- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
nasıl yapıosun ovu testlerini bilmiyorum canım
lakin sabah ilk idrarını yap sonra 3 saat sıvı alımı yapmaa sonra zorlada olsa idrarını yap ve onunla ovu testini yap yada aksam ustune doğru tutabilirim diosun akşam 8 kadar yapmış olman lazım sağlıklı bi sonuç alabilmek için ayrıca sen hergune nazaran daha koyu olduğunu kendin fark edersin testlerinde zaten çinde yazıyo testlerin ilk 5 dk içinde sonuc görülür 10 dk dan sonraki sonucları dikkate almayınız yazıyo tıpkı gebelik testi gibi bol su içen biriysen benim gibi suyu kesmen gerekicek ben cok zorlanıyorum ovu testlerini yaparken tavsiyem sıvı alımına dikkat et ben sırf anlamak için bigun denedim gercekten farkediyo aman nolucak 2 yudum sudan dememek lazımmı anladımbenimde 2 ovu testi tecrubem ama bunda daha dikkatli davrandım desem yeridir
iilaçlarla ilgili benim bi bilgim yok ama doktor kontrolunde yumurta takibi yapmışsın
sana adet söktürücü falan vermediyse demekki gec döllenme olma olasılığı olabilir yada sebepsiz adet gecikmeside yaşıyo olabilirsin
doktorun ne dedi o cok önemli adet söktürücü vermediyse bi bildiği var demektir
geçmiş olsun canı hayırlısı inşallah
bende aynı bekliyoruz bakalım .Canı isterse gelir istemezse gelmez. Vücud bizi dinlenmiyor ki artık. Resmen dalga geçiyor
aysem canım nasılsın bugün...senın yazdıklarını okudum senı cok ıyı anlayabılıryorum benımde bu huyum var kızdımmı mesafe koyuyırum sonr asogurum dıye korkuyorum sonra gecıyor..umarım senınde gecer yakın zamanda
Ben çok su içmem ama çay çok içerim.Bende takip edemem diye 15:00 alarmım var her gün.O saatten sonra hiçbişey içmiyorum.Wcye de gitmiyorum.Akşam 6da yapıyorum testi.Hergün aynı saatte.Dün 11-13,30 arası su içmedim denedim çoook daha silik çıktı.Bugün 1.30da kestim suyu.Akşam 6da yapacağım testi.Bakalım ne çıkacak sonuç.Geçen ayda aynı şekilde yapıyordum.Belki de sıvıyı daha önceden kesmeliyim.3-4 saat diyorya kağıtta.Bugün 5 saat olacak sıvı almadan.Bakalım.Soğuk havada da çok susuyorum ben ölüyorum bazen susuzluktan :) Yazdan daha çok kışın susuyorum :=)
pazartesiye kadar bekleyelim olmazsan söktürücü verelim dedi
Aynen.Hayır daha dün farkettim ondan neden uzak durduğumu.Kırgınım ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.İnşallah düzelir en kısa zamanda.
aysecim peki sıvı kestiğin saate kadar içtiğin sıvı noluyo
o zaten orda birikmiş oluyo
önce tuvalete gidiceksin boşaltımını yapacaksın sonrada önündeki 3 saat sıvı almıcaksın ben öle yapıyoum önündeki bikaç gunde böle dene
herkes aynı yöntemi kullanmak zorunda diil ama tavsiye işt ebide cay daha da etkili bende
cayı içince hiç cizgi cıkartmıyodum
canım cok güzel bı dua varmıs...bana söylemıslerdı aksam yatmadan 3 kez okudunmu düzelırmıs...madem duaları arastırıyorsun yollım sanada duayı belkı kendını rahatlatırsın..ıkınnızın arasıda düzelır..
Yok wcye sık giderim.1 bardak su içsem 15 dk sonra tuvaletteyim ben.Çok sık gelir.3'te wcye gidiyorum.Sonra hiç sıvı içmiyorum.Ne çay ne su.Hatta sulu bişeyler bile yemiyorum.Meyve gibi.O zaman ben yarın sıvıyı çok çok azaltayım gün boyunca.Bakalım neler olacakKuruyup gidecem yakında.
Ya Tuğra bi de sıkıntım için bi fikir versen.Romantik bi sofra hazırlayım falan diyorum akşama.Havaya girerim belki.Yada romantik bi film izleyeyim eşimle.Valla sıkıldım bu soğukluğumdan.
bence bu çalışmalar senin stresinde etkiliyo olabilir aranıda tartışmanın etkilerini bu durumda tetiklemiş olabilir cok zorlama yapmamak için ekstra bi çabaya girme derim ben akışına bırak ama ondan da uzak durma nacizane fikrim bikaç saat ayrı odalarda oturup puzzle yapma daha da uzaklaşma eşinden sırf aranızı duzeltmek içinde ekstra romantiklik yaratmak ta biras yapay olur gibime geliyo biras daha aranız düzelir gibi olunca yapabilrisin ama onu
Küs değiliz aslında.Konuşuyoruz,gülüşüyoruz,muhabbet iyi.Ama sarıldığı anda buz gibi oluyorum.Kollarımı açmak bile gelmiyor içimden.Kütük gibi duruyorum o sarılırken.O da farkediyor.Zorlamıyor fazla.Ama gözlerinden okuyorum acısını.Düşünsene eşin sana böyle davransa ne hissedersin.Allah korusun.Hiç kimseye yaşatmasın bu durumumu.Çok zor.
Hadi ver ebbi.Valla soğukluk beni daha çok geriyor.Düzelsin artık aramız.Yumurtlamayı bari geçmesek.Offfff....
Küs değiliz aslında.Konuşuyoruz,gülüşüyoruz,muhabbet iyi.Ama sarıldığı anda buz gibi oluyorum.Kollarımı açmak bile gelmiyor içimden.Kütük gibi duruyorum o sarılırken.O da farkediyor.Zorlamıyor fazla.Ama gözlerinden okuyorum acısını.Düşünsene eşin sana böyle davransa ne hissedersin.Allah korusun.Hiç kimseye yaşatmasın bu durumumu.Çok zor.
araya giricem ama neden öylesin canım ? elinde olmayan bir şeymi bu ..
ben varım tatlım ama başka kimsecikler yok ayın sonu geldi herkezde yılbaşı telaşo herhalde
Allahümme inni uridu en uceddide imani ve nikahi tecdiden bi kavlı laılahe ıllallah muhammedun resullullah
canım allahım ınsallah tez zamanda aranızı düzeltır..bu sadece bır dönem oldugunu bıl canım..hersey gececcek..su durumdayken ılerıde pısman olacagın seylerı düsünme
Kırgınım eşime.O yüzden.Bir de bebek yapmaya çalışmak beni cinsellikten soğutmuş olabilir.Başka bi sorunum yok çok şükür.Elimde değil maalesef.Düzelsin istiyorum ama yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?