• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Hmm anladım canım .. Geçici bir durumdur bence birde bebek konusunu çok takma dicem ama zor tabi..
Kocanı seviyorsan herşey düzelicektir üzülme .. :34:

Seviyorum.Hemde çoookk..O da beni seviyor adım gibi eminim..Düzelmezse olacakları düşündüğüm de gözyaşlarımı tutamıyorum.Düşünmesi bile beni mahvediyor.Bi an önce düzelirim inşallah

Yatmadan önce 3 kez mi okuyacağım? Gerekirse 1000 kere de okurum. :(((

evet canım 3 kez oku ( bu benım yorumum :D bırdeeee yattıgında esın uyudugunda esınıle neden evlendıgını ve esını neden sevdıgını düsün ve ınan cok sey gelecek aklına ve ıcın yıne huzurla ve sevgıyle dolacaktır :D :D ben öyle yapıyorum...bazen dıyorum benım degerımı bılmıyor ve ızlıyorum dıyorumkı ben svıyorum onu ya su sebeblerden dolayı...ıcımdekı vesvese gecıyor...sende kendını cok dınleme dönem dönem olur böyle...önemlı olan bu zor günlerı bırlıkte gecırmek....sen toparlayacaksın buna emınım canım

evet canım 3 kez oku ( bu benım yorumum :D bırdeeee yattıgında esın uyudugunda esınıle neden evlendıgını ve esını neden sevdıgını düsün ve ınan cok sey gelecek aklına ve ıcın yıne huzurla ve sevgıyle dolacaktır :D :D ben öyle yapıyorum...bazen dıyorum benım degerımı bılmıyor ve ızlıyorum dıyorumkı ben svıyorum onu ya su sebeblerden dolayı...ıcımdekı vesvese gecıyor...sende kendını cok dınleme dönem dönem olur böyle...önemlı olan bu zor günlerı bırlıkte gecırmek....sen toparlayacaksın buna emınım canım

Sağol ebbi.Çok sağol....

kızlar bısey sorcam..namazımı kılmak ıstıyorum ama akıntım cok sık oluyor..acaba her seferınde boy abdestımı almalıyım yoksa normal abdest yeterlımı bılen varmı canlar

kızlar bısey sorcam..namazımı kılmak ıstıyorum ama akıntım cok sık oluyor..acaba her seferınde boy abdestımı almalıyım yoksa normal abdest yeterlımı bılen varmı canlar

Ben günlük ped kullanıyorum bu dönemde.Her abdestte yeniliyorum.Normal abdette tabi.Boy abdestini bozmaz akıntı.Sadece temiz çamaşır olsun diye ped kullanıyorum ben.Onu da her gün kullanan kuzenim mantar oldu dr pedden demiş o yüzden sadece akıntı fazla olduğunda kullanıyorum ben.Yoksa günde 5 çamaşır değiştirebilirim o derece çok gelir bende.

merhaba kızlar,nasılsınız...:3:
giremiyorum kaç zamandır işler çok yoğun...bu ay ben free takılıyırum hiç düşünmüyorum bebişi olacagı varsa olur zaten diye bakıyorum,psikoloji cidden cok etkılıyo cunku...hamile kalırsam da aaa hiç düşünmüyodum yaa nerden cıktı fln yapıcam :9: bıde böyle deneyelim bakalım..sizde nevar ne yok?

inşallah :)
sen yapmadın değil mi hala kan testini?

yok canım bugün saglık ocagında doktorum yoktu..hemsıremle bı görüsecektım kan testi yapmadan..kendı kendıme dıyordum cuma günü özele gıderım olmazsa orda yaptırırım :D :D korkuyorum kızlar..dün idrar testinde negatif cıkmıstı..ama hıcte adet olacakmısım gıbı ne agrım ne sızım ne baska bısey var..sankı bu ay benı es gectı :D :D :D

merhaba kızlar,nasılsınız...:3:
giremiyorum kaç zamandır işler çok yoğun...bu ay ben free takılıyırum hiç düşünmüyorum bebişi olacagı varsa olur zaten diye bakıyorum,psikoloji cidden cok etkılıyo cunku...hamile kalırsam da aaa hiç düşünmüyodum yaa nerden cıktı fln yapıcam :9: bıde böyle deneyelim bakalım..sizde nevar ne yok?

heheheh iyi fikir tabi ama nedense ben bi türlü o moda giremiyorum :26: psikolojik olarak nasıl etkiliyo,onuda aklım mantığım almıyo ya neyse...

