• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
İnşallah verecek güzel haberler alırım. Önce eşime sonra buraya :1:
bugün bel ağrım var. Daha doğrusu adet olacakmışım gibi belirtiler var .Korkutuyor bunlar beni. Eltim hamile şu anda.Dün ona söyledim."Hamile olmama rağmen bende bile oluyor o belirtiler" dedi içime su serpildi biraz.
Dakika başı tuvaletteyim. Adet oldum gibi geliyor ama yok çok şükür.
Yakında tuvalet hesabımı tutup maaşdan kesecekler :)

olsun olsun...ınsallah hamılesındır cnaım...eger hamıleysen nasıl esıne söylemeyı düsünüyorsun taltım??? bendede akıntım oluyor aha geldı dıyorum bakıyorum yok...:D :D :D

bencede tüm belirti sandıklarımız psikolojik.benm adetime de ortalama 5gün var.ama sanki 3aylık hamile gibi bulantılar,aşermeler ne varsa yaşıyorum.gögüslerim acımaya başlaynca seviniyorum. bugun bi durdum düşündüm.gerçekten aylardır ciddi bi çaba sarfetmişim.yoğun iş tempoma rağmen yediğime içtiğme,ovulasyon tarihlerime herşye dikkat etmişim.ama elde var sıfırr.her ay hayal kırıklığı.eşimle kendimizi şartladık gün aşırı ilşki,soğan kürü,bacakları havaya dik.artık eşimin beni özlemesine bile fırsat bırakmadığımı farkettim.hadi dün yapmadk bugun mutlaka yapıcaz.tabiki zorlamadk birbirimizi ama,yorduk galiba:(( bukadar çok istemekle gelmiycek bebişş. şuan dediğim gibi 5gün var hastalığıma.ama eminim içimde bi can yok:(( benim hamilelik belirtisi adını koyduklarım ,gitgide bozulan psikolojmn elimde bıraktklarıymışş. çok moralsizim çokkk:(((

canım morelını bozma..herseyde bır hayır vardır

olsun olsun...ınsallah hamılesındır cnaım...eger hamıleysen nasıl esıne söylemeyı düsünüyorsun taltım??? bendede akıntım oluyor aha geldı dıyorum bakıyorum yok...:D :D :D

Geçenlerde bu forumlardan birinde bir mektup görmüştüm. Çok hoşuma gitmişti . " Canım babam , sana kavuşmama 8ay 10 gün kaldı ...." diye başlıyordu. Dün ondan yazmıştım birtane. İdrar testi yaptığımdan eşimin haberi yoktu. eğer pozitif çıksaydı mektupla beraber testi gösterecektim :D ama olmadı maalesef :(
Sabah kan testine giderken söyledim eşime ben dün böyle böyle bişey planlamıştım diye. Tamam dursun mektup kan sonucuna göre verirsin dedi :) içeriğinden haberi yok :)
İnşallah güzel haberler alırım da veririm mektubu.
Yoksa gelecek aylara kadar saklıycam artık :43:

helena, sunbal su an aklıma gelen ıkı arkadasım var ama cok haber vardı sımcık hemencecık aklıma gelmıyo maalesef :D :D :D hadı ınsallah canım

hamiş olan canlarım tebrikler :16: Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eylesin inşallah kısa zamanda hayırlısıyla olmayanlarımızıda nasip eylesin :16:

bencede tüm belirti sandıklarımız psikolojik.benm adetime de ortalama 5gün var.ama sanki 3aylık hamile gibi bulantılar,aşermeler ne varsa yaşıyorum.gögüslerim acımaya başlaynca seviniyorum. bugun bi durdum düşündüm.gerçekten aylardır ciddi bi çaba sarfetmişim.yoğun iş tempoma rağmen yediğime içtiğme,ovulasyon tarihlerime herşye dikkat etmişim.ama elde var sıfırr.her ay hayal kırıklığı.eşimle kendimizi şartladık gün aşırı ilşki,soğan kürü,bacakları havaya dik.artık eşimin beni özlemesine bile fırsat bırakmadığımı farkettim.hadi dün yapmadk bugun mutlaka yapıcaz.tabiki zorlamadk birbirimizi ama,yorduk galiba:(( bukadar çok istemekle gelmiycek bebişş. şuan dediğim gibi 5gün var hastalığıma.ama eminim içimde bi can yok:(( benim hamilelik belirtisi adını koyduklarım ,gitgide bozulan psikolojmn elimde bıraktklarıymışş. çok moralsizim çokkk:(((

