• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
seninkide cevabını almıştır canım merak etme eşinde sana destek olmuşş
bidaha yapmaz herhalde okadarda patavatsız diildir
sıkma canını bide annesine eşine baskı yaparken çanak tutan kocalar var en azından
senineşin öyle değil bardağın dolu tarafından bakalım dimi ama:34:

evettttt şükürler olsun eşimm hiç bır zamn aılesıne karsı ezdırmez ne annesine ablalarına bende 6tane gorumce var bıatnede elti gerci eltim çok iyidir benden baya buyukkk abla gıbı dvranır heppp oyuzdenn eşim destek cıkmasa başa cıkamam heralde ne kadr iyi olsalarda malesef el kızı muamelesi oluyooo arada eşimde farkında bunlarınnn destek olurrrrrr saolsunn kolay kolayy laf soletmez bana:16:

kaç gün kaldı bata?
hayırlısı canım btç kürünü bende yaptım birde kuru incir alırım
artık olacağına bırakıyrm
ama ateş ölçme ovulasyon testlerini yapmıyacağm bu şeklde daha çok kafa yoruyrm
hem kendim hem eşim yıpranıyr

ay sonu bekliorum 29-30 u gibi

bu hafta ovulasyon haftam daha bu hafta sonu çatlamayı planlıyorum :))

bakalım elimizden geleni yapıyoruz Rabbimde OL derse hayırlısı

bende bi dahaki ay böle yapmıcam

ilacımı içerim sadece diorum bakalım

inşşş bu batmlarrr bebektendir canım nedensee sankı sen hamıleyımmmm yazacakmısın gıbım egelıyooooooooo :21::21:

Nefesimi bile az az alıyorum batıyor.Çok ağrıyor yaa:50: İnşallah öyledir ama her an gelebilir adet.Ateşim de diplerde bugün.Sanmıyorum gebelik olacağını o yüzden.Büzüşüp yatmak istiyorum ama mümkün değil :50::50::50::50::50:

Nefesimi bile az az alıyorum batıyor.Çok ağrıyor yaa:50: İnşallah öyledir ama her an gelebilir adet.Ateşim de diplerde bugün.Sanmıyorum gebelik olacağını o yüzden.Büzüşüp yatmak istiyorum ama mümkün değil :50::50::50::50::50:

dur baklaım kırmızıları gormedennnn umut kesmek yokkkk her gun test yapan sen değilmiydinnn nereye gııttı o umutlar olcak olcakkk bu ay olmazsaenı yılın ılk ayında olcak:16:

dünden beri giremediğim için geçmişi okuya okuya geldim
helena tebrik ederim ; çok güzel bi haber bu :)))
ayşem daha adet olmamışsın ki, bi şey demek için daha erken.test yaptın mı bugün?

dur baklaım kırmızıları gormedennnn umut kesmek yokkkk her gun test yapan sen değilmiydinnn nereye gııttı o umutlar olcak olcakkk bu ay olmazsaenı yılın ılk ayında olcak:16:
Ateşim diplerde eglenceli.O yüzden umutsuzm.Ama sağ kasığım kopacak sanki.:14::14::14::14::14::14::14:
dünden beri giremediğim için geçmişi okuya okuya geldim
helena tebrik ederim ; çok güzel bi haber bu :)))
ayşem daha adet olmamışsın ki, bi şey demek için daha erken.test yaptın mı bugün?

Test yapmadım ama ateşim çok düştü bugün.Adet olacağım sanırım...Sol kasığım çok batıyor...

