Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Ben ikisini birden doğurma planları yapıyorum şekerim inşallah topiğimizin ilk ikizleri phiadan gelecek.İkinci ikizlerini de ben doğuracağım.

ahaha doğurursunuz kız o potansiyel var valla o ışığı aldım sizden mayıs annelerinde bikaç tane ikiz var :)

bak sana yemin ediorum ben hamile kaldığım ay pek grmedim topiğe gerçekten etkilio günün 24 saati bebek fikri aklını tırmalıo iinsanın sen beni dürttün valla o iğne testiyle sayende kalktım bide gebelik testi yapim ddm nasip işte çok kafa yorma sürekli grme en iyisi canım

Sen kesin yakalarsın bu ay kız yumoşuu....Ne güzel dikkat ediyorsun kendine.Korkma kaçırmazsın.Şu an sende canlı spoş var zaten.Akşama da takviye yapacaksın bellikiOlacak olacak kesin olacak

ayşemmmmm ben boşa ümitlendirmiş gibi oldum ama çok istiyorum bagara çagara haber ver bize allahm inş öle bi anda ögrenirsinki hem şaşırır hem sevinçten delirirsin canım benimm

İnşallah canım benim.Hayal bile edemiyorum o anı.....

canım zaten dünden beri sabah akşam yapıyorum testi dün sabah silikti akşam koyu oldu bugünse kopkoyu birinci çizgiden daha koyu bu ay ilk defa testle deniyorum ya heyecan yaptım tatlım şimdi benim anlayamadığım şu: yumurtam çatladı mı yoksa silikleşince mi çatlıycak?:44:

tatlım zaten çatladığı an ve takibindeki 3 günü değerlendirmen gerek o yumurtanın etkisinin geçmesi kşiden kişiye değişiklik gsterir su torbası öneriyorum ben de kışın ısınamam hiç doğalgazlar beni ısıtmıo su torbası ve çorba en iyi ısınma yolu inş bu ay kalıcan bnde ilk ayda kaldım testle rabbim hemencecik versin bebişlerinizi oluncada hemen göbek şişsin die sabırsızlanıcaksınız bgn hastaneye gttm koca göbüşlüleri görünce ddm bnm nie ayva kdr

ranana kullanıcısından alıntı
Bizlere sabır nimetini vermişsin sana şükürler olsun.. bu nimeti bizlerden eksik etme Ya Rabbi!.. Biz aciziz, biz yaşadıklarımızı anlayamıyoruz, sen bizlere anlama kabiliyetini ver Allah'ım.. Bizleri doğru yoldan ayırma, gönlümüzü dara duşürme.
Yüceler Yücesi..Yedi kat göklerin İlahı Rabbim..!
Duy sesimi, gör halimi
;Biliyorum ki derdimin ilacı Sensin..
Dostum bildiğim, gönül verdiğim de Sensin..

Allahım, Senden sabır ve doğruluk istiyorum.
Bana işimde kolaylık ver.
Allahım, Sana mahzun gönlümle,
isteklerini kabul buyurduğun dostlarının duası ile niyaz ediyorum.
Zatına eriştirdiğin ve Senin rızanı isteyenlerin dili ile Senden talep ediyorum.

Allahım, kullarından istediğine, istediğini verirsin,
kim Seni onlara ikram etmekten alıkoyabilir?
Ben fakir ve âciz bir kulum.
Fazl ve kereminden nimetlerini ümit ediyorum.
Sana sığınırım ve ancak Senden yardım diliyorum sen bütün kullarının dualarını kabul eyle ve hayırlı Evlatlar nasip et (Amin)
DUA EDELİM EDENLERİNKİNE AMİN DİYELİM
KULUN BİR BAŞKA KULA DUASI KABUL OLUR

tsti yapmaya devam et yrn öbr gün silikleşmeside gerek sebebi yumurtlamanın güzel olduğu anlamına gelir hiç silikleşmez adete kdr koyu kalırsa hormon bozukluğu olduğunun en net kanıtıdır o da olmaz allahn iznyle yrn öbr gün silik olur bnm 3 gün koyu kaldı

evet kızlar kırmızılar gelio dört nala başım fena agrio 2 gün kaldı baş agrısı dışında başka bişey yok karnım çok şişerdi aksine şiş deil bu sefer bakalım

