• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin canım,öbür türlü daha üzücü oluyodur eminim ,sanada çok geçmiş olsun inşallah bidaha öylesini yaşamazsın da sıkı sıkı tutunur ...şimdi daha iyiyim şükür canım çok sağol gerçekten :))

inşallah bitanem

iyi ol tabii, ne kadar yüksek moral o kadar pozitif sonuç :)

Kızlar selam,bir süredir giremedim.. Güzel haberleri okudum sevindim...Hayal kırıklıkları da var tabii gördüm ama inanıyorum teker taker vericez günü gelince güzel haberleri inşallah:emir_bebek:
Benim iki aydır şaşmıştı adet günleri..Hesaplamalara göre 30-31 Aalık bat görünüyor...Belirti bakmıyıcam dedim ama işte gün yaklaşınca ister istemez dinlemeye başladım kendimi malesef...Bu ay da sıkı çalıştık yanii:39:
Sarı beyaz gibi ama beyaza yakın bir akıntı var şiddetli...Onun dışında bi de artık gaz mıdır nedir bilemedim iki yanımda dün gece adet sızısı gibi sızı vardı... Ayy ayyy beklemek zoorr:49:

batlarımız aynı bnde de kremimsi beyaz sarımsı akıntı var, inşallah yeni yıl süprizlerimiz gelmiştir

gerçi benim ateş alçaklarda ama 40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

daha da 5 gün var, kısmetten ziyade olmazmış

Son düzenleme:
inşallah bitanem

iyi ol tabii, ne kadar yüksek moral o kadar pozitif sonuç :)

batlarımız aynı bnde de kremimsi beyaz sarımsı akıntı var, inşallah yeni yıl süprizlerimiz gelmiştir

gerçi benim ateş alçaklarda ama 40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

daha da 5 gün var, kısmetten ziyade olmazmış

Öyle tabii... Hayırlısı diyoruz hep...Şu 5 güne girdik ya benim psikolojim bozulmaya başladı ama....Sonuçta bebeğimi kaybettikten sonra mecburi bekledim 2 yıldan da sonra artık çok fazla sabrım kalmadı sanırım... Doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay oldu....2013 hepimize hayırlı uğurlu gelir inşallah:16:

ben geldım kızlaaar.. bol akıntılı hıc kırmızıları görmedıgım bu günde idrar testinde negatif sonuc cıktı..acaba yanılıyormuyum kızlaaarr..bırde su bel agrıma bı care bulsaydım

ben geldım kızlaaar.. bol akıntılı hıc kırmızıları görmedıgım bu günde idrar testinde negatif sonuc cıktı..acaba yanılıyormuyum kızlaaarr..bırde su bel agrıma bı care bulsaydım
ay aynı aynı.dün karnım ağrıyordu bugün belim. Sanırım psikolojim bozuk bu belirtiler yüzünden :(

ebbicim biz de iyice ümitlenmiştik canım belki geç döllenme varsa dün dediğin gibi sonraki günlerde çıkar:44:

ebbicim biz de iyice ümitlenmiştik canım belki geç döllenme varsa dün dediğin gibi sonraki günlerde çıkar:44:

evet canım aynen öyle...herseyın hayırlısı..valla kendımı gercekten hamıle hıssedıyorum..akıntı, bas dönmesı, bel agrısı, uyku halı ve cabuk yorulma, karnımın alt kısmında sıskınlık bunlar sanırım en önemlı belırtılerden ve kırmızılarımın gelmemesı cabası :D :D :D bır ıkı gün gecsın tekrar yapacagım testımı canım :D :D :D sen nasılsın

evet canım aynen öyle...herseyın hayırlısı..valla kendımı gercekten hamıle hıssedıyorum..akıntı, bas dönmesı, bel agrısı, uyku halı ve cabuk yorulma, karnımın alt kısmında sıskınlık bunlar sanırım en önemlı belırtılerden ve kırmızılarımın gelmemesı cabası :D :D :D bır ıkı gün gecsın tekrar yapacagım testımı canım :D :D :D sen nasılsın

gidip acile kan mı versen acaba diyorum artık:53:

off benim de 3 gündür kasık ağrım var daha bata 6 gün var, Allahım HAYIRLARA ÇIKAR YARABBİM:50:

gidip acile kan mı versen acaba diyorum artık:53:

off benim de 3 gündür kasık ağrım var daha bata 6 gün var, Allahım HAYIRLARA ÇIKAR YARABBİM:50:

amın canım ınsallah.beklemek zor gercekten...düsünmemeye calıs bence tatlım..6 gün nasılsa gecer..düsünüyorumda bır ıkı gün bekleyemıyoruz bız 9 ay nasıl beklıcez kız bebislerımızı :D :D bılmem belkı persembe günü gıder dayanamayıp :D :D yarın aksam bı ıdrar testi yapım tekrar :D :D benım aksıne hıc kasıklarım agrımadı ıkı gündür kasıkta batma oluyor sadece...hele gögüslerımde nerdeyse hıc degısıklık yok hafıf dolgunluk bas gösterıyor okadar..adet görmeden o kadar cok sısıyordukı gögüsüme dokunamıyordum bu ay hıc yok :D :D :D ınsallah hamısızdır canıkom benım

Canım arkadaşlarıımmmm uzun bi aradan sonra ben geldiiiiimmmm :16:
bilgisayarım bozuktu gelemedim aranıza :19:
hepinizi çok özledim sizlerle sohbet etmeyi özlediimm :16:
nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni hamişler var mı ?
hamiş olanlar nasıllar ?
hepsini yazın bana merak ediyorum hepinizi:34:

bu arada beni merak ettiniz mi özlediniz mi he :33::34:

20 siydi.Bugün geçeli 5.gün olacak. Dün sabah test yaptım negatif çıktı :(

Bugün sabah kan verdim.Yarın alıcam inşallah sonucu :18:

ay ınsallah canım ya yarın 6. gün oluyor degılmı :D :D benım yarın 5. gün oluyor..ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım..yazılan belırtılerden cok varmı sende?? cok merak ederım haberı alır almaz bana haber ver canım arkadasım ınsallah..

