- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
kızlar bende bir tuhaflık var.
Adetimin 2.ci günü ama adetim kesildi bile hiç yogun değilnormalde 5 gün sürer. ilk 2 günü çok yogun olmasada gelirdi baya yine.:44:
İnşallah üstüne görmedir
bugün daha iiyim azaldı ama risk devam ediyor hiç kalmadım ayttım durdum yatmayada devam edicem sevocum inş sende bebişinin kesesini görürsün lauranacım inş kürtaja gerek kalmamıştır inş daha fazla üzülmezsin ve inş rabbim gönlüne göre versin
kızlar bende bir tuhaflık var.
Adetimin 2.ci günü ama adetim kesildi bile hiç yogun değilnormalde 5 gün sürer. ilk 2 günü çok yogun olmasada gelirdi baya yine.:44:
kızlar şu beyaz akıntı sürekli var . hiç durmadı. adetımı 7 gun gectı hala tıh yok, hamıle olan arkadaşlar yüzüme bakınca bı garıplık halsızlık yorgunluk sezıolar ooff kan testı. yaptırma vaktı geldımı ki:) ya cıkmazsa sonucundan da korkuyorum.(
ben geldıııımmm kırmızılar gelmedı daha ooooh ohhh ohhh ohhh
batın ne zamandı ebbiicim
kızlar bata tam 1 hafta var.. bu ay hiç umidim yok malesef...
onumuzdeki ay için bal tarçin kurunu yapmak istyrm nasıl yapicam?
ve eşim içinde keçiboynuzu kurunden başka ne yapabilirm?
bi fikri olan varmı acaba????
22 aralık canım bugün 3. günve gelecek gıbı durmuyor..akıntım oluyo ha geldı kırmızılar dıyorum bı bakıyorum su gıbı beyaz akıntı...
22 aralık canım bugün 3. günve gelecek gıbı durmuyor..akıntım oluyo ha geldı kırmızılar dıyorum bı bakıyorum su gıbı beyaz akıntı...
Benimde öyle olmuştu.. Su gibi akıntı büyük bir belirti ama seffaf yapışkan değil bildiğimiz su.. Bende öyleydi. İnşallah gebesindir canım Allah'ın izniyle ...
Benimde öyle olmuştu.. Su gibi akıntı büyük bir belirti ama seffaf yapışkan değil bildiğimiz su.. Bende öyleydi. İnşallah gebesindir canım Allah'ın izniyle ...
ayy hadi inşallah gelmezpeki belirtilerin var mı tatlım
canım bas dönmesı akıntı gögüs hafıf sıs ama agrı yok okadar..pek belırtı yok dıyebılırım sende durumlar nasıl canım
canım benim bata daha 1 hafta var ama gerçekten bu ay tuhaf hissediyorum kendimi kasık ağrım var ama çok hafif.. her ay göğüslerim şişerdi ve sancırdı içi dolu gibi olurdu, bu kez göğüslerim yanıyo sancıyo ama şiş değil tuhaf yani. ayaklarım da hiç ısınmıyo buz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?