Ben günlük ped kullanıyorum bu dönemde.Her abdestte yeniliyorum.Normal abdette tabi.Boy abdestini bozmaz akıntı.Sadece temiz çamaşır olsun diye ped kullanıyorum ben.Onu da her gün kullanan kuzenim mantar oldu dr pedden demiş o yüzden sadece akıntı fazla olduğunda kullanıyorum ben.Yoksa günde 5 çamaşır değiştirebilirim o derece çok gelir bende.

sagol canım bılgılerın ıcın..bende kalkım ıkındı namazını kılım sımdı senın ıcın ve tüm bekleyenler ıcın dua edım :D :D canım benım akıntım bu ara epey oluyor günde 2-3 kez camasır degısıyorum artık

Seviyorum.Hemde çoookk..O da beni seviyor adım gibi eminim..Düzelmezse olacakları düşündüğüm de gözyaşlarımı tutamıyorum.Düşünmesi bile beni mahvediyor.Bi an önce düzelirim inşallah

canım seviyorsan ve seviliyorsan ne mutluuu .. düzelirsin bol bol dua et şeytanın vesvese vermesie izin verme..

ebbicim nasılsın cnm görüşmeyeli ?

bildiğim kadarıyla boy abdestine gerek yok .. akıntı biz kadınlarda hep oluyor .. bende günlük ped kullanıyorum..

heheheh iyi fikir tabi ama nedense ben bi türlü o moda giremiyorum :26: psikolojik olarak nasıl etkiliyo,onuda aklım mantığım almıyo ya neyse...

walla sana şöyle sölim cnm hiç geçikmeyen adetim gecen ay tam 6 gün gecikti...neden olabilir stersten cok düşünmekten...tabi bende bi ümitler fln kaç tane test yaptım sonuç 0.bide çoğu arkadaşm artk vazgecip yaa nasılsa olmuyo dedikten sonra pat diye hamile kaldı.onun için ben de böyle yapmaya karar verdim.hayırlısı bakalım :24:

canım seviyorsan ve seviliyorsan ne mutluuu .. düzelirsin bol bol dua et şeytanın vesvese vermesie izin verme..

ebbicim nasılsın cnm görüşmeyeli ?

bildiğim kadarıyla boy abdestine gerek yok .. akıntı biz kadınlarda hep oluyor .. bende günlük ped kullanıyorum..

canım günlük pedler bıle bana fayda vermıyor..bu günlerde cok akıntım var su gıbı bırazda rahatsız oluyorum epey...ben ıyım canım sen nasılsın..batımı 5 gün gectım ve kırmızılardan hıc haber yok :D :D sen nasılsın canım

canım günlük pedler bıle bana fayda vermıyor..bu günlerde cok akıntım var su gıbı bırazda rahatsız oluyorum epey...ben ıyım canım sen nasılsın..batımı 5 gün gectım ve kırmızılardan hıc haber yok :D :D sen nasılsın canım

hehe oh oh ne güzel inşallah güzel haberlerini alırızzz aminnnnnnnnnnn :21:
bende nasıl olayım çok şükür Rabbime öncelikle..
yazdım biraz durumumu okumuşsundur belki .. :43:

canım ben ilahiyat mezunuyum bu konu hakkında çok araştırma yaptım okul döneminde. bazı hocalar gusül abdesti alınması gerekiyor derler. bu mümkün değil çünkü öyle dönemlerimiz oluyorki her saat başı akıntımız oluyor. evet belki evdeyken bu mümkün peki dışarda alışveriş yapmak için çıkan bir kadın namaz kılmasın mı ya da dışarıya mı çıkmasın.

bazı hocalar özür olduğu için kadın her namazda abdesti yenilemeli boy abdestine gerek yok fetvasını veriyor ancak bu da yeterli cevap değil çünkü bu fetvadan haşa allah kadını özürlü yaratmıştır.düşüncesi çıkar bu da allahın adalet sıfatına terstir.
3. görüş ise ki bu çok doğru ve mantıklı bir fetvadır. kadından akıntının gelmesi onun özürlü değil aksine kadının sağlıklı olduğunu gösterir. bu sebeple burundan akıntının gelmesi gibidir burundan gelen veya gözden gelen akıntı nasılki abdesti bozmazsa bu akıntı da bozmaz. namazda dahi akıntı gelse namaz bozulmaz
yalnız benim dikkat etmeni istediğim bir husus var çamaşırının temiz kalması. bunun için de günümüzde günlük pedler sana yardımcı olacaktır. allah ibadetlerini kabul etsin.

hehe oh oh ne güzel inşallah güzel haberlerini alırızzz aminnnnnnnnnnn :21:
bende nasıl olayım çok şükür Rabbime öncelikle..
yazdım biraz durumumu okumuşsundur belki .. :43:

canım kusuruma bakma epeydır gıremıyordum ara ara gırıyorum bu ara o yüzden gözümden kacmıs olabılır..neler oldukı

walla sana şöyle sölim cnm hiç geçikmeyen adetim gecen ay tam 6 gün gecikti...neden olabilir stersten cok düşünmekten...tabi bende bi ümitler fln kaç tane test yaptım sonuç 0.bide çoğu arkadaşm artk vazgecip yaa nasılsa olmuyo dedikten sonra pat diye hamile kaldı.onun için ben de böyle yapmaya karar verdim.hayırlısı bakalım :24:

evet o açıdan doğru diyosun..ve doğruluk payıda çok yüksek..mesela ben evlendiğimden beri hiç korunmadım,zaten bebek istiyorduk..ilk hamileliğimde bu denli çok istemeden akışına bırakıp yapmıştık ve 2-3 ay içinde olmuştu ama düşük yaptım malesef :5: aradan şu an 9 ay geçti deniyoruz tık yok!!!

Back