ya kızlar ben zor bi durumdayım.size çok ihtiyacım var. şöyleki biz bu ay normal herşeye dikkat ederek ,yapmamız gereken herşeyi yaparak bebek için uğraştık.batım 5-6 ocak.buraya kadar herşey normal. ama benim başağrılarım olduğu için pazartesi günü mr çekildim ve doktor bana kortizon iğnesi verdi ve olmaya başladım iğnelerimi. bu arada 7 aydır çalışmıyordum bu gün iş görüşmesine gidicem.çalışmak istiyorum.bu arada eşim ocak ayında varikosel ameliyatı olacak.benim korkum bu ay hamile kalırsam hem içtiğim ilaçlar ,mr falan zarar verir mi? ya iş görüşmesinde ne diyeceğim ? kısa zamanda düşünmüyorum dersem ya bu ay hamile kalırsam.offf çıkamadım işin içinden
günaydın hanımlar.
Sabah kan testi sonucumu aldım internetten. Beta hcg 0.100
hala adet olmadım. bugün 6. gün olacak.
Sanırım yine psikolojime kurban gidiyorum. Geçen ayda gecikmişti yine üitlendirmişti ama 4. gün gelmiştiBu ay bu kadar gecikme kesin emin gibiydim.
Sabah sabah morali bozuldu. Ama adet olana kadar ümidimi kaybetmiycem
İçin rahat olsun hiçbişey olmaz.Geçen ay grip oldum adetime 5 gün kala.Süründüm resmen.Doktoruma gittim adet gecikmesi olmadan bebeğe bişey olmaz dedi.O daha oluşmadı kan pıhtısı bile değil ilaçlar,ağır kaldırma,mr bile zarar vermez dedi.Sadece yumurtlama döneminde bazı ilaçlar yumurta gelişimini engeller onun dışında sıkıntı olmaz dedi.Doktoruna telefonla ulaşıp sor istersen.İçin rahat etsin.Elimden geldiğince kullanmıyorum ama dayanılmaz hale geldiğinde ağrılarım bende içiyorum.
maşallah hayırlı olsun :) darısı en kısa zamanda başımıza inşallahmerhaba kızlar arnıza yeni katıldım ve bende dün anne adayı oldugumu öğrendim bugünde kan testi sonucumu alacagım :)
olsun sen ümidini kaybetme.bu ay olmazsa da bi daha ki ay var önümüzde.
teşekkür ederim. yok kaybetmiyorum zaten. Geçmişte bu forumlardan birinde yazmış bir arkadaşın da aynı olmuş. idrar negatif , kan 0.100 ama adet yok hala ortada. Doktor söktürücü vermiş ve kullanmamış arkadaş. 2 hafta sonraki kan da hamile olduğu çıkmış ortaya :)
bilmiyorum belki benim ki kendini kandırmaktır ama fakirin ekmeği ümitmiş dimi :)
HayırKendini kandırmak değil.Ben de şahit oldum ateş ölçme topiğinde.7.günde kan değeri sıfırdı kızın.Doktoru psikolojiktir diye adet söktürücü verdi.İçme diye yalvardım resmen.3 gün daha bekledi.Yeniden yaptırdı testi 30 çıktı.Hatta ismi de lillium :) Bana çok dua etti sen çok ısrar ettin içecektim ben diye.Şimdi hamile ve doktoru da şaşırdı geç döllenmeymiş diye.Seninki de öyle olabilir.
siz ne zamandır uğraşıyorsunuz bebek için ? özele girmek gibi olmasında eşinizle aranız düzeldi mi?
3 ayım olacak benim bu ay. ilk çalışmaya başladığımız ay adetim normal düzeninde geldi. Hadi dedim normaldir bu ay olmaması. Geçen ay 4 gün gecikti. Ümitlendirdibu ayda durum böyle işte
günaydın hanımlar.
Sanırım yine psikolojime kurban gidiyorum. Geçen ayda gecikmişti yine üitlendirmişti ama 4. gün gelmiştiBu ay bu kadar gecikme kesin emin gibiydim.
