Kızlar herkese merhaba. Küçük bir kaza geçirdim parmak ucum koptu dualarınıza ihtiyacım var..
canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Bir an önce sağlıgına kavusursun inşallah. Dualarım seninle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar herkese merhaba. Küçük bir kaza geçirdim parmak ucum koptu dualarınıza ihtiyacım var..
geçmiş olsun canım allah şifa versin çokmu azmı koptu şuan durumun nasıl
Herkese merhaba kızlar. Çarşamba akşamı patates doğrayıcısına sağ baş parmağımı kaptırdım ve parmak ucum tırnak hariç yan tarafıyla alt etinden koptu. Küçük bir yerde yaşadığım için 3 gün boyunca el cerrahı bulamadık ve kanamam durmadı. Şükür bir cerrah bulduk ve kanamam durdu. Çarşamba günü ameliyat olup olmamasına cerrah karar verecek. İnşallah parmak kendini yenilemeye giderse ameliyata gerek kalmayacak. Geçmiş olsun diyen tüm dostlara teşekkürler..
Herkese merhaba kızlar. Çarşamba akşamı patates doğrayıcısına sağ baş parmağımı kaptırdım ve parmak ucum tırnak hariç yan tarafıyla alt etinden koptu. Küçük bir yerde yaşadığım için 3 gün boyunca el cerrahı bulamadık ve kanamam durmadı. Şükür bir cerrah bulduk ve kanamam durdu. Çarşamba günü ameliyat olup olmamasına cerrah karar verecek. İnşallah parmak kendini yenilemeye giderse ameliyata gerek kalmayacak. Geçmiş olsun diyen tüm dostlara teşekkürler..
Kızlar birşey sorucam benim bat 4 ocak ve ben bu kaza nedeniyle çok antibiyotik ve ağrı kesici kullandım. Sizce hamileysem çok etkilenir mi
Kizlar test negatf bat bugn xatn umudm yktu,aranizda park hasyanesne gdn oldumu? artk bi daha doktora gtcm
Geç döllenmedir inşallah seninki de.Kizlar test negatf bat bugn xatn umudm yktu,aranizda park hasyanesne gdn oldumu? artk bi daha doktora gtcm
arkadaşlar yeni tablo yapacak olan yok mu..ayşe senin diğer topikte varsa oraya transfer olalım..
canım yeni yıl topiğim var istersen ikisine de eklenebilirsin:) bana uğurlu geldi hemen
aşağıda öyle bekleyip durma gelişmeleri yaz kuzuuuuuuuuuuuu
ben bugün sabah tekrar test yaptım dünkünden daha koyu çıktı yarın kan veriyorum...
inşallah canım çok sağolasınnn ekledim tamamMaşaallah perskedisi inşaallah kan sonucunda çoooooooooooook güzel çıkar :)
Benide eklermisin bat 12 ocak :)