ne kadar duygusal ama bi o kadarda doğru şeyler yazmışsın,sanırım biçoğumuzun yaşadığı klasik ama malesef acı gerçekler!!! Allah'ım keşke bu derece yürekten dileyen herkese,istediği an verse bi can..
bende çok istiyorum ama hala tık yok :50: umutsuzluğa kapılmamak mümkün değil ki...
yinede tek bişey demek kalıyo geriye : hayırlısı...

canım eminim o can gelecek bir gün,yazdıklarında kendimi buldum sanki... lütfen üzülme:50:

ayşe nasılsın canım birkaç gündür topiği okurken canının sıkkın olduğunu farkettim.sıkma canını arkadaşım şu 15 günde çok iyi anladığım bir şey oldu inan ki hayatta üzülmeye değmeyecek bir sürü şeye üzülüyoruz ve sonra hiç değmediğini daha üzücüsü gelince anlıyoruz ben çok ağır bir imtihan yaşadım Mevlam kimseye yaşatmasın bana da bu acıyı bir daha tattırmasın inşallah.
demek istediğim canım hiç üzme kendini Mevlaya dayan yeter.Sana ve diğer arkadaşlara duaları için çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun ,isteklerinizi en yakın zamanda önünüze koysun Mevlam:))))))))

Helena canım ne zanandır girmedim ama bi geldim Ohhh güzel haberler var:)))Yeni gördüm şimdi tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin canım:emir_bebek:

Amin canım benim. Allah sanada nasip etsin inşallah.. Burada en çok hamiş olmasını istediğim kişilerden biride sensin.. :)) Rabbim en kıza zamanda sanada hayırlı bir evat nasip etsin inşallah..

şu göğüslerdeki damarların belirginleşmesini hamilelik belirtisi olarak söylüyor zaten adet olmadan üncede onlar belirgineşiyo çnkü gögüsler şiştiğinde doğal olrk damarlara baskı yapıyo damarlara bakıpta hamileyim dememelisinz

merhaba kızlar arnıza yeni katıldım ve bende dün anne adayı oldugumu öğrendim bugünde kan testi sonucumu alacagım :)

seni o kadar iyi anliyorum ki... herşeye dikk edip denemeler ve her ay husran o kadar zor ki... ama gecicek inşallah bendede kendi kendime belirtiler buldum.. mesela dun balik yaptm hedim ama gelde bna sor nasil midem bulandi hala o balik kokusu burnumda sanki şu an işteyim ama hala o koku var sanki.. boş ver bat gnu sbh test yap bakarsin ki gelmedi ertesi gun kan ver bekleyip kendinide harab etme o daha cok yipratiyor... uzulme tmm mi bebişlerimiz gelcek

Nasılsınız?Ne var ne yok?Ben Şubat ayına kalırım böyle giderse...Çalışma olmadan da hamile kalınmaz değil mi?Eşimden,kendimden,ilişkiden,yatağımdan soğudum bebek yüzünden.Doğum kontrol hapı kullanayım diye düşündüm bi ara.İkinci çizgi koyulaşmaya başladı.Ama ben eşimin bana dokunmasını bile istemiyorum.Otlar,çöpler,afrodizyaklar hiçbir işe yaramadı.Netten dualar buldum bugün onları okuyacağım.Eşime kırgınım aslında ben.O günden beri istemiyorum ilişkiye girmeyi.Düzeleceğini de sanmıyorum kırgınlığımın. Ama o ona kırgın olduğumu bile bilmiyor.Onu sevmekten vazgeçtimmi?Hayır.Kırgınlığım anne olmanın bile önünde şu an.Sarılmak bile istemiyorum ona... Ama yine de düzelsin istiyorum aramız.Yoksa ciddi kararlar alabilirim bu konuda...