Ateşim diplerde eglenceli.O yüzden umutsuzm.Ama sağ kasığım kopacak sanki.:14::14::14::14::14::14::14:

Test yapmadım ama ateşim çok düştü bugün.Adet olacağım sanırım...Sol kasığım çok batıyor...

allahtan umut kesılmezzzz napalım bu ya olmazsa öbürr daha iyi çalısırız bizdeee naplaımm sımdı olupta hayırsızı olacagına gec olsun hayırlısı olsun

Kahveli-pembeli bi leke geldi az önce.Hiç olmazdı böyle.İlk andan itibaren kan gelirdi yoğun bi şekilde.Hayırlısı artık.2013e kaldım ben arkadaşlar.Bol Bebiş Topiğine beklerim hepinizi:5:

Kahveli-pembeli bi leke geldi az önce.Hiç olmazdı böyle.İlk andan itibaren kan gelirdi yoğun bi şekilde.Hayırlısı artık.2013e kaldım ben arkadaşlar.Bol Bebiş Topiğine beklerim hepinizi:5:

ayşeee ayşeee ayşeee

yapma böyle yaa walla çok üzüosun bizi

toparlan bakiim hemen

canım daha yenı baslamıssın dert etme..sabırla bekle olur ınsallah..hemıde öyle tatlı bı bebısın olurkı bekledıgıne deger canım benım

Cok kotu bu beklemek bu hic acilmayan kspiya bakarak beklemek saniyelerin saat gibi gecmesi herkesin sana bu o cocugun annesi diye bakmalari ve yarin ne olacagini bilmeden beklemek .
Canim arkadasim cok dua et nolur,yavrumu tekrar bana kavustursun mevlam.

Cok cok gecmis olsun,Allah yavrunu sana bagislasin canim...

Allahim sen o kücük yavruyu annesine kavustur:43:

karnindakini düsün ve dua et canim:43: biz kadiniz güclüyüz:43:yavrun saglicakla gelecek evine Insallah:nazar:

kasık agrısı bol akıntı bol uyku bol ıstah atesım kafayı yemıs durumda..beklemekteyım canıkom..sende nasıl canıkom

inşallah ii şeylerin habercileridir bunlaaarrr :)

ben daha pıtılıcam bu hafta sonu bekliyorum

19-20 de olucak sanırım

çünkü ilaç geçen ay 33 günde adet olmamı sağladı

bu ayda bu hesabı,akıntıyı,ateşi dikkate alırsak henüz bişii yok

cumartesi pazar nolur bilmiorum

http://www.fertilityfriend.com/home/40ec93

Son düzenleme:

ozamn ne dıyoruzzz hayırlısııı şimdi degılmıs ıns haryırlı zmanda gelıcekkkk bebıslerımzı dıyoruz ve uzulmuyoruz aynı gun geldı kırmızılarımızzzzz senınleee üzülmek yokkkkkkk ben gecen yay cok uzuldum butun gece agldım noldu kendım ettımmm bu ayy aglamıyca dıe soz verdımmmm kendıme ağlamıyorumdaa hemn sende kendıne gelll su neselıı halıne dönde topık neselemsın azcık

Merhaba hatunlar,naber?

nolsun cnm ya kafayı boşaltamıyoz madem burda birbirimize destek olalım diyoz

kimi annelik heyecanı yaşıo,kimi yeni aya hazırlanıo,kimi beklemede,kimi çalışmalarda henüz ama hepimiz de aynı umut

sen nasılsın?

inşallah ii şeylerin habercileridir bunlaaarrr :)

ben daha pıtılıcam bu hafta sonu bekliyorum

19-20 de olucak sanırım

çünkü ilaç geçen ay 33 günde adet olmamı sağladı

bu ayda bu hesabı,akıntıyı,ateşi dikkate alırsak henüz bişii yok

cumartesi pazar nolur bilmiorum

40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım batın nezaman???benım bugün benım 22. günüm hangı gün yumurtladıgımı anlamadım ama hala akıntılarım var..bata 9 gün kaldı ve ne oldu anlamadım bu ay..bu akıntı neye ısaret oldugunu bılmıyorum canınm tuhaf yanı..umarım dedıgın gıbı ıyı seylere ısarettır...dün bı doktor spermlerın 36 saat yasama ıhtımalı varmıs yanı dün calısma olduysa bugünde yumurtluyosan hamıle kalabılırmıssın...bılmıyorum canıkom valla sasırdım...sendemı gec yumurtluyosun canım benım..akıntın nasıl..ordanda bellı oluyomus ya..sen calısma ıcın dogru zamanıda hıssedersın zaten..kasıklarında agrı olur hafıf hafıf.

Back