Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar sizin hissettilkerinizin aynısını 2 senedir bende hissediyodum ama bu ay o güzel haberi aldım tek ilacım moral oldu hiç bir iş yapmadım bol bol gezdim kimseyi takmadım hep dua ettim sizde öle yapın kimseyle bişey paylaşmadım. halada paylaşmıyorum nazar olmasın diye :)

Evet canim degil mi

rüyasi bile ne muhtesemdi sanki gercekti

Allaha binlerce sükürler kavusmussun melegine

Saglicakla kucagina al canim

canım nasılsınız ömer faruğun nasıl inş herşey yolundadaır

kızlar kuzenim rüyasında görmüş beni hamileymişim bat dündü gelen giden yok

ay canım ınsallah ıstedıgın gıbı olur ..allah ısteyen herkeze hayırlısıyla versın...rabbı ol dedıgınde oluyor valla gerısı yalan

inşşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir tez zamanda

hamileliğimizi konuşalım 2013 :)te

Canım cok güzel haberler bunlar inşallah en yakın zamanda sag salim çıkıcaksınız hastaneden.. Ömer Faruk için dua ediyoruz elimizden başka bisey gelmiyo ama bu kadar direndiyse bundan sonrası inşallah daha kolay olacaktır. Cok üzüldüm inan, burda neler konuşuyoruz bı anda neler oluyo .. Allah herseyin hayırlısını versin.. Rabbim Ömer'i kardeslerine ve sizlere bağışlasın..

adet olmadın hala inş olmucam ateş basıyo beni bugünde atesim 36.9 idi gögüslerim ağrıyo yürürken acıyo bilmiorum kızlar hayırlısı
Bu aralar senden müjdeli haberi alırız benden söylemesi :) benimde göğüslerim feci agriyo 2-3 gündür.. Bat 18 Aralık..ama ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim, göğüs hassasiyeti hiç olmamıştı.. 14 Kasım'da hasta olmam gerekirken 18 inde oldum.. Bu ay adet düzenim bozulur mü sence gecen aydan ötürü ?

sanmıyorum her yeni adet dönmei yeni başlangıç olduğu için bat günün değişmez sadece geç ovulasyon olursa siklusumuz değişio onuda vucut ssaatımız bilio inş biçoğumuz hemiş kalırız

1.Allah'ın izni ve "OL" demesi
2.Adet biter bitmez Meryem Suresi 'ne başlanacak.Her sabah namazdan sonra okunacak.
3.Aktardan çekilmiş çörekotu ve tarçın alınacak.Sabah küre başlanacak.
4.Kocanın çakşır otu çoğaltılacak.
5.Yine aktardan incir alınacak.Kocaya da kendime de günde en az 4 tane yedirilecek.(Kudursun herif)
6.Akşan gg'dan ovulasyon testi sipariş edilecek.Adetin 7.günü başlanacak.Günde 1 tane yapılacak.Çift çizgiyi görünceye kadar herife ilişilmeyecek (ikiz oğullarım gelecek çünkü)
7.Çift çizgiden sonraki gün 5 gün ilişki olacak.(Özellikle sabahları)
8.Ayaklar sıcak tutulacak.
9.Ota moka üzülüp,ağlanmayacak.
10.Bol bol gezilecek,misafir çağırılacak böylelikle ara verilen muhabbetler yeniden başlayacak.Eve bereket yağacak.Duaları alınacak.
11.Min 1000.parçalık puzzle alınacak.Kafa dağıtılacak.
12.Yün alıp mini elbise örülecek.Evde giyilip kocayla cilveleşilecek.
13.Bat günü iple çekilecek ama belli edilmeyecek.Vücutta belirti aranmayacak.
14.İlk müjde dosta,ikincisi kk dostlarına verilecek.Üçüncü de koca olsun bari
15.Duaları kesmeden herkezin aynı mutluluğu yaşamasını dileyeceğiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…