• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
İnşallah üstüne görmedir :16:

hayırlısı olsun canım ya ne diyyeyim. ama adetim bitince doktora gidecem bi kontrol olayım belki bir rahatsızlıgım vardır. ahh ah kadın dogumun yollarını su yolu yaptım git gel git gel. yok şuram ağırdı yok şuram battı :52:

bugün daha iiyim azaldı ama risk devam ediyor hiç kalmadım ayttım durdum yatmayada devam edicem sevocum inş sende bebişinin kesesini görürsün lauranacım inş kürtaja gerek kalmamıştır inş daha fazla üzülmezsin ve inş rabbim gönlüne göre versin

inşallah canım bakalım bugün randevum var doktorum bugün görmemiz lazım dedi inşallah görürüz canım...

kızlar bende bir tuhaflık var.

Adetimin 2.ci günü ama adetim kesildi bile hiç yogun değil :50::50::50: normalde 5 gün sürer. ilk 2 günü çok yogun olmasada gelirdi baya yine.:44:

bende oyle oldu gecen ay kuzum,sonra 4cu gun yeniden geldi normal bi şekilde... ben utune gordum sandım ama degilmiş doktr arada olur normaldir dedi... korkma inş düzelir.

kızlar bata tam 1 hafta var.. bu ay hiç umidim yok malesef...
onumuzdeki ay için bal tarçin kurunu yapmak istyrm nasıl yapicam?
ve eşim içinde keçiboynuzu kurunden başka ne yapabilirm?
bi fikri olan varmı acaba????

kızlar, 2 gündür kasığımda ağrı var ve göğüslerim her ay şişer sancırdı ama bu kez dünden beri sancıyo ama şiş falan değil tuhaf yani.. ayaklarımda hem çorap hem patik var şu an ama ısınamıyorum buz gibi... hamile arkadaşlar belirtileriniz nelerdi?

kızlar şu beyaz akıntı sürekli var . hiç durmadı. adetımı 7 gun gectı hala tıh yok, hamıle olan arkadaşlar yüzüme bakınca bı garıplık halsızlık yorgunluk sezıolar ooff kan testı. yaptırma vaktı geldımı ki:) ya cıkmazsa sonucundan da korkuyorum.:((

hemen gıt test yap..epey gecmıs neden beklıyosun sekerımmm

kızlar bata tam 1 hafta var.. bu ay hiç umidim yok malesef...
onumuzdeki ay için bal tarçin kurunu yapmak istyrm nasıl yapicam?
ve eşim içinde keçiboynuzu kurunden başka ne yapabilirm?
bi fikri olan varmı acaba????

30 gr.çekilmiş çörekotu+10 çay kaşığı tarşın+10 ymek kaşığı bal.Adetin 2.günü başlıyorsun sabah aç karnına, akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun BAL TARÇIN KÜRÜ.2 kürü aynı anda yapma eşine de kendine de.Eşin için çakşır kökü tozu alabilrsin.Sperm sayısını ve hareketliliğini fazlalaştırıyormuş.1 tatlı kaşığı toza 1 tatlı kaşığı bal ölçüsünde her sabah aç karnına,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyor.En az 21 gün yemesi gerekiyor.Ben 10 yemek kaşığı bala 10 yemek kaşığı tozu karıştırdım yiyor 15 gündür eşim.Cinsellik açısından da faydası oluyor eşine.

22 aralık canım bugün 3. gün :D :D ve gelecek gıbı durmuyor..akıntım oluyo ha geldı kırmızılar dıyorum bı bakıyorum su gıbı beyaz akıntı...

Benimde öyle olmuştu.. Su gibi akıntı büyük bir belirti ama seffaf yapışkan değil bildiğimiz su.. Bende öyleydi. İnşallah gebesindir canım Allah'ın izniyle ...

Benimde öyle olmuştu.. Su gibi akıntı büyük bir belirti ama seffaf yapışkan değil bildiğimiz su.. Bende öyleydi. İnşallah gebesindir canım Allah'ın izniyle ...

evet canım aynen bıldıgın su sankı afedersınız tuvalet ıhtıyacımı tutamıyor gıbı :D :D hayırlısı canım ınsallah hayırlısı canım ya kasık agrım yok..gögüslerımde agrımıyor sadece bıraz sıs..ama felaket bas dönmem oluyo

canım bas dönmesı akıntı gögüs hafıf sıs ama agrı yok okadar..pek belırtı yok dıyebılırım sende durumlar nasıl canım

canım benim bata daha 1 hafta var ama gerçekten bu ay tuhaf hissediyorum kendimi kasık ağrım var ama çok hafif.. her ay göğüslerim şişerdi ve sancırdı içi dolu gibi olurdu, bu kez göğüslerim yanıyo sancıyo ama şiş değil tuhaf yani. ayaklarım da hiç ısınmıyo buz gibi:53:

canım benim bata daha 1 hafta var ama gerçekten bu ay tuhaf hissediyorum kendimi kasık ağrım var ama çok hafif.. her ay göğüslerim şişerdi ve sancırdı içi dolu gibi olurdu, bu kez göğüslerim yanıyo sancıyo ama şiş değil tuhaf yani. ayaklarım da hiç ısınmıyo buz gibi:53:

benımde aynı ayaklarım hıc ısınmıyor canım..bu tuhaf hıssetmen güzel bıseylere ısaret olabılır canım bende bır haftadır kendımı degısık hıssedıyordum aynı senın gıbı ınsan kendını anlıyo degısık oldugu zaman :D :D :D ınsallah hamıssındır canıkom :D ama kafanı dagıtmaya calıs daha bır hafta varmıs olur olmaz daha fazla belırtı ararsın vücudun senı yanıltabılır...rahat olmaya calıs düsünme bızler senın ıcın dua ederız...allahım ınsallah arkadasımda hamıledır ve cok mutlu olur bu haberle...ve bu haberle bızıde sevınırır :D

Back