• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tavsiye edeceğiniz bir şey var mı kızlar
hamile kalmayı düşünenler için bilinmesi gereken şeyler

hamile kalmak için değilde günleri yakalamak için ovulasyon testi yapabilirsin,tam gününü tutturabilmek için ,sonra btç kürü var: bal+tarçın+çörekotu kürü araştırabilirsin,yumurtaların büyümesine ve çatlamasına yardımcu oluyor.sonra deneyimlilerimiz var yeni hamişlerimiz var onlarla konuşuyoruz :))

arkadaşlar merak ettim yumurtlama acaba bi gün mü 1 saat mi 10 dk mı ne kadar akıntı nasıl oluyoki öle anlaşılıyo belki biraz saçma bi soru oldu ama kusura bakmayın :))

Kizlar bat dediginiz seyi anlamadim biz de bebek istiyoruz.... Bugun adetten sonre 23. Gun dun test yaptm negatif cikti onumuzdeki ay nasipse...

Kızlar kan testi yaptırdım değerim 3,37 sizce hamilemiyim bilgisi olan lütfen hemen cevap verebilir mi yeni hamişler cvp bekliyorum:18:

Kizlar bat dediginiz seyi anlamadim biz de bebek istiyoruz.... Bugun adetten sonre 23. Gun dun test yaptm negatif cikti onumuzdeki ay nasipse...

canım bat ın açılımı beklenen adet tarihi ama bizler yani gebelik isteyenler beklenmeyen adet tarihi diyoruz.yani bir sonraki adet tarihin:34:

merhaba herkese
aramaıza yeni aktılan arkadaşlar...hoşgeldiniz:16:
aşkitotomsu
hayatumuttur
nahideduran

Kızlar kan testi yaptırdım değerim 3,37 sizce hamilemiyim bilgisi olan lütfen hemen cevap verebilir mi yeni hamişler cvp bekliyorum:18:

canım adetin geçti mi? kaç gün geçti? 5 ve üzeri hamilelik kabul ediliyor. seninki de yükselir inş, hayırlı haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar merak ettim yumurtlama acaba bi gün mü 1 saat mi 10 dk mı ne kadar akıntı nasıl oluyoki öle anlaşılıyo belki biraz saçma bi soru oldu ama kusura bakmayın :))

canım yumurtlama dönemini takip etmek için en garanti yol ya doktor takibi ya da ovulasyon testleri. akıntıyla falan uğraşma. yanıltıcı olabiliyor çünkü. internette satılan laboquick marka ovulasyo testi var fiyatı da uygun onu tavsiye ederim. kullananlar memnun kaldı.

Slm kızlar.Bu bulantılar sadece sabahları olacaktı hani ya.Bir haftadır yediğimin içtiğimin tadı yok:( Nereye kadar sürecek acaba.Sürekli bir çıkarma halindeyim.:25::50:

Phiam canim sana butun kalbimle sonsuz tesekkur ediyorum.bana cok buyuk moral ve destek oldun .insallah sen de en yakin zamanda yavruna kavusursun tum kalbimle dua ediyorum.

Omerimi soran dostlarcok sagolun ama bekliyoruz daha uyanmadi.hareketlenme var ama uyanamadi daha .bugun ben biraz kotu oldum tansiyonum asiri dustu bayilmisim serum taktilar simdi biraz daha iyiyim.dua edip bekliyoruz...

Dualarım sizinle.Allah yardımcınız olsun...

canım benimkide 3 gün böyle çıktı 4.gün silikleşti biz 5 gün çalışma yaptık tuttu:16:

inşallah canımm :))) ama biz okadar değerlendiremedik ,değerlendirdiğimiz de verimli olmadı periii.ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yapınca silik çizgilere bile heyecan yapmışım,bu 3 testi görünce anladımm tabiii :))) ama o enerjiyi ayın en başından beri tüketmişim....artık dua edip beklicez pericim 1 haftaya anlaşılır zaten bakalım :)))

herkese selam.Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah. 27 aralık ama Rabbim o kara günü bu ay göstermesin :( ,hayırlı sabahlar herkese

Back