ozamn ne dıyoruzzz hayırlısııı şimdi degılmıs ıns haryırlı zmanda gelıcekkkk bebıslerımzı dıyoruz ve uzulmuyoruz aynı gun geldı kırmızılarımızzzzz senınleee üzülmek yokkkkkkk ben gecen yay cok uzuldum butun gece agldım noldu kendım ettımmm bu ayy aglamıyca dıe soz verdımmmm kendıme ağlamıyorumdaa hemn sende kendıne gelll su neselıı halıne dönde topık neselemsın azcık
canım batın nezaman???benım bugün benım 22. günüm hangı gün yumurtladıgımı anlamadım ama hala akıntılarım var..bata 9 gün kaldı ve ne oldu anlamadım bu ay..bu akıntı neye ısaret oldugunu bılmıyorum canınm tuhaf yanı..umarım dedıgın gıbı ıyı seylere ısarettır...dün bı doktor spermlerın 36 saat yasama ıhtımalı varmıs yanı dün calısma olduysa bugünde yumurtluyosan hamıle kalabılırmıssın...bılmıyorum canıkom valla sasırdım...sendemı gec yumurtluyosun canım benım..akıntın nasıl..ordanda bellı oluyomus ya..sen calısma ıcın dogru zamanıda hıssedersın zaten..kasıklarında agrı olur hafıf hafıf.
walla geçen ay 27 sinde oldum
33. günü oldum ilacın(serophene) ilk ayıydı, demekki ilaç beni 33 gende adete yöneltiğine göre dedim döngü bu şekilde olacaktır
geçen ay 18. günü akıntımı hissettim ama değerlendirmedik,çünkü ilk ay ilacın bendeki etkilerini görmem gerekliydi
bu ayın 29u 33. günüm oluo, bugün 17. gündeyim akıntım yok, ateşim normal,ama dediğim gibi hesaplarıma göre cumartesi yada pazar yumurtlicam :)
anladım canım..ozaman haftasonunu ıyı degerlendırırsın canıkom..bu ay ınsallah ıyı ve hayırlı haberler alır ve verırız artık..nekadardır beklıyosun canım
nolsun cnm ya kafayı boşaltamıyoz madem burda birbirimize destek olalım diyoz
kimi annelik heyecanı yaşıo,kimi yeni aya hazırlanıo,kimi beklemede,kimi çalışmalarda henüz ama hepimiz de aynı umut
sen nasılsın?
Canim bende bekliyorum...ama sanmiyorum,bu ay bisey olur...
cok af edersin bagisagin sen son kisminda yirtilma olmus,suan onun yüzünden pek iliskide yok,,,af edersin en son pazar günü oldu,ve bugün sümüksü akintim cok vardi az önce.....
bilemiyorum......az önce dedim aynaya bakip amaaaan eger dogruysa bu teori,hani diyorlar ya ovulasyondan önceki iliskide kiz oluyor....
cünkü ben 5 gün önce mi ne gördüm rüyada kizim olmus ama bende düsünüyorum icimden ben ne zaman hamile kalip dogurdum bu cocugu,diyordum bu benim mi yani
ama rüyasi bile öyle güzel duyguydu ki
benm geçen yıl ekim ayında korunmayı bıraktığım gibi yaşadığım plansız gebeliğim oldu
6 haftalıkkken düşük yaptım
sonra hiç konuşmadık bu konuyu
adetlerim düzensiz doktora gittim, o gün bana bebek konusunu sorduğunda ani kararla İSTİYORUM dedim
işte geçen ay ilaca başladım düzensizliği giderip, yumurta desteklesin die
bu ayda 2. ayım
canlar aglamayın üzülmeyın...rabbimin gücüne gıder..sabırla bol calısmalarla beklemelız.üzülüpte kendınızı mahvetmeyın..rabbım bısey ıstedıgımızde üc sekılde cevap verırmıs. evet kabul edıyorum ve verıyor. hayır dıyor ve daha ıyısını verıyor..veya hayır sabret dıyor en ıyısını verıyormus..
