- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Ben ikisini birden doğurma planları yapıyorum şekerim inşallah topiğimizin ilk ikizleri phiadan gelecek.İkinci ikizlerini de ben doğuracağım.
Biz iyiyiz canım işte, hala beklemelerdeyiz. Ama bu ay çok aklımı çok vermiyorum, kafamızı dağıtıyoruz güzel şeylerle, pek topiğe de uğrayamadım o yüzden.
Sanırım böyle daha iyi, farklı şeylere odaklanarak hormonları etkilememek en iyisi diyorum...
Sana da çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, iyi bak bebişine de
Canım, bugün peak yapmış çizgin ne güzel. Bu gece bir beraberlik tavsiye ediyorum sana, sonra da test sayını 2'ye çıkar, silikleşmeyi gördüğün andan itibaren 3-4 gün ardarda ilişkiyi kaçırma
canım ayaklarımda patik var ama ısınamıyorum bir türlü ayağım hala buz gibidün akşam kasık ağrım oldu bugünde hafif var yine.. cumartesisiden beri ilişki oldu hergün canım hatta dün akşam hiç kalkmadım,uyumuşum sabah 10 da kalktım(neredeyse 12 saat uyumuşum,önceki günden uykusuzdum 3-4 saat uyumuştum çünkü) sabah uyanamadım uyansaydım çarpıcaktım ya bugün çatladıysa eşim 9 da gelicek ya kaçırırsam birici çizgiden çok daha koyu of çatladı mı yoksa
ayşemmmmm ben boşa ümitlendirmiş gibi oldum ama çok istiyorum bagara çagara haber ver bize allahm inş öle bi anda ögrenirsinki hem şaşırır hem sevinçten delirirsin canım benimm
Biz iyiyiz canım işte, hala beklemelerdeyiz. Ama bu ay çok aklımı çok vermiyorum, kafamızı dağıtıyoruz güzel şeylerle, pek topiğe de uğrayamadım o yüzden.
Sanırım böyle daha iyi, farklı şeylere odaklanarak hormonları etkilememek en iyisi diyorum...
Sana da çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, iyi bak bebişine de
Canım, bugün peak yapmış çizgin ne güzel. Bu gece bir beraberlik tavsiye ediyorum sana, sonra da test sayını 2'ye çıkar, silikleşmeyi gördüğün andan itibaren 3-4 gün ardarda ilişkiyi kaçırma
canım ayaklarımda patik var ama ısınamıyorum bir türlü ayağım hala buz gibidün akşam kasık ağrım oldu bugünde hafif var yine.. cumartesisiden beri ilişki oldu hergün canım hatta dün akşam hiç kalkmadım,uyumuşum sabah 10 da kalktım(neredeyse 12 saat uyumuşum,önceki günden uykusuzdum 3-4 saat uyumuştum çünkü) sabah uyanamadım uyansaydım çarpıcaktım ya bugün çatladıysa eşim 9 da gelicek ya kaçırırsam birici çizgiden çok daha koyu of çatladı mı yoksa
canım zaten dünden beri sabah akşam yapıyorum testi dün sabah silikti akşam koyu oldu bugünse kopkoyu birinci çizgiden daha koyu bu ay ilk defa testle deniyorum ya heyecan yaptım tatlımşimdi benim anlayamadığım şu: yumurtam çatladı mı yoksa silikleşince mi çatlıycak?:44:
Ben ikisini birden doğurma planları yapıyorum şekerim inşallah topiğimizin ilk ikizleri phiadan gelecek.İkinci ikizlerini de ben doğuracağım.
canım ümidini kaybetme. Daha adet olmamışsın. Gününede var. Bende tam tersi göğüslerde şişlik filan yok. 2 aydır hiç şişmiyorlar. O yüzdende belirtilerede takılma.
Ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama hepsi foss çıktı.çok üzüldüm. Toparlandım. ümidini kaybetme. Inşallah hepimizin bebişleri olacak.
