Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

boyle bi günde herkez mutlu olmak ister..benim gozum yaşlı hep mi boyle olcak diye aklıma gelio

ayy canım benim yaa kıyamam ben sana..rabbim senin yüzünü en kısa zamanda güldürsün..kocaman göbek versin...mutluluk haberlerini bizee duyur..

inş hamişsindır canım benim...
benimde tek bi arkadaşim eşim bide siz bılıosunz bebek istediğimizi
eşim ailesinle zaten goruşmuyo evlendk goruşmedk,annemde napcm cocugu diyenlerden onada solemiıym aldıralım der diye hamile olsamda karnım cıkana kdr kise bilmıyck sizden ve eşimden başka....

ayy canım benim yaa kıyamam ben sana..rabbim senin yüzünü en kısa zamanda güldürsün..kocaman göbek versin...mutluluk haberlerini bizee duyur..

inşallah canım ilk size zaten hemen yazarım,bi hamile kalsam eşim cok guzel bi supriz yaparak soylemek isterdim....
ne hayalerim var bi bilseniz,bebek kiyafetleri olan reyolara gtmek bile istemıyr... cnımı acıtıolar...
mis kokulu bi bebegm olsa

Rüyaların gerçek olsun inşalllahhh bu ay..
Bende sen gibi çok severim çocukları.Ama hep 1-2 yıl düşünmeyeceğim derdim.Öyle de oldu.Eşim de ölür çocuklara.Ama hevesimizi aldık gezmeden evlilikten.Bebeklerimizle gezmek istiyoruz artık.İkizlerimizle.Eşyaları,arabaları,yatakları,oda rengi-dizaynı.Kendim boyayacağım odasını.Perdelerini seçeceğim.Oda süslerini bile tasarladım kafamda.4 ay oldu benimde.Sorunum yok,eşimde gidecek bu ay doktora.(olmazsa tabi).Takibi doktor yapsın bakalım bi de.İnşallah gerek kalmaz bunların hiçbirine.Bende kesemi görmeye giderim doktoruma.

bebiş olunca annen böyle diyemeyecek ama :)
benim babam anneme soruyormuş bebek yapmayacak herhalde diye..tabi diyemiyorsun ki çalışma yapıyoz ama boşa çıkıyor :)
kv lerin ilk torunu olacak..beni üzecek hiçbirşey söylemiyorlar ama kendimi kötü hissediyorum..hepsinin hayalleri vra..herkesi sevindirmek istiyorum..hamile kalınca ilan veririm artık..:)
bu ay hamile kalırsam 40 göbek atacam diyorum eşim diyor o zaman varsa da gidder:)

inşallah canım yaa..bir an senin çocuğun olmak istedim :)

bu ay inşallah olur ama olumssuz olursa dr u ihmal etme bence..önce eşin gitsin zaman kaybı olmasın..sonra sonuçlarınla dr un yanına gidersin..hormonlarda filan birşey çıkmazsa klomene başlar muhtemelen..

Ben de kan testine kadar nasıl beklerim eşime söylemeden diyorum.Şimdiden heyecan basıyor 2 gündür çantamı bile taşıtmıyor eşim.Belki vardır diye.Allahım OL der inşallah bu ay hepimizin bebeklerine..

Amiiinn canımm.Hamilenin duası kabul olurmuş amiin diyelim bizde duana..Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik? Büyüdü mü karnın?

gaz bombardımanından dolayı karnım şiş maalesef ii gidiyor şimdilik bugün klap atışlarını gördük masallah teyzesi haftyada gümbür gümbür dinlicez inş

sunbalcım bize dua etmeyi unutma..sen hsg den sonra hamile kalmıştın yanılmıyorsam..hsg den önce herhangi bir tedavi gördün mü?

benim prolaktınim yüksekti 37 civarında ilaç kulandım 2 kez bide tiroid rahatsızlığım var onunda tedavisini görüyorum o kadar canım

Ben de kan testine kadar nasıl beklerim eşime söylemeden diyorum.Şimdiden heyecan basıyor 2 gündür çantamı bile taşıtmıyor eşim.Belki vardır diye.Allahım OL der inşallah bu ay hepimizin bebeklerine..

inşallah canım yaa..benim ki de 13 aylık evliyiz.dün evleri ilk defa süpürdü..o kadar çok dikkat ediyor ki..o da çok ümitli bu ay..bebeğimiz göbişe gelsede nazlansak biraz daha..

Doktorum da senin gibi söyledi.Önce eşin gitsin.Sonuçlarla bana gel dedi.İnşallah gerek kalmayacak bu ay.2013 benim yılım olacak.İkizlerim ve benim yılım olacak.201 (3) kişi dolaşacağım...Sadece kendime değil hepimize dua ediyorum ama.Yanlış anlaşılmasın

kocaları hemen satıyoruz söz konusu bebek olunca:) inşallah dediğin gibi olur canım..

kocaları hemen satıyoruz söz konusu bebek olunca:) inşallah dediğin gibi olur canım..

Satmam canım o olmasa olmazdı ki kuzularım İki mama sandalyesi,iki araba koltuğu,2 bebek arabası,iki yatak,iki dolap :) Puset istemiyorum ben.Boş olarak bile çok ağır pusetler.Araba yeter dışarda. Odalarına birde koltuk istiyorum emzirme için. Bi olsunlar inşallah ne hayallerim var bi bilseniz

bu ay hayallerini gerçekleştirmeye başlarsın inşallah...

hmm bende kayın dalide yok olmasında o kadını istemıym beni istemiyenı bende istemem
bi bebegm olsun ben onla mutlu olurum....
aman hamileyken gobek atma kocan atsın :)

inşallah canım yaa..benim ki de 13 aylık evliyiz.dün evleri ilk defa süpürdü..o kadar çok dikkat ediyor ki..o da çok ümitli bu ay..bebeğimiz göbişe gelsede nazlansak biraz daha..

:) senin bat ne zaman kuzum?
benimki dun yayıldı bi şey yapmadı valla sanırım benimki yapmaz ben yaparm gene

ne guzel hayalerin var kuzum...inşallah hepimizin bebişi olur bu sene....

Kızlarrrrr
testt
yaptımmmm
çift cizgiii
inanamıyorum suanda silik ikinci cizgi ama görünür silik yani öle belli belirsiz falan diil elim ayağım titriyooo

Kızlarrrrr
testt
yaptımmmm
çift cizgiii
inanamıyorum suanda silik ikinci cizgi ama görünür silik yani öle belli belirsiz falan diil elim ayağım titriyooo

tebrıkler cnaımm sonunda geldı bak bebişinn hayırlısıı oluır inşşş kan testıne gıtttt hemennn sveıncını 2ye katlaaaa :) hayırlısıyla kucagınada alırsın inş canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…