Ne hazırlanmaz vücüdumuz , ne içinden çıkılmadık psikolojimiz varmış arkadaşım:) millet ilk geceden hamile kalır sürtünmeden hamile kalır ,biz ayaklarımızı dikecez diye yakında akrobasiye başlıycaz :)4 ay oldu bu ay.Düzelmedi.Burada özel diye bişey kalmıyor dertlerimizi paylaşmak adına herşeyimizi anlatıyoruz.Gecikme vücudun gebeliğe hazırlanmasından olabilir diyor doktorlar.Psikolojik olma ihtimali de yüksek.Ben soğukluğumun sebebini araştırırken de bunu okudum her yerde.%1 kimyasal,%99 psikolojik olarak insan cinsellikten soğurmuş.Doktorum çok ayrıntılı konuşur benim.Siz adet gününü saydığınız için adet düzensizliği çok normal dedi.Az gelir,çok gelir,kısa sürer,gecikir,erken gelir,farklı gelir.İnşallah seninki bebeğin habercisidir bu ay
geçmez o saatler geçmez. Sanki zamanı durmuştur.olsun ya uzulme hayırlısı olsun, önumuzdekı aylara inşallah . bende bugun alcam test sonucumu ben adet olmadan 2 gun önce yaptırmıştım 1.25 cıkmıştı acaba bu bı işaret olabilir mi kaç gunlerdır bekle .saatler gecmesın simdi oldu mu yane :)
Ne hazırlanmaz vücüdumuz , ne içinden çıkılmadık psikolojimiz varmış arkadaşım:) millet ilk geceden hamile kalır sürtünmeden hamile kalır ,biz ayaklarımızı dikecez diye yakında akrobasiye başlıycaz :)
aynen resmen hapishanede gibi gün sayıyorum. Geçenlerde Haydar Dümen tv programında adet tarihinden itibaren 14 gün sayın .O gece ilişkiye girin. ayalar havada 1 saat yatın kesin hamilesiniz dedi. Eşimle gün saydık her dediğini yaptık. Eşiminde psikolojisi bozuldu. Eğer bu ayda olmazsa gidip Haydar Dümen'e güzel şeyler yapacak
İşin şakası biryana beklemek çok kötü ya
canım bende batma yok adet sancısının hafif hali gibi düşün.. ama göğsüm o kadar acıyor ki bu ay tavan yaptı acı olayı, dokunamıyorum
canım bizde de dün hamsi vardı ve çok sevdiğim hamsiyi yiyemedim
günaydın hanımlar.
Ben çok etkilendim bu bekleme olayından.Biliyorum daha 4 ay oldu,yıllardır bekleyenler var ama bende böyleyim işte..O yüzden soğudum anne olmaktan da.Düşünmek bile istemiyorum şimdi hamile olduğumu,kucağıma aldığımı.İnşallah sizler ben gibi olmazsınız...Heyecanı kalbinizdeyken gelir bebeğiniz.
inşallah :) bende bir ümit bunu bekliyorum.canim sakın ilaç fln alma bekle az daha 1 hafta sonra tekrarla testi eyer ki adet olmasan belki gec dolenme oldu.... dualarimz seninle bitanem... uzulme
bende siz hala eşinize kırgın olduğunuzdan böyle hissediyorsunuz. Aranız bir düzelsin eşiniz gönlünüzü bir alsın inşallah yeniden başlayacak eşinizle olan bebekli hayalleriniz . Hamileyken şunu yapıcam , doğumda şunları okuycam anne olunca kızıma/oğluma şöyle davranıcam :) düşünsenize ne güzel hayaller bunlar. İnşallah en kısa zamanda aranız düzelir eşinizle ve heyecanlanmaya başlarsınız yeniden :))
dediğiniz gibi biz şurda 3-4 aydır dayanamıyoruz. Senelerdir bu heyecanı yaşayanlar heray hayal kırıklığına uğrayanlar var. Rabbim onlara sabır versin inşallah
bide ben bugün aşırı duygusalım. En ufak bişeyde gözlerim doluyor. Ya kan testi sonucu yüzünden , yada adet olucam onun belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?