hiç bir fikrim yok ama inşallah güzel şeylerin habercisidir :)kizlar benim sol tarafimda agrı ve batma oluyor.. hiç bole olmaz di noluyo bana???
geçmez o saatler geçmez. Sanki zamanı durmuştur.
İnşallah hayırlı haberi alırsın
haberımızı aldık önumuzdekı aya inşallah 0,3 kan testı sonucu ama hala adetım gelmedı
bencede tüm belirti sandıklarımız psikolojik.benm adetime de ortalama 5gün var.ama sanki 3aylık hamile gibi bulantılar,aşermeler ne varsa yaşıyorum.gögüslerim acımaya başlaynca seviniyorum. bugun bi durdum düşündüm.gerçekten aylardır ciddi bi çaba sarfetmişim.yoğun iş tempoma rağmen yediğime içtiğme,ovulasyon tarihlerime herşye dikkat etmişim.ama elde var sıfırr.her ay hayal kırıklığı.eşimle kendimizi şartladık gün aşırı ilşki,soğan kürü,bacakları havaya dik.artık eşimin beni özlemesine bile fırsat bırakmadığımı farkettim.hadi dün yapmadk bugun mutlaka yapıcaz.tabiki zorlamadk birbirimizi ama,yorduk galiba( bukadar çok istemekle gelmiycek bebişş. şuan dediğim gibi 5gün var hastalığıma.ama eminim içimde bi can yok ( benim hamilelik belirtisi adını koyduklarım ,gitgide bozulan psikolojmn elimde bıraktklarıymışş. çok moralsizim çokkk ((
Nasılsın Feyzacım?
kimse ykmu kizlar bu aralar topik boş mu ne ?
geçmiş olsun canı hayırlısı inşallahhaberımızı aldık önumuzdekı aya inşallah 0,3 kan testı sonucu ama hala adetım gelmedı
Iyiyim canim benim Allaha sukurler olsun.sen nasilsin?
Kızlar ovu testlerim neden silik benim? Sizinkiler gibi kopkoyu çıkmıyor bende. Bugün 14.gün.(siklus 30) Uzayan akıntı ve kasık ağrısı da var bolca. Yumurtluyorum büyük ihtimal. Ama testlerim silik. Koyulaşmayı bırak ikinci çizginin belirmesi bile 10dakika sonra falan oluyor. Nedendir ???
aysee acele ediyosun güzelim benim siklusum 28 ben 15 gunde yumurtladım senin ki 30 diosun 14 de belirgin diil diosun benim ovu testlerimde hiç gitdige koyulaşmadı bianda koyu oldu sonra ertesi gun daha da koyu oldu biandada silikleşiyo öle yavaş yavaş olmadı hiçbişi içini ferah tutarmısın artık boşu boşuna stres yapmaa 17 18 gune kadar yolun var senin tamam mı?
Çok şükür bende iyiyim.Dualar buldum netten.Daha iyi olacağım inşallah.Ömer Faruk'un haberlerini okuyorum burdan.Zamanla herşey yoluna girecek merak etme.Önce 3.evladın gelmeyişi,sonra kendi sıkıntın,üstüne bi de Ömer Faruk zor bi dönem oldu senin için.Allah bir daha göstermesin bugünleri sana.
Evet canım ağır imtihanlar geçirdim Mevlam daha kötüsünden korusun hepimizi.Sana da güzel günler göstersin insallah.dua en iyi çözüm faydasını göreceğine eminim.topik cok sessizlesti phia da yok ,ne yaptı acaba ben telefonumu vermiştim ama karışıklıktan onunkini almayı unutmuşum insallah o da iyidir.hepimiz iyi olalım ,güzel günler gelsin insallah....
Oh ya..İçim rahatladı.Hayır benim 2.kez kullanışım ovu testini.Geçen seferde de hiç koyu çizgi görmedim.Sadece belirginleşti.Seninkiler kopkoyu ya ondan merak ettim.Testler sıkıntılımı diye.Aman sıkıntılı olmasa ne yazar ki?Çalışmadıktan sonra...
kızlar lütfen bana yardım edin kafayı yiycem ya bu ay klomen kullandım daha önce kist yaptıgı için bu ay 3 gün 1 tane kullandımve adetin 17. günü ile 19. günü arasında yumurtam çatladı rahim duvarım ince diye progestan verdi doktor bugün adetimi 7 gün geçti hala hastalanmadım adeti 4 gün geçe kan testi yaptım negatif az önce doktordan geldim bu degerler hamile olmadığını gösteriyor dedi ama neden hala hastalanmadım geç döllenme olmuş olabilirmi sizce ... benim durumumda olan oldumu aranızda...
günaydın hanımlar.
Sabah kan testi sonucumu aldım internetten. Beta hcg 0.100
hala adet olmadım. bugün 6. gün olacak.
Sanırım yine psikolojime kurban gidiyorum. Geçen ayda gecikmişti yine üitlendirmişti ama 4. gün gelmiştiBu ay bu kadar gecikme kesin emin gibiydim.
Sabah sabah morali bozuldu. Ama adet olana kadar ümidimi kaybetmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?