• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
yerlesme bukadar gec olurmukı kız :)
bugün sürprız yapacektım göyaaaa :) dün su gıbı oldu akıntım ve hafıfdı lekelenme hıc gelmedı kırmızılarım ben anlamadım canıkom :) sen nasılsın
Olur neden olmasın.Yoktan var eden Allahım en güzelini oldurur.Varsa elinde test yapsana sende.Üzülmeden ama.Hadi:4:
az kalmıs gızz ne cabuk gectı :D ınsallah bu ay güzel haberını alırız
Az kalmış bende şaşırdım dün hesaplayınca.Yumurtlama günüme göre 9. Siklusuma göre 11 ocak.11'i esas alıyorum ben.Ne olur ne olmaz:16: İnşallah 9unda öğrenirim.8-9 gibi test yapmaya başlarım yine ben :52:İnşallah hepimiz veririz müjdeyi de adı gibi bol bebişler olur topiğimizde:21:

Olur neden olmasın.Yoktan var eden Allahım en güzelini oldurur.Varsa elinde test yapsana sende.Üzülmeden ama.Hadi:4:

Az kalmış bende şaşırdım dün hesaplayınca.Yumurtlama günüme göre 9. Siklusuma göre 11 ocak.11'i esas alıyorum ben.Ne olur ne olmaz:16: İnşallah 9unda öğrenirim.8-9 gibi test yapmaya başlarım yine ben :52:İnşallah hepimiz veririz müjdeyi de adı gibi bol bebişler olur topiğimizde:21:

ayyyy hadı ınsallah cok ümitlıyım senden bu aycanıkom ınsallah bu ay güzel haberler gelecek

ayyyy hadı ınsallah cok ümitlıyım senden bu aycanıkom ınsallah bu ay güzel haberler gelecek

Valla 30unu da değerlendirebilseydik bende de ümit olacaktı ama ne biliyim biraz durgunum.Cumartesiden beri ağrım çok çatladığım için sanıırm.Ama cumartesi akşamı ve dünü boştu.Bugün akşama inşallah.Çatlamadıysam daha olur.BTÇ kürü geç çatlatıyor ya sadece ondan umutluyum.Çünkü testlerim silikleşti...

Valla 30unu da değerlendirebilseydik bende de ümit olacaktı ama ne biliyim biraz durgunum.Cumartesiden beri ağrım çok çatladığım için sanıırm.Ama cumartesi akşamı ve dünü boştu.Bugün akşama inşallah.Çatlamadıysam daha olur.BTÇ kürü geç çatlatıyor ya sadece ondan umutluyum.Çünkü testlerim silikleşti...

dert etme olur ınsllah rabbıme bol bol duanım ınsallah nasıp olur...ümidini asla kaybetme canım

kızlar gene benim sol tarafımda batma oluyor ya....
anlamadım giti kırızılarda yok ortada dun batı teste negatf... sizce noluyo bna

kızlar hicbat gnu negatf cıkıp sonradan hamile oldgnu ogrenen varmı?

Arkadaşımın adetini 3 gün geçtikten sonra yapılan idrar testi negatifti. 3 gün daha bekledi adet olmayınca kan tahlili yaptırdı direk. İdrar testi yapmadı. Ve değeri 1000 küsür çıktı. Şu an 20 haftalık hamile.:17:

aaaaaaaaaaaaaa kımmıs o hemen sorularımı sormam lazım ona :)
:)
lillium ismi.Bende ekli.Hatta doktoru adet söktürücü verdi ben çok ısrar ettim içme diye.İçecektim diyor.Çok umutsuzdu ama oldu :) Ateş ölçme topiğinden arkadaşımdı.İnşallah sizlerde öyle olursunuz tabi 10 gün beklemeden :)

kızlar bugun pek mutsuzum.. içimden hazırlanmak bile gecmıyor...

Şişşşş :20::20::20: Kızıyorum ama sana.Ümitsizlik haramdır diyen peygamberimizin sözünümü çiğniyorsun sen bakıım:20::20::20: Yok öyle bişey.Titiz Başak olmazsa anakuzusu Terazi doğururuz.O da olmazsa aşk ateşi tavan yapmış akrep:9: Kocacığım da akrep benim ordan biliyorum :9:

Back