• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
yarın sabah yapsam diyorum, ya çıkmazsa :( böyle ümitlenmesi bile güzel :)

kuzum ne var ne yok bilirsin hiç olmazsa yaa.
belirsiz beklemekten iyidir.
inşallah sabah çift çizgili test haberini alırızzz :16:

iyi akşamlar canlarım nasılsınız:16:

hoşgeldin perim.
biz iyiyiz,sen nasılsın bakalım?

canım aktif kanama yok dedi ama hala az da olsa peceteye gelio bazen akıntının içinde kan oluyooo karnım ağrımıyo ama sanki sağdan sola su geçio gibiii

oooo tamam o zaman yaa korkulacak bişey yok :16:
yat ve ayaklarını yüksege koy.
içerde yogun çalışma var.değişik şeyler hissetmen normal.
1-2 güne akıntın normale döner merak etme canım.
bol bol dinlen ama...

Değerin 1500leri geçtiğinde ancak vajinal ultrasonla kese görünür canım. Karından bakıldığında görülmesi için ise değerinin 4500-5000 leri bulması lazım.
Şu an kesenin görülmemesi çok normal. :17:

inşallah öyledir canım ama doktorum görülmesi lazımdı vajinal ultrasonda dedi..bir de sağ kasığım çok ağrıyor o yüzden korkuyorum biraz...yarın belli olucak inşallah görülür..

hoşgeldin perim.
biz iyiyiz,sen nasılsın bakalım?

oooo tamam o zaman yaa korkulacak bişey yok :16:
yat ve ayaklarını yüksege koy.
içerde yogun çalışma var.değişik şeyler hissetmen normal.
1-2 güne akıntın normale döner merak etme canım.
bol bol dinlen ama...
inş canım yarın yine drdayim duanı eksik etme tatlım sağol

bat ne zamandı ?????????

6 aralıkta oldum 1 ocak gibi bekliyorum

1 hafta var çok takılma belirtilere zaman geçmiyo o zaman :)

=QUOTE]

Canımm yaa bat 18 .. Ben 19'da test yaptım negatif çıktı .. Ondan korkuyorum işte yine negatifi görcem diye .. Geç döllenmeyse kesinleşsin öyle yapıyım diyorum benim yumurtlamama tahminimce geç oluyo .. Zaten bu ayda olmazsa ovulasyon testi yapıcam ..

Son düzenleme:
inşallah öyledir canım ama doktorum görülmesi lazımdı vajinal ultrasonda dedi..bir de sağ kasığım çok ağrıyor o yüzden korkuyorum biraz...yarın belli olucak inşallah görülür..

sevom canım hemen dr un dediğini kafana takma kuzum.dr lar hep en kötüsünü söylerler.
sen şu kan tahlili değerlerini bir yazarmısın?
kaç gün arayla degerler kaç çıktı ve son usg muayenende kaçtı deger?

Canımm yaa bat 18 .. Ben 19'da test yaptım negatif çıktı .. Ondan korkuyorum işte yine negatifi görcem diye .. Geç döllenmeyse kesinleşsin öyle yapıyım diyorum benim yumurtlamama tahminimce geç oluyo .. Zaten bu ayda olmazsa ovulasyon testi yapıcam ..

canım korkma.herşeyin hayırlısı.
Rabbim hayırlı zamanda elbet o güzel haberle sevinmeni nasip edicek.
günler geçtikçe kendini hamilelige dahada hazırlarsan ve de bebişin seninle değilse nekadar üzülüceksin biliyorsun değilmi?
yani varsa da yoksa da belirsizlikten iyidir canım.
olmadı ovu testi alırsın dediğin gibi.
bende geç yumurtluyormuşum.dr a gitmesem yumurtlama zamanın geçti çalışma yaptım bitti sanıcaktım hala.ama dr a bi gittim daha yumoş yeni çatlamıştı :) adetin 20. günü.
yumurtlamayı bilmekte fayda var :16:
ama yarın inşallah çift çizgili testinin resmini eklersin buraya İNŞALLAHHH :29:

bakalım 1ocak gibi varsa belli olur ben önceden öğrenmeliyim kan pıhtılaşması var bende

canım dr sana coraspin felan vermedimi?
yada kullanıyomusun?
bende hafif koyuluk vardı.yumurtamın çatladıgını söylediği gün coraspine başla dedi. test yapmam için adet günümü söyledi.pozitif çıkarsa test hemen gel iğneye başlıcaz dedi.ve coraspini bırakmıştım.
yani hamile değilken bile başlayabiliyorsun.
ben oğlumda aylarca bebe aspirini kullanmıştım ve hamilelikten 2 ay önceden beri.önlemini erkenden al bence...

