- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Adet oldum ben bugün Tubiiiiiiiii....6 gün geçsede başlasak çalışmalaraben azcık alkışlasam 3 üz olurmu ayşemmmmm
gerçi tasdiklendi belgelendi 1 tane oldugu ama ben yinede şansımı denemek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet oldum ben bugün Tubiiiiiiiii....6 gün geçsede başlasak çalışmalaraben azcık alkışlasam 3 üz olurmu ayşemmmmm
gerçi tasdiklendi belgelendi 1 tane oldugu ama ben yinede şansımı denemek istiyorum
Gel kıııııııııııııızzzzzzzz iki dön de meydan hamiş görsünnnnnn.....:118::118::118::118::118::118::118::118:
ehehehehh Allah seni hamiş etsin emiiiiiiii
Adet oldum ben bugün Tubiiiiiiiii....6 gün geçsede başlasak çalışmalara
:118::118::118:
hemen yelek patik örmeye başlimm
Adet oldum ben bugün Tubiiiiiiiii....6 gün geçsede başlasak çalışmalara
Örgünün sırasımı kalk iki dön bakıyım.Yarın başlarız örgüye.Doğmamış çocuğa don biçilmez.Önce bi doğur şu kızı anacım:118::118::118:
hemen yelek patik örmeye başlimm
Senin de inşallah kızın olacak.Namazlarımın ardından isminle dua ediyorum nur topu gibi bi melek yolla Rabbim ona diye.peki ya benimmmmmmmmm neyim olcak ayşemmmm
ehehehehh Allah seni hamiş etsin emiiiiiiii
peqi beni etmesin mii (
hepiniz hamiş olun inşallah kuzummmmmmmm
ayırt edermiyim sizi ben yaaa,hepiniz benim Can arkadaşlarımsınızzzzz
BOMBA gibi geliyorum 2013.Kork benden.......kuşum liste çok fena bi başlıcan pir başlıcan
Bilsin tabi büyüğünü küçüğünü eşek sıpaları.Arsız olmasınlar.Döverim vallaben kuzenımınkın oruyorummmmm senınkınede oreyımmmmmmmmmmm nede olsa yıgenımızzzz gelıyoooooo dımıı amaaaa oda bılsın teyzelerınıııııı
Kızımı da unutma teyzesiiiiii.3 oldu son durum biliyorsunaa harbidenmi :26:
olsun zaten çok da ekşın olmamıştı.olmazsa şaşırmam diyordun. insan bekliyor tabii ama olsun sen çok güçlü birisin..birdahaki ay gelicek erkekciklerrrrrr
Senin de inşallah kızın olacak.Namazlarımın ardından isminle dua ediyorum nur topu gibi bi melek yolla Rabbim ona diye.
Amiiiiin.O da olacak inşallah 2013'te 3 tane doğuracam İkizdi üçüz oldu birden ağzımdan çıktı valla.2 erkek 1 kız olsun bari....
OOOOOOOOHHHHH OOOOHHHH Yandan yandan...... Bravoooooo sunballll.....:124::124::124::124::124::124::124::124:
BOMBA gibi geliyorum 2013.Kork benden.......
Bilsin tabi büyüğünü küçüğünü eşek sıpaları.Arsız olmasınlar.Döverim valla
Kızımı da unutma teyzesiiiiii.3 oldu son durum biliyorsun
uyyy ağzın bal yesiin :))
Rabbim bir de hayırlı kız versin sana :))
OOOOOOOOHHHHH OOOOHHHH Yandan yandan...... Bravoooooo sunballll.....
Dört de fazla olur bea 2 anam var bi de ben 3 etti.1 görümce 2 kız kardeş.6..Altıza kadar yolu var o zamanAllah razı olsun Ayşemm
bakalım yarın nasıl geçicek dr randevumuz.
inşallah herşey yolunda gider ve Rabbim gönlümüze göre verir HEPİMİZİNNNN
OOOO üçüz haa
RABBİMMMMM AYŞE ARKADAŞIMIN İSTEDİĞİ BEBEK SAYISI 4 E ÇIKMADAN SEN ONUN ÜÇÜZLERİNİ GÖNDER ALLAHIMM
buda ayşemimn üçüzleri için:122::87::128:
AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNN
rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah
bende oynaycam da malum sürekli istirahat ediyorum.
düşük tehlikesi olunca agır çekim yapıyorum hareketleri. ben oturarak tempo tutayım yeter
AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNN
rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah
bende oynaycam da malum sürekli istirahat ediyorum.
düşük tehlikesi olunca agır çekim yapıyorum hareketleri. ben oturarak tempo tutayım yeter
bi ahmile olmim kaç bendenDört de fazla olur bea 2 anam var bi de ben 3 etti.1 görümce 2 kız kardeş.6..Altıza kadar yolu var o zaman
Çok zıplama kız yiter gari.Hamilesin sen otur artık.Fingirdek seni
sana bu haraket yeter
Hamişler alkışlasın yeter.