ay sonu bekliorum 29-30 u gibi
bu hafta ovulasyon haftam daha bu hafta sonu çatlamayı planlıyorum :))
bakalım elimizden geleni yapıyoruz Rabbimde OL derse hayırlısı
bende bi dahaki ay böle yapmıcam
ilacımı içerim sadece diorum bakalım
Evet canim,her ne kadar ben sabirsiz görünsemde icimde hep diyorum Allahim sagligimiz yerinde olsunda,ben beklerim
Bakin bir anne burda 3 cocugunu öldürmüs...Canlarim sabirli olalim,inanin ki hayirlisini istemek en iyisi....
düsünelim ya hayirsiz evlat olup icimizi parcalarsa yillar sonra?
o yüzden diyelim takdiri Illahi,ve varsa etrafimizda cahil insanlar,diyorlarsa niye yok cocuk,neden yapmiyonuz vs vs.
Yüregimize dönüp dua edelim biz yinede hayirlisi icin ve diyelim Allahim sen bunlara iman ver....ben kizmiyorum onlara,cahiller.
Yüregimiz huzurla dolsun Insallah.
ağlama nolurrr
inşallah rüyan hayra çıkar ama dur iyileş olmadı bi sonraki ay olur
biz çok acele ediyoruz oysa Rabbim ne zaman yazdıysa
üzme kendini
ayşeee ayşeee ayşeee
yapma böyle yaa walla çok üzüosun bizi
toparlan bakiim hemen
canım daha yenı baslamıssın dert etme..sabırla bekle olur ınsallah..hemıde öyle tatlı bı bebısın olurkı bekledıgıne deger canım benım
Biliyordum geleceğini ateşten tahmin etmiştim.Sadece acaba diyor insan son ana kadar...Ağlamadım desem yalan olur.Eşime mesaj atarken ağladım.Duramadım..Kendim için ağlamadım yemin ederim.Mesajı okurkenki yüz ifadesini tahmin edebildiğim için ağladım..Hayalkırıklığı yaşattığım için ağladım...Hazırım yeni aya.Yeni yöntemlerimle.Kürlerimle.Allah'ın izniyle hazırım.Çörekotumu alıp gideceğim eve.Eşime de çakşır kürüne devam edeceğim.Akşam da ovulasyon siparişimi veririm netten.Ateş takibi yapmayacağım bu ay.Üçü yetecek inanıyorum ben.Bir de ALLAH!Eşime çok üzülüyorum başka bi sıkıntım yok şu an.Tabi dehşet kasık ağrısı hariçozamn ne dıyoruzzz hayırlısııı şimdi degılmıs ıns haryırlı zmanda gelıcekkkk bebıslerımzı dıyoruz ve uzulmuyoruz aynı gun geldı kırmızılarımızzzzz senınleee üzülmek yokkkkkkk ben gecen yay cok uzuldum butun gece agldım noldu kendım ettımmm bu ayy aglamıyca dıe soz verdımmmm kendıme ağlamıyorumdaa hemn sende kendıne gelll su neselıı halıne dönde topık neselemsın azcık
amin canım aynen sana katılıyorum canım..cahıl ınsanlarada bısey denmıyo gecen bırıne lafımı söyledım..ya valla dogracam bıtane herkez bı rahatlasın..orda hemen ay bız öyle demek istemıyoruz sen bılırsın tabı felan...bebek olsa olurdur zaten senın demenlemı oluyo yahuu..sıkıldım bende bu laflardan...dedım ıstesem olur zaten..esımın annannesı gecen soruyo bana korunuyomusunuz..töbe töbe koca kadına ne dıcen sımdı..nasıl yanı dedım..oda dedıkı yanı korunuyosundur yoksa bebegın olurdu dıyo..bunlar ne akıl mantıkla yaklasıyor bu konulara bende bılmıyorum valla..hergün bır yasıma daha gırıyorum onları duyunca
Canim bende bekliyorum...ama sanmiyorum,bu ay bisey olur...
