• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar 2 gündür acillerdeyim kanlı akıntım oldu kesyi gördük çok şükür ama düşük riski var progestan kullanıyorum ve durmadan yatıyorum yarın tekrara dr gidicem rabbime emenet ettim mimik kelebeğimi takdir onun dua edin bana :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

sunbalım kuzucum nooldu şaşırdım görünce.. ama kırmızı kan değilse korkma cnm bebeğin yerleşiuo ondandır inşallah..

kızlar dayanamadım test yaptım ben negatif :( neden bu kadar gecikti ki ..

sevom canım hemen dr un dediğini kafana takma kuzum.dr lar hep en kötüsünü söylerler.
sen şu kan tahlili değerlerini bir yazarmısın?
kaç gün arayla degerler kaç çıktı ve son usg muayenende kaçtı deger?

canım 29 175 1046 3 gün arayla cuma 1046 çıktı cumartesi ajinal ultrasonda baktı göremedi dış gebelk olabilir dedi pztsi tekrar çağırdı canım...ama çok korkuyorum ve kasığım çok ağrıyor stres oldum

sunbal durumun nasıl oldu güzelim?? aman sakın yerinden kalkma bol bol yat bırak dağılsın ortalık isterse bok götürsün inşallah bebişin senin gibi inatçıdır bırakmaz seni...hep kalbini ferah tut tüm kötü düşünceleri sav aklından....

ben şimdi yüzünü bile görmediğim yavrumun acaba parçası kalmışmı diye yarın dr a gitcem dua et bana umarım kürtaj olmak zorunda kalmam....

canım hep böyle gecikmeler yaşarmıydın ? Bence yarın doktora git. sebebini öğren. Üzme kendini canım.

Hala içimde bi umut var, idrar testi alırken eczanede ki kız benim 1 hafta gecikti testte çıkmamıştı ama hamileymişim demişti acaba öyle mi diyorum .. Gecikmelerim olurdu ama troid ilacı alıyorum ondan sonra olmamıştı .. Hala umutlu olmam da bi garip ..

Hala içimde bi umut var, idrar testi alırken eczanede ki kız benim 1 hafta gecikti testte çıkmamıştı ama hamileymişim demişti acaba öyle mi diyorum .. Gecikmelerim olurdu ama troid ilacı alıyorum ondan sonra olmamıştı .. Hala umutlu olmam da bi garip ..

Kİrmizilar gelene kadar hep ümit vardır. Sen en iyisi bir kaç gün sonra direk kan testi yaptırıyor balim

sunbalcım sanada çok geçmiş olsun canım hiç kalkma dinlen bol bol bebişin sana sıkı sıkı sarılmış bırakmaz korkma canım...

sunbal durumun nasıl oldu güzelim?? aman sakın yerinden kalkma bol bol yat bırak dağılsın ortalık isterse bok götürsün inşallah bebişin senin gibi inatçıdır bırakmaz seni...hep kalbini ferah tut tüm kötü düşünceleri sav aklından....

ben şimdi yüzünü bile görmediğim yavrumun acaba parçası kalmışmı diye yarın dr a gitcem dua et bana umarım kürtaj olmak zorunda kalmam....

bugün daha iiyim azaldı ama risk devam ediyor hiç kalmadım ayttım durdum yatmayada devam edicem sevocum inş sende bebişinin kesesini görürsün lauranacım inş kürtaja gerek kalmamıştır inş daha fazla üzülmezsin ve inş rabbim gönlüne göre versin

Kızlar ben uyuyamadım. Çok rahatsızım :50::50: göğüs boşlugumdan mideme kadar o uzantıda bir ağrı, yanma vaar. Ateş basıyor. offff

Fena değil.Sırf sizleri merak ettiğim için geliyorum artık..Bebekten vazgeçtim ben...

vazgeçmek yok:)

bende ocak ayına kaldım 23 ünde hasta oldum

olsun allahın bildiği vardır zamanını o belirler hayırlısı şimdi değilmiş demek:)

ocak ayına açtığın topiğe geçelim:)

devam...................

Valla ben yavaştan yavaştan ümitleniyorum artık elimde değil :) beyaz akıntıyı çok okudum forumda hamilelerde oluyodu böyle adet olucakmışsın gibi olup akıntı gelmesi büyük bi işaret :) benimde çok fazla değil ama beyaz akıntı bi iki defa oldu , 5 gün geçti .. Geçen ay günüm geçmişti ama adet sancısı çekiyodum olana kadar da çekmiştim , şimdi hiç adet sancısı da yok .. göğüslerim zaten 15 gündür acıyo ..

Canım yaa böyle büyüklerin içine doğuyo bazen insanın simasından bile anlıyolar , bizim gibi belirti aramıyolar :) kırmızılar gelmiceeeeeeeeek :)

kızlar şu beyaz akıntı sürekli var . hiç durmadı. adetımı 7 gun gectı hala tıh yok, hamıle olan arkadaşlar yüzüme bakınca bı garıplık halsızlık yorgunluk sezıolar ooff kan testı. yaptırma vaktı geldımı ki:) ya cıkmazsa sonucundan da korkuyorum.:((

kızlar şu beyaz akıntı sürekli var . hiç durmadı. adetımı 7 gun gectı hala tıh yok, hamıle olan arkadaşlar yüzüme bakınca bı garıplık halsızlık yorgunluk sezıolar ooff kan testı. yaptırma vaktı geldımı ki:) ya cıkmazsa sonucundan da korkuyorum.:((

Sonucuna üzülüp kahrolacaksan yaptırma.Ben senin yerinde olsam yaptırırdım.7günden fazla gecikme normal değil demişti doktorum.Ama çıkmazsa da üzülmezdim çünkü 10.gününde 30 değerle öğrenenler var.Onlarında 7-8.günlerde çıkmadı kanda.Az da olsa değer insanı rahatlatır.Akıntı olması güzel.Hamilelerde oluyor genelde.Bence sonucuna üzülmeden bekleyeceksen yaptır bugün.Güzel haberlerle gelirsin inşallah:16::16:

kızlar bende bir tuhaflık var.

Adetimin 2.ci günü ama adetim kesildi bile hiç yogun değil :50::50::50: normalde 5 gün sürer. ilk 2 günü çok yogun olmasada gelirdi baya yine.:44:

Back