Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım hadi görüşmek üzere hayırlı haberlerle gel inşallah
öpüldün canım...kendıne ıyı bak...muuuaaahhh
30 gr.çekilmiş çörekotu+10 çay kaşığı tarşın+10 ymek kaşığı bal.Adetin 2.günü başlıyorsun sabah aç karnına, akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun BAL TARÇIN KÜRÜ.2 kürü aynı anda yapma eşine de kendine de.Eşin için çakşır kökü tozu alabilrsin.Sperm sayısını ve hareketliliğini fazlalaştırıyormuş.1 tatlı kaşığı toza 1 tatlı kaşığı bal ölçüsünde her sabah aç karnına,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyor.En az 21 gün yemesi gerekiyor.Ben 10 yemek kaşığı bala 10 yemek kaşığı tozu karıştırdım yiyor 15 gündür eşim.Cinsellik açısından da faydası oluyor eşine.
canım benim bata daha 1 hafta var ama gerçekten bu ay tuhaf hissediyorum kendimi kasık ağrım var ama çok hafif.. her ay göğüslerim şişerdi ve sancırdı içi dolu gibi olurdu, bu kez göğüslerim yanıyo sancıyo ama şiş değil tuhaf yani. ayaklarım da hiç ısınmıyo buz gibi
kızlar şu beyaz akıntı sürekli var . hiç durmadı. adetımı 7 gun gectı hala tıh yok, hamıle olan arkadaşlar yüzüme bakınca bı garıplık halsızlık yorgunluk sezıolar ooff kan testı. yaptırma vaktı geldımı ki:) ya cıkmazsa sonucundan da korkuyorum.(
kızlar bende bir tuhaflık var.
Adetimin 2.ci günü ama adetim kesildi bile hiç yogun değil normalde 5 gün sürer. ilk 2 günü çok yogun olmasada gelirdi baya yine.:44:
ınsallah canım...bende galıba gec döllenme oldu bu bal cörek otu kürü yüzünden heralde o yüzden cıkarmı cıkmazmı dıye endıselenıyorum o yüzden bıraz beklım dıyorum..valla gelcek gıbı degıl..belım cok agrıyor sadece bu ara okadar..belkı seytana uyarda aksama yaparım testı gecen aylarda tövbe etmıstım bır hafta gecmeden yapmam test dıye
canım 29 175 1046 3 gün arayla cuma 1046 çıktı cumartesi ajinal ultrasonda baktı göremedi dış gebelk olabilir dedi pztsi tekrar çağırdı canım...ama çok korkuyorum ve kasığım çok ağrıyor stres oldum
ah be kuzum 1500 ü geçmeden alttan görünmez kii
göbekten görünmesi için de 2500 ü geçmesi gerekiyormuş canım.
doktorum demişti..inşallah bugün keseyi görürsün
butter cim. canm hayırlısı böyleymş.birdahaki ay ov. testiyle yumurtlamanı tam bilerek çalışma yaparsın.
sende faydasını görenlerden olursun inşallahhh
tatlı ebimm kuzum inşallah sen güzel haberler verirsin kuzum.
belirtilerin güzel..göğüs agrısı bende e olmadı.hatta şu an halen yok.
merhaba kizlar nasilsiniz
My Ovulation Chart
tabloma bi bakarmisiniz...
ooo ateşin çok güzel gidiyor canım.
bat ne zaman?
30.günündesin.test yapıcakmısın.ateşin bence süper
inşallah bebişin seninledir canımcım
evet canım aynen bıldıgın su sankı afedersınız tuvalet ıhtıyacımı tutamıyor gıbı hayırlısı canım ınsallah hayırlısı canım ya kasık agrım yok..gögüslerımde agrımıyor sadece bıraz sıs..ama felaket bas dönmem oluyo
aayy tatliebbi inşalalh bu ay hamiş kalırız sen test yaptırmadın mı daha :) ya eşim bı kaç gun daaha bekleyelım dıyo ama karnımın içinden bişiler cekılıo sankı off ya da kafayı yedım
ıkımızınde bat ayni demek ki :)
canım nasılsın ??
konuşamadık senle ?