cok af edersin bagisagin sen son kisminda yirtilma olmus,suan onun yüzünden pek iliskide yok,,,af edersin en son pazar günü oldu,ve bugün sümüksü akintim cok vardi az önce.....
bilemiyorum......az önce dedim aynaya bakip amaaaan eger dogruysa bu teori,hani diyorlar ya ovulasyondan önceki iliskide kiz oluyor....
cünkü ben 5 gün önce mi ne gördüm rüyada kizim olmus ama bende düsünüyorum icimden ben ne zaman hamile kalip dogurdum bu cocugu,diyordum bu benim mi yani
ama rüyasi bile öyle güzel duyguydu ki
Biliyordum geleceğini ateşten tahmin etmiştim.Sadece acaba diyor insan son ana kadar...Ağlamadım desem yalan olur.Eşime mesaj atarken ağladım.Duramadım..Kendim için ağlamadım yemin ederim.Mesajı okurkenki yüz ifadesini tahmin edebildiğim için ağladım..Hayalkırıklığı yaşattığım için ağladım...Hazırım yeni aya.Yeni yöntemlerimle.Kürlerimle.Allah'ın izniyle hazırım.Çörekotumu alıp gideceğim eve.Eşime de çakşır kürüne devam edeceğim.Akşam da ovulasyon siparişimi veririm netten.Ateş takibi yapmayacağım bu ay.Üçü yetecek inanıyorum ben.Bir de ALLAH!Eşime çok üzülüyorum başka bi sıkıntım yok şu an.Tabi dehşet kasık ağrısı hariç
Biliyordum geleceğini ateşten tahmin etmiştim.Sadece acaba diyor insan son ana kadar...Ağlamadım desem yalan olur.Eşime mesaj atarken ağladım.Duramadım..Kendim için ağlamadım yemin ederim.Mesajı okurkenki yüz ifadesini tahmin edebildiğim için ağladım..Hayalkırıklığı yaşattığım için ağladım...Hazırım yeni aya.Yeni yöntemlerimle.Kürlerimle.Allah'ın izniyle hazırım.Çörekotumu alıp gideceğim eve.Eşime de çakşır kürüne devam edeceğim.Akşam da ovulasyon siparişimi veririm netten.Ateş takibi yapmayacağım bu ay.Üçü yetecek inanıyorum ben.Bir de ALLAH!Eşime çok üzülüyorum başka bi sıkıntım yok şu an.Tabi dehşet kasık ağrısı hariç
Amaaaaan bosver sen onlari...
ne yani simdi misal bir insan kalp kirizi geciriyor ve hasta bir insan,sanki o mu istedi böyle birseyi???
Eeee her insan hemen hamile kalmak zorunda mi?
olmuyorsada belki hormonlarda birsey var veya organlarda,,hemde erkektede olabilir kadinda da...yahu Allahin isine biz nasil karisalim...tövbe tövbe.
Cahillik cok kötü ya.
Bazen evet insan diyor bende bir eksiklik mi var...ama hayir, ne alaka,Allah onlara veriyor ama ne zaman alacagi ne malum
offf cok duygusalim...Allahim kimseye kötü dert vermesin....
Amaaaaan bosver sen onlari...
ne yani simdi misal bir insan kalp kirizi geciriyor ve hasta bir insan,sanki o mu istedi böyle birseyi???
Eeee her insan hemen hamile kalmak zorunda mi?
olmuyorsada belki hormonlarda birsey var veya organlarda,,hemde erkektede olabilir kadinda da...yahu Allahin isine biz nasil karisalim...tövbe tövbe.
Cahillik cok kötü ya.
Bazen evet insan diyor bende bir eksiklik mi var...ama hayir, ne alaka,Allah onlara veriyor ama ne zaman alacagi ne malum
offf cok duygusalim...Allahim kimseye kötü dert vermesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?