• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
30 gr.çekilmiş çörekotu+10 çay kaşığı tarşın+10 ymek kaşığı bal.Adetin 2.günü başlıyorsun sabah aç karnına, akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun BAL TARÇIN KÜRÜ.2 kürü aynı anda yapma eşine de kendine de.Eşin için çakşır kökü tozu alabilrsin.Sperm sayısını ve hareketliliğini fazlalaştırıyormuş.1 tatlı kaşığı toza 1 tatlı kaşığı bal ölçüsünde her sabah aç karnına,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyor.En az 21 gün yemesi gerekiyor.Ben 10 yemek kaşığı bala 10 yemek kaşığı tozu karıştırdım yiyor 15 gündür eşim.Cinsellik açısından da faydası oluyor eşine.

cok tsk ederim canım alıp deniycemde o çakşır kökünun nerden bulcam arkarda varmı ki?

canım benim bata daha 1 hafta var ama gerçekten bu ay tuhaf hissediyorum kendimi kasık ağrım var ama çok hafif.. her ay göğüslerim şişerdi ve sancırdı içi dolu gibi olurdu, bu kez göğüslerim yanıyo sancıyo ama şiş değil tuhaf yani. ayaklarım da hiç ısınmıyo buz gibi:53:

ıkımızınde bat ayni demek ki :)

kızlar ben bu ay çoooook umutlu olmama rağmen kırmızıları gördüm , bu sefer ciddi ciddi inandırmıştım kendimi :) Çok sancım yok , en azından hamile değilsem kırmızıları görmekte güzel 5 gün geçmişti .. Neden olmuyorum kist filan mı oldu diye kuruntu yaptım akşama sabaha geldi çok şükür .. Doktora gitmeme gerek kalmadı bence 5 gün gecikme normal yaa böyle bi psikolojide di mi ?

kızlar şu beyaz akıntı sürekli var . hiç durmadı. adetımı 7 gun gectı hala tıh yok, hamıle olan arkadaşlar yüzüme bakınca bı garıplık halsızlık yorgunluk sezıolar ooff kan testı. yaptırma vaktı geldımı ki:) ya cıkmazsa sonucundan da korkuyorum.:((

bedesten hamileliğin ilk zamanları insan yorgun oluyomuş gerçekten öyle diyolarsa ve 7 gün geçtiyse büyük ihtimalle hamilesindir .. İnşallah en yakın zamanda hamiş olduğunu öğrenirsin :)

kızlar bende bir tuhaflık var.

Adetimin 2.ci günü ama adetim kesildi bile hiç yogun değil :50::50::50: normalde 5 gün sürer. ilk 2 günü çok yogun olmasada gelirdi baya yine.:44:

İnci canımm üstüne mi görüyosun acaba ?

ınsallah canım...bende galıba gec döllenme oldu bu bal cörek otu kürü yüzünden heralde o yüzden cıkarmı cıkmazmı dıye endıselenıyorum o yüzden bıraz beklım dıyorum..valla gelcek gıbı degıl..belım cok agrıyor sadece bu ara okadar..belkı seytana uyarda aksama yaparım testı :D :D gecen aylarda tövbe etmıstım bır hafta gecmeden yapmam test dıye :D :D

Canımmm ya ümitlendirmek istemem ama senin belirtiler baya ciddi , akıntının cinsi filan .. İnşallah hamilesindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir .. üzülüceksen test yapma bence sık dişini ama çokta uzatma .. Ben akşam yaptım olmadığını görünce sabaha hastalandım .. psikolojik olarakta gelmesin gelemesin dedikce gelmiyo heralde :) 5 gün olursa yap bence ..