Anneliliği bizde tadacaz.
ranana kullanıcısından alıntı
Bizlere sabır nimetini vermişsin sana şükürler olsun.. bu nimeti bizlerden eksik etme Ya Rabbi!.. Biz aciziz, biz yaşadıklarımızı anlayamıyoruz, sen bizlere anlama kabiliyetini ver Allah'ım.. Bizleri doğru yoldan ayırma, gönlümüzü dara duşürme.
Yüceler Yücesi..Yedi kat göklerin İlahı Rabbim..!
Duy sesimi, gör halimi
;Biliyorum ki derdimin ilacı Sensin..
Dostum bildiğim, gönül verdiğim de Sensin..
Allahım, Senden sabır ve doğruluk istiyorum.
Bana işimde kolaylık ver.
Allahım, Sana mahzun gönlümle,
isteklerini kabul buyurduğun dostlarının duası ile niyaz ediyorum.
Zatına eriştirdiğin ve Senin rızanı isteyenlerin dili ile Senden talep ediyorum.
Allahım, kullarından istediğine, istediğini verirsin,
kim Seni onlara ikram etmekten alıkoyabilir?
Ben fakir ve âciz bir kulum.
Fazl ve kereminden nimetlerini ümit ediyorum.
Sana sığınırım ve ancak Senden yardım diliyorum sen bütün kullarının dualarını kabul eyle ve hayırlı Evlatlar nasip et (Amin)
DUA EDELİM EDENLERİNKİNE AMİN DİYELİM
KULUN BİR BAŞKA KULA DUASI KABUL OLUR
cnm mesaj kutun dolu msj atılmıyorr yaa senı mrk ettım noldu almıstın preseed kullandınmııı ????? mesaj kutunu siiiilll :26::26:
tsti yapmaya devam et yrn öbr gün silikleşmeside gerek sebebi yumurtlamanın güzel olduğu anlamına gelir hiç silikleşmez adete kdr koyu kalırsa hormon bozukluğu olduğunun en net kanıtıdır o da olmaz allahn iznyle yrn öbr gün silik olur bnm 3 gün koyu kaldı
canım zaten dünden beri sabah akşam yapıyorum testi dün sabah silikti akşam koyu oldu bugünse kopkoyu birinci çizgiden daha koyu bu ay ilk defa testle deniyorum ya heyecan yaptım tatlımşimdi benim anlayamadığım şu: yumurtam çatladı mı yoksa silikleşince mi çatlıycak?:44:
evet kızlar kırmızılar gelio dört nala başım fena agrio 2 gün kaldı baş agrısı dışında başka bişey yok karnım çok şişerdi aksine şiş deil bu sefer bakalım
ikiz mi aaaa haberim yok ben kaçırmışım yoksa phia hamile mi
ayy cnm valla uzmansın sen bu konuda bense bir o kadar bilgisizhatırlıyo musun ovu testi almaya karar verdiğimde sana 7/24 destek isterim demiştim sağol canım test yapmaya devam
Sen kesin yakalarsın bu ay kız yumoşuu....Ne güzel dikkat ediyorsun kendine.Korkma kaçırmazsın.Şu an sende canlı spoş var zaten.Akşama da takviye yapacaksın bellikiOlacak olacak kesin olacak
inşallahuğraşıyorum ayşecim ama işte ne kadar uğraşsamda Allah ol demeli, bu 6. ay bakalım olacak mı? spoş var diyosun yani benim ayaklar buz gibi ısınmıyo canlı kalmışmıdır ki??? akşama kesin takviye canım [QUOTE/]
Selam tatlimmmmm
ben kullandim gecen ay ve bu ayda kullandim ama siklusun ilk 10 günü falan,simdi 1 haftadir falan kullanmadim,bu ay bal-tarcin-cörekotu kürünü yaptim...ve gec yumurtladim,yumurtlama sivimda 2 gün ve baya cok geldi.
bakalim hayirlisyila bekliyecez....sende ne var ne yok canim?
mesaj kutumu bosalttim canim
üstüne görmüşsündür belki.devam etmediyse ve açık renkse bekle bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?