seni o kadar iyi anliyorum ki... herşeye dikk edip denemeler ve her ay husran o kadar zor ki... ama gecicek inşallah bendede kendi kendime belirtiler buldum.. mesela dun balik yaptm hedim ama gelde bna sor nasil midem bulandi hala o balik kokusu burnumda sanki şu an işteyim ama hala o koku var sanki.. boş ver bat gnu sbh test yap bakarsin ki gelmedi ertesi gun kan ver bekleyip kendinide harab etme o daha cok yipratiyor... uzulme tmm mi bebişlerimiz gelcek

canım bizde de dün hamsi vardı ve çok sevdiğim hamsiyi yiyemedim:(

Nasılsınız?Ne var ne yok?Ben Şubat ayına kalırım böyle giderse...Çalışma olmadan da hamile kalınmaz değil mi?Eşimden,kendimden,ilişkiden,yatağımdan soğudum bebek yüzünden.Doğum kontrol hapı kullanayım diye düşündüm bi ara.İkinci çizgi koyulaşmaya başladı.Ama ben eşimin bana dokunmasını bile istemiyorum.Otlar,çöpler,afrodizyaklar hiçbir işe yaramadı.Netten dualar buldum bugün onları okuyacağım.Eşime kırgınım aslında ben.O günden beri istemiyorum ilişkiye girmeyi.Düzeleceğini de sanmıyorum kırgınlığımın. Ama o ona kırgın olduğumu bile bilmiyor.Onu sevmekten vazgeçtimmi?Hayır.Kırgınlığım anne olmanın bile önünde şu an.Sarılmak bile istemiyorum ona... Ama yine de düzelsin istiyorum aramız.Yoksa ciddi kararlar alabilirim bu konuda...

ayşecimgünaydın, hayırdır neden kırıldın eşine?:53:

Son düzenleme:
ayşecimgünaydın, hayırdır neden kırıldın eşine?:53:

Kırgınım işte.Dün bi yerde okudum eşinize olan kızgınlığınız yada kırgınlığınız cinsel soğukluğa sebep olur yazıyordu.O zaman dank etti kafam.Tartıştık 10 gün kadar önce.O günden beri uzağım ondan.Rüyalarında görmeye başladı adam beni.Zor durumda ama inan o kadar soğudumki..Sarılırken bile hissetmiyorum onu...O kadar...

Kırgınım işte.Dün bi yerde okudum eşinize olan kızgınlığınız yada kırgınlığınız cinsel soğukluğa sebep olur yazıyordu.O zaman dank etti kafam.Tartıştık 10 gün kadar önce.O günden beri uzağım ondan.Rüyalarında görmeye başladı adam beni.Zor durumda ama inan o kadar soğudumki..Sarılırken bile hissetmiyorum onu...O kadar...

biz de zaman zaman eşimizle tartışıyoruz... ama senin eşin tamir edilmesi zor bir hata yapmış olmalı.. biraz kendini dinle o halde.. belki düzelir aranız sonrasında..

Son düzenleme:
:33::13:

günaydın canım,hiç üzülme sorunlar düzelir.hele hamiş olduğunda bunları hiç hatırlamayacaksın bile. eşin senin gibi birisinin kırgınlığına dayanamaz ,merak etme alır o senin gönlünü.:13:

biz de zaman zaman eşimizle tartışıyoruz... ama senin eşin tamir edilmesi zor bir hata yapmış olmalı.. biraz kendini dinle o halde.. belki düzelir aranız sonrasında..
Hatası söylediği sözlerdi...Zamanla daha da soğurum diye korkuyorum.Düzelmesini istiyorum ama yapamıyorum...

:33::13:

günaydın canım,hiç üzülme sorunlar düzelir.hele hamiş olduğunda bunları hiç hatırlamayacaksın bile. eşin senin gibi birisinin kırgınlığına dayanamaz ,merak etme alır o senin gönlünü.:13:

Az önce mesaj attım neden kırgın olduğumu.Ondan neden uzaklaştığımı söyledim.Eminim telafi etmeye çalışacaktır.Ama kırgınım işte.O içerideyken puzzle yapacak ve saatlerce onu görmek istemeyecek kadar kırgınım...

Back