• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlarrrrr
testt
yaptımmmm
çift cizgiii
inanamıyorum suanda silik ikinci cizgi ama görünür silik yani öle belli belirsiz falan diil elim ayağım titriyooo:53::53::53::53::53::53::53::53:

canımm benimm çok sevindim..hayırlı olsun..kan testiyle tasdikle..hemen kan vermeye koş..

Kızlarrrrr
testt
yaptımmmm
çift cizgiii
inanamıyorum suanda silik ikinci cizgi ama görünür silik yani öle belli belirsiz falan diil elim ayağım titriyooo:53::53::53::53::53::53::53::53:
:46::46::46::46::46::46: İşte buuuuuu....Hayırlı olsun.Hadi kan sonucunu bildir bize....

kızlar bu akşam napıcaksınız???

Ben Meryem suresini okumayı düşünüyorum.Ardından Yasin okuyacağım Mübin duasıyla.Hem evim,hem sevdiklerim,hem de vatanım için.Herşeyin daha güzel olması için.Sadece yalan dünya'yı izlerim.Volkan Konak denk gelirse bir de onu.31/12 benim için özel bi gün değil.10 gün sonraki batım benim için daha önemli :23:

2012 son güzelliklerini yapıp gitsin bugün inşallahhh...Bir sürü hamiş haberi alalım bugün topiğimizde.Gözlerimizde mutluluk gözyaşları olsun hepimizin..Umutla başlayalım 2013'e...Ellerimizi boş çevirmesin Rabbim bugün...
:21::21::21::21::21::21::21:

canım benım dün su gıbı akınımla bırlıkte kahverengı lekelenme oldu..tekrar test yapmadım kan vermeyede gıtmedım bu yüzden..beklıyorum ama kırmızılar gelmedı....umutlar dırttt suya

Kahverengi leke yerleşmedir kııızzz.....Hadiiii inşalllah gelmez kırmızıların da 2013'e 3 kişi girer çekirdek aileniz :)

tebrıkler cnaımm sonunda geldı bak bebişinn hayırlısıı oluır inşşş kan testıne gıtttt hemennn sveıncını 2ye katlaaaa :) hayırlısıyla kucagınada alırsın inş canımm :16:

canımm benimm çok sevindim..hayırlı olsun..kan testiyle tasdikle..hemen kan vermeye koş..

ooooooooooooooooooooooooooooo tatlımmmmmm..tebrik ederım..hemen gıt doktora kan testı yaptir

kızlarr hepinize cok tesekkur ederimm
halen daha şoktayım
kan testine gidicemde bitest daha yapım diorum
bi garip oldum napsam bilemedimmm
inşallah bu testin sonucu doğrudurr kızlarr
Rabbim hepinize çift cizgiyi görmeyi nasip etsinnn
anlatılmaz bi duyguuu

:46::46::46::46::46::46: İşte buuuuuu....Hayırlı olsun.Hadi kan sonucunu bildir bize....

Ben Meryem suresini okumayı düşünüyorum.Ardından Yasin okuyacağım Mübin duasıyla.Hem evim,hem sevdiklerim,hem de vatanım için.Herşeyin daha güzel olması için.Sadece yalan dünya'yı izlerim.Volkan Konak denk gelirse bir de onu.31/12 benim için özel bi gün değil.10 gün sonraki batım benim için daha önemli :23:

saolasun aysemmm
gidicem kan testine de şu şoku bi anlatıyımm
hiç umudum yoktuuu
ölesinee yapmıştım

saolasun aysemmm
gidicem kan testine de şu şoku bi anlatıyımm
hiç umudum yoktuuu
ölesinee yapmıştım

Sabah yap diyecektim de dilim varmadı üzülürsün diye.Kucağına da alırsın inşallah sağlıkla.Darısı başıma 10 gün sonra.Ve tüm topiğin başına...:16::16::16:

Kahverengi leke yerleşmedir kııızzz.....Hadiiii inşalllah gelmez kırmızıların da 2013'e 3 kişi girer çekirdek aileniz :)

yerlesme bukadar gec olurmukı kız :)
bugün sürprız yapacektım göyaaaa :) dün su gıbı oldu akıntım ve hafıfdı lekelenme hıc gelmedı kırmızılarım ben anlamadım canıkom :) sen nasılsın

Sabah yap diyecektim de dilim varmadı üzülürsün diye.Kucağına da alırsın inşallah sağlıkla.Darısı başıma 10 gün sonra.Ve tüm topiğin başına...:16::16::16:
İnşallahhh tatlımmm
isteyen dileyenn butun arkadaşlarım kavuşsunlar bebeklerine

yerlesme bukadar gec olurmukı kız :)
bugün sürprız yapacektım göyaaaa :) dün su gıbı oldu akıntım ve hafıfdı lekelenme hıc gelmedı kırmızılarım ben anlamadım canıkom :) sen nasılsın

ebimmm olmaz olurmuuu hersey olabilir
herkesin birbirinden farklı oluyo
inşallah bebeğin seninledir canımm:46:

ben bat ımı bugun hesaplamıştım yanlışmı oyusden sabah ilk idrarla yapmadım
bat ım yarın bigun önce yaptım öle aklıma esti yaptım ve çift cizgi cıktı:34:

bu güzel haberleri duyunca o kadar heyecanlanıyorum ki gidip test yapasım geliyor..ama sonu hep tek çizgi..ama bizlerde bu ay çift çizgiyi göracağz artık..

İnşallahhh tatlımmm
isteyen dileyenn butun arkadaşlarım kavuşsunlar bebeklerine

ebimmm olmaz olurmuuu hersey olabilir
herkesin birbirinden farklı oluyo
inşallah bebeğin seninledir canımm:46:

ınsallah tatlım sımdı bı arkadasımın hamıle haberını okudum 11 kasımda adet olmalıyken 14 ünde testte negatıf cıkmıs ayın 22 sınde doktora gıtmıskı 3 haftalık hamıle..ben cok ümitlı degılım ama ınsallah..ıcınde cok sevındım ve cok mutlu oldum :D yıpıııı

Back