Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Zaten kasık ağrısı olmaması iyi. Göğüsler şiş diosun zaten o hemen acımıo gün gün artıyo.. :) Hadi inşallaaahhhh canım hamile olabilirsin.. :)))

Zaten kasık ağrısı olmaması iyi. Göğüsler şiş diosun zaten o hemen acımıo gün gün artıyo.. :) Hadi inşallaaahhhh canım hamile olabilirsin.. :)))

hadı ınsallah canım...allahım bu ay hayal kırıklıgı yasatmasın ınsallah senın gebelıgın nasıl gecıyor..senın belırtılerın varmıydı

ayy kuzucum çok sağol canım arkadaşım.. az önce 22 si yazmışsın ben bugün anlamışım, 3 gün geçmiştest yapsana bu arada

Son düzenleme:
ayy kuzucum çok sağol canım arkadaşım.. az önce 22 si yazmışsın test yapsana bu arada

ne demek tatlım benım..herzaman..ınsallah hamısızdırde bırlıkte sevınırım bırlıkte paylasırız sıkıntılarımızı :

ebru korkar test yapamaz yarın sabah ıdrarımla yapmayı düsünüyorum canıkommmmmmmm

Son düzenleme:
hadı ınsallah canım...allahım bu ay hayal kırıklıgı yasatmasın ınsallah senın gebelıgın nasıl gecıyor..senın belırtılerın varmıydı

Canım benim geçen hafta kanamam olmuştu, ilaç felan kullanmdım şimdi bir sıkıntı yok. Bol bol dinleniyorum. Belirtilerim daha çok adete 3 gün kala başladı. Göğüsler şişti dolgunlaştı damar çıktı tomurcuklar felan ama benim hayatım da hiç su gibi akıtım olmamıştı ilk defa senin dediğin gibi altıma kaçırmış gibi oldu şaşırdım bu ne şimdi die araştırdım belirtiymiş :)) Canım zaten kişiden kişiye değişiyor sende bilirsin. Bende olanın aynısını bekleyip üzülme sakın bende diğerlerinden farklı şeyler yaşadım yani... Mesela kağıt peçeteye el sürmedim halada elleyemiyorum :))) Benim en büyük belirtim su gibi akıntıydı. Midem hala bulanmıyor ayrıca akıntım olmadı şeffaf kuru geçirdim bir defa felan oldu. Allah hayırlı görüyorsa sanada nasip edecek Rabbim kulları için en iyisini ister işallah seninde mutluluğunu palaşırız :))

yapmadım canıkom yapmadıııımmmmmmm....yapmıs olsaydım negatıf veya pozitif derdım canımmmmm....yarın sabah yapcam canoooo

tamam tamaaaaaaaammmm... yukarıdakine sonradan eklemişsin
şimdi gördüm.. inşallah gelmez sabaha kadar... şimdi yapsana idrarını tutup:)

ınsallah canım...herseyın hayırlısı dıyelım..rabbım ne eylerse güzel eyler evet herkezde belırtı farklı mıde bulantı yok ama bas dönmesı var ara ara...belkıde bebegım benımledır belkı degıldır ama bütün bunları sızlerle paylasmak benı mutlu edıyor...sagol canım arkadasım....hamılelıgın rahat gecer ınsallah saglıcakla kucagına alırsın bebısını

tamam tamaaaaaaaammmm... yukarıdakine sonradan eklemişsin
şimdi gördüm.. inşallah gelmez sabaha kadar... şimdi yapsana idrarını tutup:)

ınsallah canım...bende galıba gec döllenme oldu bu bal cörek otu kürü yüzünden heralde o yüzden cıkarmı cıkmazmı dıye endıselenıyorum o yüzden bıraz beklım dıyorum..valla gelcek gıbı degıl..belım cok agrıyor sadece bu ara okadar..belkı seytana uyarda aksama yaparım testı gecen aylarda tövbe etmıstım bır hafta gecmeden yapmam test dıye

Amin canım Allah senden razı olsun.. :) Sonuç güzel olsun inşllah.. Heyecanlanma tamam mı aklından çıkarmaya çalış olacak olana yakınsın sonuç ne olursa olsun Allah'ın seni sevdiğini unutma..

Amin canım Allah senden razı olsun.. :) Sonuç güzel olsun inşllah.. Heyecanlanma tamam mı aklından çıkarmaya çalış olacak olana yakınsın sonuç ne olursa olsun Allah'ın seni sevdiğini unutma..

rabbım sendende razı olsun canım arkadasım...bu güzel sözlerın ıcınde ayrıca allah razı olsun..rabbım tüm kullarını sever bırsey oluyor veya olmuyorsa bu bızım ıyılıgımız ve bızım hayrımız ıcın oldugunu unutturmasın rabbım bıze

Amin canım benimm... :)

olsun canım sen ne zaman kendini iyi hissediyorsan o zaman yap... sen vazgeçme sabah yap yine daha sağlıklı sonuç alırsın hiç olmazsa:)

olsun canım sen ne zaman kendini iyi hissediyorsan o zaman yap... sen vazgeçme sabah yap yine daha sağlıklı sonuç alırsın hiç olmazsa:)

evet yanı unutmaya calısıyorum valla yoksa hemen yaparım testı valla kafamda planları kuruyorum eger bebegım varsa sunu yaparım bunu yaparım delı oldum valla

ebbicim ben bu aykür yapmadım ama ilk defa ovu testi kullandım 11. gün çift koyu çizgiyi gördüm 12. gün yine koyuydu 13. gün silikleşti.. ondan dolayı biraz daha ümitliyim tatlım

hadı ınsallah canım batına az kalmıs hayırlı haberlerını beklıyorum canıkom..bana müsade ben bı kacar sonra görüsürüz canıkom...hadı cok düsünme ve rahat gecır günlerını okısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…