- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
nasıl yapıosun ovu testlerini bilmiyorum canım
lakin sabah ilk idrarını yap sonra 3 saat sıvı alımı yapmaa sonra zorlada olsa idrarını yap ve onunla ovu testini yap yada aksam ustune doğru tutabilirim diosun akşam 8 kadar yapmış olman lazım sağlıklı bi sonuç alabilmek için ayrıca sen hergune nazaran daha koyu olduğunu kendin fark edersin testlerinde zaten çinde yazıyo testlerin ilk 5 dk içinde sonuc görülür 10 dk dan sonraki sonucları dikkate almayınız yazıyo tıpkı gebelik testi gibi bol su içen biriysen benim gibi suyu kesmen gerekicek ben cok zorlanıyorum ovu testlerini yaparken tavsiyem sıvı alımına dikkat et ben sırf anlamak için bigun denedim gercekten farkediyo aman nolucak 2 yudum sudan dememek lazımmı anladımbenimde 2 ovu testi tecrubem ama bunda daha dikkatli davrandım desem yeridir
Ben çok su içmem ama çay çok içerim.Bende takip edemem diye 15:00 alarmım var her gün.O saatten sonra hiçbişey içmiyorum.Wcye de gitmiyorum.Akşam 6da yapıyorum testi.Hergün aynı saatte.Dün 11-13,30 arası su içmedim denedim çoook daha silik çıktı.Bugün 1.30da kestim suyu.Akşam 6da yapacağım testi.Bakalım ne çıkacak sonuç.Geçen ayda aynı şekilde yapıyordum.Belki de sıvıyı daha önceden kesmeliyim.3-4 saat diyorya kağıtta.Bugün 5 saat olacak sıvı almadan.Bakalım.Soğuk havada da çok susuyorum ben ölüyorum bazen susuzluktan :) Yazdan daha çok kışın susuyorum :=)