[sıze=3]inşallah canım ama insanın kafasına takılınca çok kötü oluyor ya allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun inşallah destekleriniz için çok sağolun.... Ananemden çok uzaktayım kaynanamada hiç bir şey soramıyorum iyiki kadınlar klübü ve sizler varsınız acayip moral veriyorsunuz bana sizi seviyorum...[/sıze]

cnm nasılsın toikdaşız senle ama bnm işim olmaz tabi o topikle o ayrı konu seni bulantılarından biliyorum nasıl oldun hala aynı mısın bnde çok çektim kusmaktan 6 kilo verdim serumlar yedim kurtuldum allaha şkr ben bu bulantılardan çok çektiğim için çok dua ediorum tüm hamişlere allah kurtarsın hemen die inş snnde geçmiştir

cnm mesaj kutun dolu msj atılmıyorr yaa senı mrk ettım noldu almıstın preseed kullandınmııı ????? mesaj kutunu siiiilll :26::26:

Selam tatlimmmmm

ben kullandim gecen ay ve bu ayda kullandim ama siklusun ilk 10 günü falan,simdi 1 haftadir falan kullanmadim,bu ay bal-tarcin-cörekotu kürünü yaptim...ve gec yumurtladim,yumurtlama sivimda 2 gün ve baya cok geldi.

bakalim hayirlisyila bekliyecez....sende ne var ne yok canim?

mesaj kutumu bosalttim canim

ayy cnm valla uzmansın sen bu konuda bense bir o kadar bilgisiz hatırlıyo musun ovu testi almaya karar verdiğimde sana 7/24 destek isterim demiştim sağol canım test yapmaya devam

Şimdi şöyle söyleyeyim canım, bu test LH hormonu testi.
Bu hormon tavan yaptıktan 24-36 saat içinde -hatta ülkemiz kadınlarının 44 saate de sarkıyormuş çatlama süresi- yumurtalar çatlayacak.
Yani sen tavan yapmış çizginin sonrasında silikleşmeyi gördüğün an yumurtaların çatlamış olacak, kısacası şuan henüz çatlamadı senin.
İlişki zamanları da asıl çatladıktan sonra artmalı, o yüzden sen bugün ve sonra silikleştikten itibaren 3-4 gün beraberlik ok?

hamişler başım agrio gibi dönüo gibi sanki gözbebeklerim burnuşuma dogru kayio allahım noluyo bana sizin başınız döndümü nasıl oldu

evet kızlar kırmızılar gelio dört nala başım fena agrio 2 gün kaldı baş agrısı dışında başka bişey yok karnım çok şişerdi aksine şiş deil bu sefer bakalım
Sıkıntı yok sıkıntı yok seyideeee..Rabbim bunu hayırlı görmüş diyeceğiz üzülme tamammı gelirlerse.
ikiz mi aaaa haberim yok ben kaçırmışım yoksa phia hamile mi

Delinin biri bi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali oldu bu......Benim duam o perakedisi.Ama inşallah kabul olacakkk

ayy cnm valla uzmansın sen bu konuda bense bir o kadar bilgisiz hatırlıyo musun ovu testi almaya karar verdiğimde sana 7/24 destek isterim demiştim sağol canım test yapmaya devam

bak phiamda uzmandır o daha uzun zaman kullandı daha iyi anlıo cnm bnde kafayı yercesine gece gündüz okuodum o yzden brz anlar oldum her zaman sorabilirsin eskisi kdr giremiorum ama mtlaka gün içinde giriorum ne zaman istersen burdayım hatta burdayız :)

Son düzenleme:

cnm preseedı sadece yumurtlama gunlerınde kullansan yeterdiii hergunmu yaptın kız cnm bende napım ocakta aşılama yaptırcam ya beklemek ıstemıyorum artık vallaa :26: bende bu ay bal tarcın corekotu yedım sende yemıssın ınsallahh olmusturrrr bu kezz dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…