İnşallah verecek güzel haberler alırım. Önce eşime sonra buraya
bugün bel ağrım var. Daha doğrusu adet olacakmışım gibi belirtiler var .Korkutuyor bunlar beni. Eltim hamile şu anda.Dün ona söyledim."Hamile olmama rağmen bende bile oluyor o belirtiler" dedi içime su serpildi biraz.
Dakika başı tuvaletteyim. Adet oldum gibi geliyor ama yok çok şükür.
Yakında tuvalet hesabımı tutup maaşdan kesecekler :)
bencede tüm belirti sandıklarımız psikolojik.benm adetime de ortalama 5gün var.ama sanki 3aylık hamile gibi bulantılar,aşermeler ne varsa yaşıyorum.gögüslerim acımaya başlaynca seviniyorum. bugun bi durdum düşündüm.gerçekten aylardır ciddi bi çaba sarfetmişim.yoğun iş tempoma rağmen yediğime içtiğme,ovulasyon tarihlerime herşye dikkat etmişim.ama elde var sıfırr.her ay hayal kırıklığı.eşimle kendimizi şartladık gün aşırı ilşki,soğan kürü,bacakları havaya dik.artık eşimin beni özlemesine bile fırsat bırakmadığımı farkettim.hadi dün yapmadk bugun mutlaka yapıcaz.tabiki zorlamadk birbirimizi ama,yorduk galiba( bukadar çok istemekle gelmiycek bebişş. şuan dediğim gibi 5gün var hastalığıma.ama eminim içimde bi can yok ( benim hamilelik belirtisi adını koyduklarım ,gitgide bozulan psikolojmn elimde bıraktklarıymışş. çok moralsizim çokkk ((
olsun olsun...ınsallah hamılesındır cnaım...eger hamıleysen nasıl esıne söylemeyı düsünüyorsun taltım??? bendede akıntım oluyor aha geldı dıyorum bakıyorum yok...
helena, sunbal su an aklıma gelen ıkı arkadasım var ama cok haber vardı sımcık hemencecık aklıma gelmıyo maalesefhadı ınsallah canım
bencede tüm belirti sandıklarımız psikolojik.benm adetime de ortalama 5gün var.ama sanki 3aylık hamile gibi bulantılar,aşermeler ne varsa yaşıyorum.gögüslerim acımaya başlaynca seviniyorum. bugun bi durdum düşündüm.gerçekten aylardır ciddi bi çaba sarfetmişim.yoğun iş tempoma rağmen yediğime içtiğme,ovulasyon tarihlerime herşye dikkat etmişim.ama elde var sıfırr.her ay hayal kırıklığı.eşimle kendimizi şartladık gün aşırı ilşki,soğan kürü,bacakları havaya dik.artık eşimin beni özlemesine bile fırsat bırakmadığımı farkettim.hadi dün yapmadk bugun mutlaka yapıcaz.tabiki zorlamadk birbirimizi ama,yorduk galiba( bukadar çok istemekle gelmiycek bebişş. şuan dediğim gibi 5gün var hastalığıma.ama eminim içimde bi can yok ( benim hamilelik belirtisi adını koyduklarım ,gitgide bozulan psikolojmn elimde bıraktklarıymışş. çok moralsizim çokkk ((
Helena canım ne zanandır girmedim ama bi geldim Ohhh güzel haberler var:)))Yeni gördüm şimdi tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin canım
gidip acile kan mı versen acaba diyorum artık
off benim de 3 gündür kasık ağrım var daha bata 6 gün var, Allahım HAYIRLARA ÇIKAR YARABBİM
canim bendede batmalar oluyor sol tarafimda...
seni o kadar iyi anliyorum ki... herşeye dikk edip denemeler ve her ay husran o kadar zor ki... ama gecicek inşallah bendede kendi kendime belirtiler buldum.. mesela dun balik yaptm hedim ama gelde bna sor nasil midem bulandi hala o balik kokusu burnumda sanki şu an işteyim ama hala o koku var sanki.. boş ver bat gnu sbh test yap bakarsin ki gelmedi ertesi gun kan ver bekleyip kendinide harab etme o daha cok yipratiyor... uzulme tmm mi bebişlerimiz gelcek
Nasılsınız?Ne var ne yok?Ben Şubat ayına kalırım böyle giderse...Çalışma olmadan da hamile kalınmaz değil mi?Eşimden,kendimden,ilişkiden,yatağımdan soğudum bebek yüzünden.Doğum kontrol hapı kullanayım diye düşündüm bi ara.İkinci çizgi koyulaşmaya başladı.Ama ben eşimin bana dokunmasını bile istemiyorum.Otlar,çöpler,afrodizyaklar hiçbir işe yaramadı.Netten dualar buldum bugün onları okuyacağım.Eşime kırgınım aslında ben.O günden beri istemiyorum ilişkiye girmeyi.Düzeleceğini de sanmıyorum kırgınlığımın. Ama o ona kırgın olduğumu bile bilmiyor.Onu sevmekten vazgeçtimmi?Hayır.Kırgınlığım anne olmanın bile önünde şu an.Sarılmak bile istemiyorum ona... Ama yine de düzelsin istiyorum aramız.Yoksa ciddi kararlar alabilirim bu konuda...
ayşecimgünaydın, hayırdır neden kırıldın eşine?
Kırgınım işte.Dün bi yerde okudum eşinize olan kızgınlığınız yada kırgınlığınız cinsel soğukluğa sebep olur yazıyordu.O zaman dank etti kafam.Tartıştık 10 gün kadar önce.O günden beri uzağım ondan.Rüyalarında görmeye başladı adam beni.Zor durumda ama inan o kadar soğudumki..Sarılırken bile hissetmiyorum onu...O kadar...
Nasılsınız?Ne var ne yok?Ben Şubat ayına kalırım böyle giderse...Çalışma olmadan da hamile kalınmaz değil mi?Eşimden,kendimden,ilişkiden,yatağımdan soğudum bebek yüzünden.Doğum kontrol hapı kullanayım diye düşündüm bi ara.İkinci çizgi koyulaşmaya başladı.Ama ben eşimin bana dokunmasını bile istemiyorum.Otlar,çöpler,afrodizyaklar hiçbir işe yaramadı.Netten dualar buldum bugün onları okuyacağım.Eşime kırgınım aslında ben.O günden beri istemiyorum ilişkiye girmeyi.Düzeleceğini de sanmıyorum kırgınlığımın. Ama o ona kırgın olduğumu bile bilmiyor.Onu sevmekten vazgeçtimmi?Hayır.Kırgınlığım anne olmanın bile önünde şu an.Sarılmak bile istemiyorum ona... Ama yine de düzelsin istiyorum aramız.Yoksa ciddi kararlar alabilirim bu konuda...
Hatası söylediği sözlerdi...Zamanla daha da soğurum diye korkuyorum.Düzelmesini istiyorum ama yapamıyorum...biz de zaman zaman eşimizle tartışıyoruz... ama senin eşin tamir edilmesi zor bir hata yapmış olmalı.. biraz kendini dinle o halde.. belki düzelir aranız sonrasında..
:13:
günaydın canım,hiç üzülme sorunlar düzelir.hele hamiş olduğunda bunları hiç hatırlamayacaksın bile. eşin senin gibi birisinin kırgınlığına dayanamaz ,merak etme alır o senin gönlünü.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?