorumdur .. Bişeyler okudum regl biter bitmez ki çalışmayla hamile kalanlar o kadar çok ki ..

Canım bende bi adetin 8.ci günü bide bugün yani 10.cu günü yaptım silik. Aslında çok erken ben 17-18-19-20 ci. günlerde genelde yumurtluyorum :27::27: İçimizdeki bu heyecan olmasa napardık.

Benim annemde öyle diyor adetin bittikten sonra hamile kalman daha kolay olur diyo. Bende bu ay adetim biter bitmez denedik. Adet bittikten 1 gün sonra, 3.cü günü ve dün akşam oldu.

Aslında her günü değerlendirmek lazım ne olur ne olmaz. Tutabilir.

Bak şöyle yapıyorum bu ay, ben yumurtlamaya kadarki sürede gün aşırı ilişki yapıyorum bazen 3 günde bir olabiliyor. Ama koyu çizgiyi gördükten sonraki 4-5 gün çok önemli. Onlarıda o şekilde değerlendireceğim. O günleri boş geçirmemek lazım.

Kuzum inşallah bu yolda beraber hamile kalacağız. :49::49:

İyiaksamlar kizlar.reglime 7 gun var. Bugun vajinamda agri hissetim. Halada var. Kasiklarimda agriyor.ama alt tarafim sanki regl oldugunda agrir aynen ole. Bilgisi olan varmi acaba.

İyiaksamlar kizlar.reglime 7 gun var. Bugun vajinamda agri hissetim. Halada var. Kasiklarimda agriyor.ama alt tarafim sanki regl oldugunda agrir aynen ole. Bilgisi olan varmi acaba.

Belirtilere fazla takılma canım. biliyorsun ki adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor.

Bende 2 aydır bütün belirtileri yaşadım nerdeyse.

Hepsi foss çıktı.

Adet günün geçsin ondan sonra ümitlen tatlım..

Allah hepimize nasip etsin anneliği.

Nerdesiniz kızlar ?

Kimseden ses seda yok.

Bebiş çalışmalarındamısınız yoksaa :34:

Batı gelenler sonuçları yazsınlar hep beraber sevinelim :46:

Back