Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

ben testim koyulaşmaya başladıktan sonra silikleşene kadar calışma yaptım canım cunku tam olarak catlama gununu tahmin edemicem için bu şekilde davrandım
zaten yumurtanın oluşup buyuyup catlaması en az 3 gune rast gelio 30 unde keşke olsamış ama 31 i kaçırmış olduğunu düşünmüyorum tatlım

kızlar moralim bozuldu dayımın kızı hamileymiş... birbucuk aylık... allah banada nasip etcek mi acaba bi gun???
iyice umitsizleştim... adet olcaktım daha olmadı... off off

kızlar moralim bozuldu dayımın kızı hamileymiş... birbucuk aylık... allah banada nasip etcek mi acaba bi gun???

bozma moralini cevommm nasip edicek Rabbim sana da bölee herkeslere haber vermeyiii
üzülmeee sakınnn böle haberer alınca insan bi garipoluyo bilmezmiyimm
kıyamam üzülmee sakınnn

o kadar cok istiyorum ki her an aklimda hele bu ara iyice uzuluyom dun test yaptm negatf cıktı dun bat gunuydu halen gelmedi kırmızılar bu ay bari tutmuş olsun bebegim olsun herkezin bebeği oluyo... gecen ay dktrada gtm altan yuayne etti kanser testi yaptı,yenı utrason cıkmış onla baktı karından muayne etti herşey normal ya anlıyamıyom..... neden bole oluyo ben 1 sene 3 aylık evlıyım... ve bebeği cok istiyorum...oturup aglıycam gene,kimseylede paylaşamıom bu durumu yenı yıla gözu yaşlı gircem sanırım

gerçekten umutsuzluğa duşuym artık usandım allahım banada nasip etsin artık...

Sabah sabah geldi benim kırmızılar...

Her ay biraz daha artıyor hayal kırıklığının yarattığı üzüntü....

Neyse kızlar sizinde canınızı sıkmıyayım hiç böyle bir günde...Akşam evde olucaz.., bu sene babamı kaybettiğim için çıkıp da eğlencelere gitmek istemedim ben..Akşam için yemek hazırlıyıcam,bi duş alıcam falan..Bunlarla oyalanarak düzelirim inşallah...

Umarım 2013 hepimize hayırlı uğurlu gelir canlarımmm

Cumartesi akşama doğru çok ağrım vardı kasıklarımda.O akşam yada pazar günü olaydı iyiydi.Hala da hem sağ hem sol kasığıma ağrılar giriyor arada sırada.Kaçırdık gibi geliyor ama nasip.Kür yüzünden geç de çatlayabilirim.Tubiloshh da düşündüğünden çok sonra çatlamıştı.Bu akşam çalışayım ben en iyisi.Toplayım kendimi akşama kadar.Boğazım berbat durumda.Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Kız üzülme sırası gelince seninki de olacak.Sağlıklı,hayırlı bi evlat olsun da varsın bekletsin.Çok bekletmez inşallah Rabbim bizleri.Sabrımız yok maalesef kul olarak..

Lütfeeennn kendini yıpratma.Yeni yıla dualarla gireceğiz inşallah.O'nun kudretinden şüphemiz yok çok şükür.Biraz daha sabır biraz daha sakinlik lazım bize.Dua et bitanem.İnsanı en çok o rahatlatır.
Geçmiş olsun canım.Desene 2013'te beraber hamile kalıp beraber doğuracağız Terazileri Ben de akşam Kur'an okuyacağım yeni yıl bereketiyle,huzuruyla,bebeklerimizle gelsin diye.Dualarımız kabul olsun inşallahh

Âmin canım ,Allah kabul etsin şimdiden...İnşallah hayırlara vesile olur 2013...Öpüyorum hepinizi

sizinde canınızı sıktım kızlar k.bakmayın

Paylaştıkça azalacak sıkıntılarımız.Öyle söyleme lütfen.Biz de paylaşıyoruz hep beraber konuşarak rahatlıyoruz.Bak mesela ben ovu testimi yaptım az önce test bozuk çıktı ağlıyomuyum.Kahrolmayasıca test Akşam yeniden yapacağım evde.Kasık ağrılarım çoğaldı.Miss gibi taze çay iç bakayım sen de hadi.Şöyle karşılıklı laflayalım.

cevocumm seni o kadar iyi anlıyorum ki..benden aylarca sonra evlenip hamile kalanlar olunca mevanura söylemeyelim üzülmesin diyenler oldu ..ama ben herkese inat daha dirençli durdum mutluluklarını paylaştım..çünkü biliyorum ki rabbim bizede nasip edecek..üzülüp kendimizi kahretmenin bi manası yok..boşver herkesi..rabbime dua edelim de nasip etsin inşallah..

Sırf bu yüzden kimsenin haberi yok bebek istediğimizden.En yakın 2 arkadaşım dışında..Ailelerimizin bile haberi yok.Hadi sıra sizde diyorlar bebek muhabbetinde hayırlısı diyip kapatıyoruz konuyu.Kimsenin bana üzülmesini istemiyorum.Annem bile olsa.Tedavi de olsam haberi olmayacak kimsenin.Eşim de istemiyor söylememizi.Öyle karar aldık..

güzel kızlar üzülüyosunuz biliyorum bende çok üzüldüm çok ağladım ama yılmak yok ben 11 ay sonra bu mutluluğu yasadım çok şükür inş birer birer sizde bu duyguyu yasayacaksınız dua edelim bol bol rabbim sizin meleklerinizi göndersin benim meleğimide bana bağışlasın inş

Amiiinn canımm.Hamilenin duası kabul olurmuş amiin diyelim bizde duana..Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik? Büyüdü mü karnın?

kimsenin tedaviyi bilmemesi en güzeli..en iyisini siz yapmışsınız..ben bekarken bile çocukları o kadar çok severdim ki ilk aydan bebek yapacam derdim..ama bu kadar zor olduğunu evlenince anladım klomen çatlama iğnesi filan yapınca bu ay çok ümitliyim..inşallah hayal kırıklığına uğramam..sürekli hamile olduğumu görüyorum rüyamda..

biliyorum.. ama dun sbh o kdr uzuldum ki eşime baktım sadece gozlerımz doldu
o bna ben ona belli etmemeye calişcakta yataga yatım sustum o anladı zaten optu sarıldı ama gecmıo icime işlio sanki bi yerde bebek gorsem hmn gozlerm doluyo...

sunbalcım bize dua etmeyi unutma..sen hsg den sonra hamile kalmıştın yanılmıyorsam..hsg den önce herhangi bir tedavi gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…