canım korkma.herşeyin hayırlısı.
Rabbim hayırlı zamanda elbet o güzel haberle sevinmeni nasip edicek.
günler geçtikçe kendini hamilelige dahada hazırlarsan ve de bebişin seninle değilse nekadar üzülüceksin biliyorsun değilmi?
yani varsa da yoksa da belirsizlikten iyidir canım.
olmadı ovu testi alırsın dediğin gibi.
bende geç yumurtluyormuşum.dr a gitmesem yumurtlama zamanın geçti çalışma yaptım bitti sanıcaktım hala.ama dr a bi gittim daha yumoş yeni çatlamıştı :) adetin 20. günü.
yumurtlamayı bilmekte fayda var :16:
ama yarın inşallah çift çizgili testinin resmini eklersin buraya İNŞALLAHHH :29:

bende çalışmaları erken mi bitidim diye içim içimi yiyo :) hemen alırım ovulasyon testini .. İnşallah gerek kalmaz :)

kızlar hamilelik belirtileri kaçıncı günden itibaren belli olur ovulasyon takvimine göre 18 i ve 21aralık en yüksek şey dönemi ve bizde o tarihlerde çalışma yapmıştık :17: bugün sabahtan beri sağ kasığımda bi ağrı var sizce hamile olsam bile bu kadar çabuk belli olur mu?

kızlar 2 gündür acillerdeyim kanlı akıntım oldu kesyi gördük çok şükür ama düşük riski var progestan kullanıyorum ve durmadan yatıyorum yarın tekrara dr gidicem rabbime emenet ettim mimik kelebeğimi takdir onun dua edin bana :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

uzaktan okuyım ddm yazını gördüm cnm dkkt et kendine evhamda yapma ayaklarının altına yastık koy az yüksek kalsın hepmz çocuklarımızı allaha emanet etmişiz cnm ne zaman ne olacağı belli olmaz doğurana kdr var o korku hep kendine çok dkkt et bi tek tuvalete kalk baksınlar sana birileri bi 15 gün öptüm tatlım allaha emanetsinz

kızlar hamilelik belirtileri kaçıncı günden itibaren belli olur ovulasyon takvimine göre 18 i ve 21aralık en yüksek şey dönemi ve bizde o tarihlerde çalışma yapmıştık :17: bugün sabahtan beri sağ kasığımda bi ağrı var sizce hamile olsam bile bu kadar çabuk belli olur mu?

cnm imkanı yok 2 günde hamilelik belirtsi olmasının hani bi 10 gün geçse olabilir dicem ama acele etme belirti arıosun bnde öyleydim ay göğsüm ağrıo ay midem bulanıo die kendi kendimi hamile psikolojisine sokuodum ocak ayını bekle belirti aramak için erken kasık ağrısı yumurtlama ağrın canım belkide yeni yumurtluosun değerlendir bugünü ve sabahı :34:

ayşecim nerelerdesin yaaa , bırakılır mı bu topic bu kadar yalnız :(:(

ayşecim nerelerdesin yaaa , bırakılır mı bu topic bu kadar yalnız :(:(

Ben cinsel açıdan problemler yaşıyorum o yüzden yazacak bişeyim yok.Okuyorum sizleri arada girip.2.çizgi belirginleşmeye başladı ama....Öyle işte..Belki de 1-2 ay sürer bu ara verme işi...Bat falan beklemiyorum artık...Öyle..Allahım sizlere nasip etsin anneliği...

uzaktan okuyım ddm yazını gördüm cnm dkkt et kendine evhamda yapma ayaklarının altına yastık koy az yüksek kalsın hepmz çocuklarımızı allaha emanet etmişiz cnm ne zaman ne olacağı belli olmaz doğurana kdr var o korku hep kendine çok dkkt et bi tek tuvalete kalk baksınlar sana birileri bi 15 gün öptüm tatlım allaha emanetsinz

yarındr gidicem bakalım ne dicek annemler uzakta kyınvalidemlerburda gelirler de daha söylemedim eşim idare edio sağol canımm allhıma emanet dua et bana

Ben cinsel açıdan problemler yaşıyorum o yüzden yazacak bişeyim yok.Okuyorum sizleri arada girip.2.çizgi belirginleşmeye başladı ama....Öyle işte..Belki de 1-2 ay sürer bu ara verme işi...Bat falan beklemiyorum artık...Öyle..Allahım sizlere nasip etsin anneliği...

ayşecim 1-2 ay süreceğini kim söyledi ? Bu senin fikrin olmasın .. Hepimiz görev gibir gördüğümüz için problemler yaşıyoruz inan bitek kendini sanma yani .. Çok fazla karıştırdın sanki bitkisel şeyleri onlarda aşırı gelmesin ..

cnm imkanı yok 2 günde hamilelik belirtsi olmasının hani bi 10 gün geçse olabilir dicem ama acele etme belirti arıosun bnde öyleydim ay göğsüm ağrıo ay midem bulanıo die kendi kendimi hamile psikolojisine sokuodum ocak ayını bekle belirti aramak için erken kasık ağrısı yumurtlama ağrın canım belkide yeni yumurtluosun değerlendir bugünü ve sabahı :34:

haklısın galiba canım 5ocağa kadar beklicem bakalım şimdiden çok çok ümitlenip hayal kırıklığı yasamiym

merhaba kızlar..nasılsınız?
sunbalım geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. dikkat et kendine..

Back