- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
ayşemm nokta atışı yapıo :))
ağzından bal damlıo
Seninde kızın olacak cimcikne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşemm nokta atışı yapıo :))
ağzından bal damlıo
Sen kesinlikle hamilesin sunbal.Eminim ben Üstelik kızın olacak
kız nerden bilion umutlandırma beni Inş canım ağzından bal damlıyor
allahım çift korumasımı olucak ohhh gözüm arkada kalmıceksunbalın kızı olacak.sunbalın kızı olacak.bende oğullarımı peşine takacağım.göz kulak olun sataşan olmasın diye
Doğurun kızları doğurun peşpeşe.Oğullarım korur onları bu kötü dünyanın ahlaksızlarından.hahaha en çok istediği kocamın
erkeğim olsa pipilim olsa daha mı az severim aslaaaaaaaa
:)))
hayırlı olsun sağlıklı olsun benim olsun kız olsun erkek olsun taparım, kurban olurum onu Yaradana :))
Doğurun kızları doğurun peşpeşe.Oğullarım korur onları bu kötü dünyanın ahlaksızlarından.
Kalmasın tabi.Aslanlarım korur kızını.Ağzını burnunu dağıtırlar valla asılan falan olursaallahım çift korumasımı olucak ohhh gözüm arkada kalmıcek
bi olsa doğuru doğuvercem ama yok anam yok gelmiler bizeDoğurun kızları doğurun peşpeşe.Oğullarım korur onları bu kötü dünyanın ahlaksızlarından.
Ben hemencecik büyütürüm onları merak etme sen kıııızzz....sen doğur erkeklerini accık büyüsünler bizim kızlar gelene kadar serpilsinler :))
bi olsa doğuru doğuvercem ama yok anam yok gelmiler bize
Le le le sakine niye gittin tütüneeeeeeeeHobaaaaaaaaaaaaaaa.....Elleri göreyim.Hadi bakalım hamişler,zıplayamayanlar elleri duyalımAlkışlamayan BEŞİZ doğursun
Çıstak çıstak çıstak çıstak dımtıs dımtıs dımdım tıstıs:118::118::118::118::118::118: beyazlim,hahahaha
işte beklenen ayşe geri geldii :))
kop kop kop
Le le le sakine niye gittin tütüneeeeeeeeHobaaaaaaaaaaaaaaa.....Elleri göreyim.Hadi bakalım hamişler,zıplayamayanlar elleri duyalımAlkışlamayan BEŞİZ doğursun
Ben hemencecik büyütürüm onları merak etme sen kıııızzz....
Geliyor geliyor 9 ay kaldı senin kıza