Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
hahaha en çok istediği kocamın

erkeğim olsa pipilim olsa daha mı az severim aslaaaaaaaa

:)))

hayırlı olsun sağlıklı olsun benim olsun kız olsun erkek olsun taparım, kurban olurum onu Yaradana :))
Doğurun kızları doğurun peşpeşe.Oğullarım korur onları bu kötü dünyanın ahlaksızlarından.

Gene ben geldim

değişikliği olan varmı

benim aynı ağrılarım devam ediyor

sanki 2 saat içinde ne olabilirki

belki hamileliğim belli olmuştur artık :)

of allahım of sen yardım et

Le le le sakine niye gittin tütüneeeeeeeeHobaaaaaaaaaaaaaaa.....Elleri göreyim.Hadi bakalım hamişler,zıplayamayanlar elleri duyalımAlkışlamayan BEŞİZ doğursun

hahahaha

işte beklenen ayşe geri geldii :))

kop kop kop
Çıstak çıstak çıstak çıstak dımtıs dımtıs dımdım tıstıs:118::118::118::118::118::118: beyazlim,
eglenceli+,
sultanimm,
bedesten HADİ KIZLAR BEŞİZLERİNİZ OLSUN MU İSTİYORSUNUZ...Hade bakayıııımmmmmmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Le le le sakine niye gittin tütüneeeeeeeeHobaaaaaaaaaaaaaaa.....Elleri göreyim.Hadi bakalım hamişler,zıplayamayanlar elleri duyalımAlkışlamayan BEŞİZ doğursun

ben azcık alkışlasam 3 üz olurmu ayşemmmmm
gerçi tasdiklendi belgelendi 1 tane oldugu ama ben yinede şansımı denemek istiyorum

Gel kıııııııııııııızzzzzzzz iki dön de meydan hamiş görsünnnnnn.....:118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…