kızlar 2 gündür acillerdeyim kanlı akıntım oldu kesyi gördük çok şükür ama düşük riski var progestan kullanıyorum ve durmadan yatıyorum yarın tekrara dr gidicem rabbime emenet ettim mimik kelebeğimi takdir onun dua edin bana
merhaba kızlar..nasılsınız?
sunbalım geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. dikkat et kendine..
sunbalım kuzucum nooldu şaşırdım görünce.. ama kırmızı kan değilse korkma cnm bebeğin yerleşiuo ondandır inşallah..
kızlar dayanamadım test yaptım ben negatifneden bu kadar gecikti ki ..
negatifmi bence dr git hem muayene olursun hemde kan testini yaptırırsın hayırlısı olsun
sevom canım hemen dr un dediğini kafana takma kuzum.dr lar hep en kötüsünü söylerler.
sen şu kan tahlili değerlerini bir yazarmısın?
kaç gün arayla degerler kaç çıktı ve son usg muayenende kaçtı deger?
Biraz daha bekliyim belki gelir kırmızılar psikolojikde ertelemiş olabilir bünyemkısmet , hayırlısı olsun
inş canım yarın yine drdayim duanı eksik etme tatlım sağol
kızlar dayanamadım test yaptım ben negatifneden bu kadar gecikti ki ..
canım hep böyle gecikmeler yaşarmıydın ? Bence yarın doktora git. sebebini öğren. Üzme kendini canım.
Hala içimde bi umut var, idrar testi alırken eczanede ki kız benim 1 hafta gecikti testte çıkmamıştı ama hamileymişim demişti acaba öyle mi diyorum .. Gecikmelerim olurdu ama troid ilacı alıyorum ondan sonra olmamıştı .. Hala umutlu olmam da bi garip ..
Kİrmizilar gelene kadar hep ümit vardır. Sen en iyisi bir kaç gün sonra direk kan testi yaptırıyor balim
sunbalcım sanada çok geçmiş olsun canım hiç kalkma dinlen bol bol bebişin sana sıkı sıkı sarılmış bırakmaz korkma canım...
sunbal durumun nasıl oldu güzelim?? aman sakın yerinden kalkma bol bol yat bırak dağılsın ortalık isterse bok götürsün inşallah bebişin senin gibi inatçıdır bırakmaz seni...hep kalbini ferah tut tüm kötü düşünceleri sav aklından....
ben şimdi yüzünü bile görmediğim yavrumun acaba parçası kalmışmı diye yarın dr a gitcem dua et bana umarım kürtaj olmak zorunda kalmam....
Fena değil.Sırf sizleri merak ettiğim için geliyorum artık..Bebekten vazgeçtim ben...
Valla ben yavaştan yavaştan ümitleniyorum artık elimde değil :) beyaz akıntıyı çok okudum forumda hamilelerde oluyodu böyle adet olucakmışsın gibi olup akıntı gelmesi büyük bi işaret :) benimde çok fazla değil ama beyaz akıntı bi iki defa oldu , 5 gün geçti .. Geçen ay günüm geçmişti ama adet sancısı çekiyodum olana kadar da çekmiştim , şimdi hiç adet sancısı da yok .. göğüslerim zaten 15 gündür acıyo ..
Canım yaa böyle büyüklerin içine doğuyo bazen insanın simasından bile anlıyolar , bizim gibi belirti aramıyolar :) kırmızılar gelmiceeeeeeeeek :)
kızlar şu beyaz akıntı sürekli var . hiç durmadı. adetımı 7 gun gectı hala tıh yok, hamıle olan arkadaşlar yüzüme bakınca bı garıplık halsızlık yorgunluk sezıolar ooff kan testı. yaptırma vaktı geldımı ki:) ya cıkmazsa sonucundan da korkuyorum.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?