- 12 Temmuz 2006
- 422
- 1
- 621
- 47
Tamam canım herşeyin hayırlısı.. Rabbim iyi bilir senin için en uygun zamanı..
Helena canım ne zanandır girmedim ama bi geldim Ohhh güzel haberler var:)))Yeni gördüm şimdi tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım herşeyin hayırlısı.. Rabbim iyi bilir senin için en uygun zamanı..
Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin canım,öbür türlü daha üzücü oluyodur eminim ,sanada çok geçmiş olsun inşallah bidaha öylesini yaşamazsın da sıkı sıkı tutunur ...şimdi daha iyiyim şükür canım çok sağol gerçekten :))
Kızlar selam,bir süredir giremedim.. Güzel haberleri okudum sevindim...Hayal kırıklıkları da var tabii gördüm ama inanıyorum teker taker vericez günü gelince güzel haberleri inşallah
Benim iki aydır şaşmıştı adet günleri..Hesaplamalara göre 30-31 Aalık bat görünüyor...Belirti bakmıyıcam dedim ama işte gün yaklaşınca ister istemez dinlemeye başladım kendimi malesef...Bu ay da sıkı çalıştık yanii
Sarı beyaz gibi ama beyaza yakın bir akıntı var şiddetli...Onun dışında bi de artık gaz mıdır nedir bilemedim iki yanımda dün gece adet sızısı gibi sızı vardı... Ayy ayyy beklemek zoorr
inşallah bitanem
iyi ol tabii, ne kadar yüksek moral o kadar pozitif sonuç :)
batlarımız aynı bnde de kremimsi beyaz sarımsı akıntı var, inşallah yeni yıl süprizlerimiz gelmiştir
gerçi benim ateş alçaklarda ama 40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha da 5 gün var, kısmetten ziyade olmazmış
ay aynı aynı.dün karnım ağrıyordu bugün belim. Sanırım psikolojim bozuk bu belirtiler yüzündenben geldım kızlaaar.. bol akıntılı hıc kırmızıları görmedıgım bu günde idrar testinde negatif sonuc cıktı..acaba yanılıyormuyum kızlaaarr..bırde su bel agrıma bı care bulsaydım
ay aynı aynı.dün karnım ağrıyordu bugün belim. Sanırım psikolojim bozuk bu belirtiler yüzünden
ben geldım kızlaaar.. bol akıntılı hıc kırmızıları görmedıgım bu günde idrar testinde negatif sonuc cıktı..acaba yanılıyormuyum kızlaaarr..bırde su bel agrıma bı care bulsaydım
ebbicim biz de iyice ümitlenmiştik canım belki geç döllenme varsa dün dediğin gibi sonraki günlerde çıkar:44:
evet canım aynen öyle...herseyın hayırlısı..valla kendımı gercekten hamıle hıssedıyorum..akıntı, bas dönmesı, bel agrısı, uyku halı ve cabuk yorulma, karnımın alt kısmında sıskınlık bunlar sanırım en önemlı belırtılerden ve kırmızılarımın gelmemesı cabası bır ıkı gün gecsın tekrar yapacagım testımı canım sen nasılsın
20 siydi.Bugün geçeli 5.gün olacak. Dün sabah test yaptım negatif çıktıhehehee..karnı agrım yok canım..senın bat nezaman???gectımı??
gidip acile kan mı versen acaba diyorum artık
off benim de 3 gündür kasık ağrım var daha bata 6 gün var, Allahım HAYIRLARA ÇIKAR YARABBİM
20 siydi.Bugün geçeli 5.gün olacak. Dün sabah test yaptım negatif çıktı
Bugün sabah kan verdim.Yarın alıcam inşallah sonucu :18:
Canım arkadaşlarıımmmm uzun bi aradan sonra ben geldiiiiimmmm
bilgisayarım bozuktu gelemedim aranıza
hepinizi çok özledim sizlerle sohbet etmeyi özlediimm
nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni hamişler var mı ?
hamiş olanlar nasıllar ?
hepsini yazın bana merak ediyorum hepinizi
bu arada beni merak ettiniz mi özlediniz mi he
amın canım ınsallah.beklemek zor gercekten...düsünmemeye calıs bence tatlım..6 gün nasılsa gecer..düsünüyorumda bır ıkı gün bekleyemıyoruz bız 9 ay nasıl beklıcez kız bebislerımızı bılmem belkı persembe günü gıder dayanamayıp yarın aksam bı ıdrar testi yapım tekrar benım aksıne hıc kasıklarım agrımadı ıkı gündür kasıkta batma oluyor sadece...hele gögüslerımde nerdeyse hıc degısıklık yok hafıf dolgunluk bas gösterıyor okadar..adet görmeden o kadar cok sısıyordukı gögüsüme dokunamıyordum bu ay hıc yok ınsallah hamısızdır canıkom benım
ay inşallah kuzum ya gelmesin o kırmızıların...... herkesin mens ve hamişlik belirtileri değişiklik gösteriyo benim adet belirtilerimden biriydi kasık ağrısı ama 10 gün önceden de başlamazdı hiç.. ondan diyorum hayrolsun:)))
aaa özlemezmıyız valla topıgımız bosaldı epey..gelen gıden olmuyor..bu ay hamıs haberı cok var canım..olmayanlarda var..ve benım gıbı bekleyenlerde var sen nasılsın
canım benim iyiyim bende tedaviyi bırakalı 2.aya geçtim bakalım beklemedeyim yani bende. bikaç ay daha beklemeyi düşünüyorum olmazsa mecbur aşılama yolu görünecek bana:44:
hamiş olanlar kimler aklında olanları yazarmısın bana merak ediyorum
ay ınsallah canım ya yarın 6. gün oluyor degılmı benım yarın 5. gün oluyor..ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım..yazılan belırtılerden cok varmı sende?? cok merak ederım haberı alır almaz bana haber ver canım arkadasım ınsallah..