Ama içimden bi his hamile olduğunu söylüyoooo :):):)

canım 29 175 1046 3 gün arayla cuma 1046 çıktı cumartesi ajinal ultrasonda baktı göremedi dış gebelk olabilir dedi pztsi tekrar çağırdı canım...ama çok korkuyorum ve kasığım çok ağrıyor stres oldum

ah be kuzum 1500 ü geçmeden alttan görünmez kii
göbekten görünmesi için de 2500 ü geçmesi gerekiyormuş canım.
doktorum demişti..inşallah bugün keseyi görürsün :16:

butter cim. canm hayırlısı böyleymş.birdahaki ay ov. testiyle yumurtlamanı tam bilerek çalışma yaparsın.
sende faydasını görenlerden olursun inşallahhh

tatlı ebimm kuzum inşallah sen güzel haberler verirsin kuzum.
belirtilerin güzel..göğüs agrısı bende e olmadı.hatta şu an halen yok.:16:

ah be kuzum 1500 ü geçmeden alttan görünmez kii
göbekten görünmesi için de 2500 ü geçmesi gerekiyormuş canım.
doktorum demişti..inşallah bugün keseyi görürsün :16:

butter cim. canm hayırlısı böyleymş.birdahaki ay ov. testiyle yumurtlamanı tam bilerek çalışma yaparsın.
sende faydasını görenlerden olursun inşallahhh

tatlı ebimm kuzum inşallah sen güzel haberler verirsin kuzum.
belirtilerin güzel..göğüs agrısı bende e olmadı.hatta şu an halen yok.:16:

tubişim dediğin gibi hayırlısı olsun .. Valla çok üzüldüğümü söyliyemicem geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için gecikme oldu diye düşünüyorum . Geçen ay kıvrandırıcak kadar sancım olmuştu parçalar gelmişti bu ay çok rahatım .. Demekk ikimyasal filan olmadı tekrarlamasından korkmuştum .. Hayırlısıyla olucak inşallah ben o kadar severim ki çocukları sabırsız davranıyorum hem geciktikçe insan kıymetini anlıyo bence .. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm .
Şu an netten almaya çalışıyorum ama beceremedim bi türlü laboquick 20 ovulasyon + 6 gebelik testi var onu alıcam 1 ay oyalar beni bunlar yaa :)

tokoyay'cım nasılsın canım benim bebişin nasıl ... ? :6:

evet canım aynen bıldıgın su sankı afedersınız tuvalet ıhtıyacımı tutamıyor gıbı :D :D hayırlısı canım ınsallah hayırlısı canım ya kasık agrım yok..gögüslerımde agrımıyor sadece bıraz sıs..ama felaket bas dönmem oluyo

aayy tatliebbi inşalalh bu ay hamiş kalırız sen test yaptırmadın mı daha :) ya eşim bı kaç gun daaha bekleyelım dıyo ama karnımın içinden bişiler cekılıo sankı off ya da kafayı yedım :(

aayy tatliebbi inşalalh bu ay hamiş kalırız sen test yaptırmadın mı daha :) ya eşim bı kaç gun daaha bekleyelım dıyo ama karnımın içinden bişiler cekılıo sankı off ya da kafayı yedım :(

güzelim gecen gunde konuşmuştuk biz senle suanda hamilelik belirtileri üzerine psikolojik olarak etkileniyosun belkide en verimli gunlerini kaçırmış olabilirsin test yapmak cok kolay eczaneden al hemen yap bitane rahatlayın ilk ay bu şekilde yanılgılar cok fazla oluyor
ama sana tavsiyem sakın morelini bozma dediğim gib ilk denemede sanki butun belirtileri yaşıyosun dilerimki hamilesindi bunu canı gönülden sölüyorum ama kafanda sürekli hamilemiyim düşüncesi bile seni kötü etkiler..nacizane ufak ayrıntılar payaştım seninle cunku görüyorum ki tedirgin olarak bekliyosun böle huzursuz olmana üzüldüm :34:

canım
oğlun nasıl ?
hersye yolundadır umarım yazılarından takip ediyorum ama yınede sana da sormak istedim...

canım nasılsın ??
konuşamadık senle ?

iiyim çok şükür biraz pembeli kırmızılı akıntım oldu korktum doğrusu kesyi gördüm şimdilik progestan iğneyi yedik ilacadevam bol yatış durumundayım sen nasılsın canım

Back