Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Çook geçmiş olsun...

alıntı
Herkese merhaba kızlar. Çarşamba akşamı patates doğrayıcısına sağ baş parmağımı kaptırdım ve parmak ucum tırnak hariç yan tarafıyla alt etinden koptu. Küçük bir yerde yaşadığım için 3 gün boyunca el cerrahı bulamadık ve kanamam durmadı. Şükür bir cerrah bulduk ve kanamam durdu. Çarşamba günü ameliyat olup olmamasına cerrah karar verecek. İnşallah parmak kendini yenilemeye giderse ameliyata gerek kalmayacak. Geçmiş olsun diyen tüm dostlara teşekkürler..

Kevok..Büyük geçmiş olsun....

Çok geçmiş olsun inşallah kendisini yeniler de ameliyata gerek kalmaz arkadaşım..

arkadaşlar yeni tablo yapacak olan yok mu..ayşe senin diğer topikte varsa oraya transfer olalım..
Bol bebiş topiği canım yeni topiğimiz.Eklerim seni de..
aşağıda öyle bekleyip durma gelişmeleri yaz kuzuuuuuuuuuuuu

ben bugün sabah tekrar test yaptım dünkünden daha koyu çıktı yarın kan veriyorum...

Harika.Ayağını sürü kız pazartesi hamiş dolsun topiğimiz...

gunaydın kızlar,şimdiden herkezin yeni yılını kutlarım
halen kırmızılar gelmedi dun gelmeliydi bakalım bugn nolcak... kızlar inş gec dolenme olmuştr hamişimdir dimi....
bana dua edin nolur.. bugn pek kimse gelmez sanırım topiğe...

canım dun sbh test yaptm vakaf negatf cıktı dun bat gunuydu
halen kırmızılar gelmedi
sen nasıl oldun o gun kotuydun?

İnşallah gelmeyecek canım.Dualarım seninle.Geç döllenme olsun inşallah seninki de.
Ağrılar hafifledi ama grip oldum.Daha doğrusu boğazım indi dün.Ev temizliği-ütü-çamaşır derken daha beter oldum.Başım çatlayacak gibi ağrıyor bugün de.Çanta da alamadım.Bugün netten bakacağım artık.

hmm geçmiş olsun canım... dikkt et bol bol neyve ve bitki cayı iç..
inş geç dolenmedirde umudum yok acıkcası bakalım hayırlısı...
dun bende rahatsızdım iş yapmadım açıkcası ev pekte temiz degl ama napıym bugn gidince bakcam caresine oolmasa... sadece bi supurmek kaldı.. gerisini hafta içinden haletydim çamaşırı falan.. sende mi iştesin canım?

Evet işteyim.Keşke 31/12 ve pazartesi olmasaydı da gelmeseydim.Çok kırgın vücudum.Ya bişey soracağım sana.27sinde çizgi koyulaştı benim.Sonraki gün silikleşti.27-28-29 değerlendirdik biz.30-31de olmadı maalesef.Rahatsız olunca.Hala uzayan akıntım var.Tutmuş mudur günler?Bata 11 gün kaldı.:44:

ben test falan yapmadım cunku sabah ateşimi girme için tablomu actın bi baktım bugun 27 gun yani benim bat ım 1 ocak oluyo
31 aralık die nasıl hesaplamışım acaba bu üşütk kafamla anlamadım gitii....neyse yarın sabah yaparım artıkk...zaten bekle bekle içim cıktıı
1 gun daha bekleyelim bakalım nolcak

Var mı belirti falan?Su gibi akıntı,göğüs ağrısı gibi.

Var mı belirti falan?Su gibi akıntı,göğüs ağrısı gibi.

su gibi akıntıdan daha cok kremsi akıntıyı soruyo herkes bana
benimde akıntım var kremsi ağrı sızı hiçbişi yok göğüs ağrısı falanda yok
benim normaldede adet dönemimde göğüslerim falan şişmezdi o yüzden göğüs belirtisi beklemiyorum
cok normal gidiyo vallaa adet olcakmışım gibi bile bi his yok
sadece arada kasıklarımda cok kısa iğne batması gibi bi ağrı geliyo ve gidiyo okadarr..
yarın belli olur bakalım

Bende de olmaz göğüs ağrısı ama işte genelinde görülünce bu belirtiler o yüzden soruyor insan ister istemez.İnşallah hamilesindir.

Bende de olmaz göğüs ağrısı ama işte genelinde görülünce bu belirtiler o yüzden soruyor insan ister istemez.İnşallah hamilesindir.

inşallah canım
ama genele takılmamanı tavsiye ediyorum
burda herkes biririnin yazdığını okuyarak psikolojik bile o belirtileri yaşabiliyosa
belirtiler konusunda cok muallakk bi durumdur bu
zaten kimsenin kimseyle aynı olması beklenemez dio doktorlar
bu su gibi akıntıda aynı sekilde sen su gibi akıntı soruyosun meselaa bazısıda kremsi akıntı oluyo dioo onu soruyo
ben bu yüzden cok fazla belitiler konusunda konuşmuyorum
İnşallah hamileyimdir yarın belli olur dediğim gibi tatlım

Ben konuşurum ama şu belirtim yok bu var gibi takmam kafayı.Belki bende hiç belirti olmayacak.İki hamilelik bile birbirini tutmuyorki.Belirti olunca daha çok ümitleniyor insan.Ama olmayınca da ümitsizliğe düşmüyorum ben.Sana da sorayım fikir verirsin belki.27sinde ovu testim koyuydu.Sonraki günlerde silikleşti.27-28-29 değerlendirdik 30-31 de olmadı maalesef.Kaçırmış olurmuyuz günleri.Bugün devam etsemmi çalışmaya.11 gün kaldı bata.

tutmuştur belkiide canım..sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…