Canım arkadaşlarıımmmm uzun bi aradan sonra ben geldiiiiimmmm :16:
bilgisayarım bozuktu gelemedim aranıza :19:
hepinizi çok özledim sizlerle sohbet etmeyi özlediimm :16:
nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni hamişler var mı ?
hamiş olanlar nasıllar ?
hepsini yazın bana merak ediyorum hepinizi:34:

bu arada beni merak ettiniz mi özlediniz mi he :33::34:

aaa özlemezmıyız :D :D valla topıgımız bosaldı epey..gelen gıden olmuyor..bu ay hamıs haberı cok var canım..olmayanlarda var..ve benım gıbı bekleyenlerde var :D :D :D sen nasılsın

amın canım ınsallah.beklemek zor gercekten...düsünmemeye calıs bence tatlım..6 gün nasılsa gecer..düsünüyorumda bır ıkı gün bekleyemıyoruz bız 9 ay nasıl beklıcez kız bebislerımızı :D :D bılmem belkı persembe günü gıder dayanamayıp :D :D yarın aksam bı ıdrar testi yapım tekrar :D :D benım aksıne hıc kasıklarım agrımadı ıkı gündür kasıkta batma oluyor sadece...hele gögüslerımde nerdeyse hıc degısıklık yok hafıf dolgunluk bas gösterıyor okadar..adet görmeden o kadar cok sısıyordukı gögüsüme dokunamıyordum bu ay hıc yok :D :D :D ınsallah hamısızdır canıkom benım

ay inşallah kuzum ya gelmesin o kırmızıların...... herkesin mens ve hamişlik belirtileri değişiklik gösteriyo benim adet belirtilerimden biriydi kasık ağrısı ama 10 gün önceden de başlamazdı hiç.. ondan diyorum hayrolsun:)))

ay inşallah kuzum ya gelmesin o kırmızıların...... herkesin mens ve hamişlik belirtileri değişiklik gösteriyo benim adet belirtilerimden biriydi kasık ağrısı ama 10 gün önceden de başlamazdı hiç.. ondan diyorum hayrolsun:)))

bencede hayrolsun canım hemde öyle hayırkı mutluluktan kırsın gecırsın :D :D :D :D

aaa özlemezmıyız :D :D valla topıgımız bosaldı epey..gelen gıden olmuyor..bu ay hamıs haberı cok var canım..olmayanlarda var..ve benım gıbı bekleyenlerde var :D :D :D sen nasılsın

canım benim :16: iyiyim bende tedaviyi bırakalı 2.aya geçtim bakalım beklemedeyim yani bende. bikaç ay daha beklemeyi düşünüyorum olmazsa mecbur aşılama yolu görünecek bana:44:
hamiş olanlar kimler aklında olanları yazarmısın bana merak ediyorum :34:

canım benim :16: iyiyim bende tedaviyi bırakalı 2.aya geçtim bakalım beklemedeyim yani bende. bikaç ay daha beklemeyi düşünüyorum olmazsa mecbur aşılama yolu görünecek bana:44:
hamiş olanlar kimler aklında olanları yazarmısın bana merak ediyorum :34:

helena, sunbal su an aklıma gelen ıkı arkadasım var ama cok haber vardı sımcık hemencecık aklıma gelmıyo maalesef :D :D :D hadı ınsallah canım

ay ınsallah canım ya yarın 6. gün oluyor degılmı :D :D benım yarın 5. gün oluyor..ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım..yazılan belırtılerden cok varmı sende?? cok merak ederım haberı alır almaz bana haber ver canım arkadasım ınsallah..

İnşallah verecek güzel haberler alırım. Önce eşime sonra buraya :1:
bugün bel ağrım var. Daha doğrusu adet olacakmışım gibi belirtiler var .Korkutuyor bunlar beni. Eltim hamile şu anda.Dün ona söyledim."Hamile olmama rağmen bende bile oluyor o belirtiler" dedi içime su serpildi biraz.
Dakika başı tuvaletteyim. Adet oldum gibi geliyor ama yok çok şükür.
Yakında tuvalet hesabımı tutup maaşdan kesecekler :)

bencede tüm belirti sandıklarımız psikolojik.benm adetime de ortalama 5gün var.ama sanki 3aylık hamile gibi bulantılar,aşermeler ne varsa yaşıyorum.gögüslerim acımaya başlaynca seviniyorum. bugun bi durdum düşündüm.gerçekten aylardır ciddi bi çaba sarfetmişim.yoğun iş tempoma rağmen yediğime içtiğme,ovulasyon tarihlerime herşye dikkat etmişim.ama elde var sıfırr.her ay hayal kırıklığı.eşimle kendimizi şartladık gün aşırı ilşki,soğan kürü,bacakları havaya dik.artık eşimin beni özlemesine bile fırsat bırakmadığımı farkettim.hadi dün yapmadk bugun mutlaka yapıcaz.tabiki zorlamadk birbirimizi ama,yorduk galiba:(( bukadar çok istemekle gelmiycek bebişş. şuan dediğim gibi 5gün var hastalığıma.ama eminim içimde bi can yok:(( benim hamilelik belirtisi adını koyduklarım ,gitgide bozulan psikolojmn elimde bıraktklarıymışş. çok moralsizim çokkk:(((

Back