Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hayatımda ilk kez hamile olduğumu gördüm geçen gün.Rüya bile olsa çok güzel bi duyguydu..İnşallah bu ay olacak ikimizinde.Hepimizinde..Çok şükür inanıyoruz hepimiz Yaradan'a..Güveniyoruz O'na...Tek ihtiyacımız olan sabır...Rabbim bol versin hepimize.Biz aciz kullarına yardım etsin.Kimseye çekemeyeceği yük vermezmiş,bize de vermesin inşallah..
kızlar sizin hissettilkerinizin aynısını 2 senedir bende hissediyodum ama bu ay o güzel haberi aldım tek ilacım moral oldu hiç bir iş yapmadım bol bol gezdim kimseyi takmadım hep dua ettim sizde öle yapın kimseyle bişey paylaşmadım. halada paylaşmıyorum nazar olmasın diye :)
Allaha binlerce sükürler kavusmussun melegine
Saglicakla kucagina al canim
teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
kızlar kuzenim rüyasında görmüş beni hamileymişim bat dündü gelen giden yok
ay canım ınsallah ıstedıgın gıbı olur ..allah ısteyen herkeze hayırlısıyla versın...rabbı ol dedıgınde oluyor valla gerısı yalan
hakkında hayırlısı olsun bizde müjdeli haberlerini bkleyelm
:) hepimiz için hayır olsun istiyorum
muradımıza erelim, güzel yuvalarımızı taçlandıralım istiyorum 2013 te :))
hadi hayırlısı inşallah canım gebesindir test yapmadınmı
Hadi hayirlisi canimInsallah
İnşallah canim öyledir Allah gönlüne göre versin bat ile ilgili belirtiler var mı peki
Evet canim goztepe egitim arastirma dayiz.umraniye kavacik yolunda oldu kaza babam beni ve iki oglumu eve birakiyordu zincirleme 3 araba birbirine girdi en agir yarali yavrum.digerlerimizde hicbirsey yok.kader diyecek bir soz yok,ama cok aci bir imtihan yuregime bir ates koydular yandikca yaniyor.sabahi bekliyoruz.hersey normal giderse 72 saat dolmus oluyor.uyandirmaya basliyacaklar,duanizi eksik etmeyin canim..
Bu aralar senden müjdeli haberi alırız benden söylemesi :) benimde göğüslerim feci agriyo 2-3 gündür.. Bat 18 Aralık..ama ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim, göğüs hassasiyeti hiç olmamıştı.. 14 Kasım'da hasta olmam gerekirken 18 inde oldum.. Bu ay adet düzenim bozulur mü sence gecen aydan ötürü ?adet olmadın hala inş olmucam ateş basıyo beni bugünde atesim 36.9 idi gögüslerim ağrıyo yürürken acıyo bilmiorum kızlar hayırlısı
sanmıyorum her yeni adet dönmei yeni başlangıç olduğu için bat günün değişmez sadece geç ovulasyon olursa siklusumuz değişio onuda vucut ssaatımız bilio inş biçoğumuz hemiş kalırızBu aralar senden müjdeli haberi alırız benden söylemesi :) benimde göğüslerim feci agriyo 2-3 gündür.. Bat 18 Aralık..ama ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim, göğüs hassasiyeti hiç olmamıştı.. 14 Kasım'da hasta olmam gerekirken 18 inde oldum.. Bu ay adet düzenim bozulur mü sence gecen aydan ötürü ?
Sen kesinlikle hamilesin sunbal.Eminim ben Üstelik kızın olacak