seninkide cevabını almıştır canım merak etme eşinde sana destek olmuşş
bidaha yapmaz herhalde okadarda patavatsız diildir
sıkma canını bide annesine eşine baskı yaparken çanak tutan kocalar var en azından
senineşin öyle değil bardağın dolu tarafından bakalım dimi ama
kaç gün kaldı bata?
hayırlısı canım btç kürünü bende yaptım birde kuru incir alırım
artık olacağına bırakıyrm
ama ateş ölçme ovulasyon testlerini yapmıyacağm bu şeklde daha çok kafa yoruyrm
hem kendim hem eşim yıpranıyr
Sağ kasığımdaki ağrı çoğaldı.Batıyor sanki.Offffffffffffffffffffff.......Gelse de bitse şu belirsizlik
inşşş bu batmlarrr bebektendir canım nedensee sankı sen hamıleyımmmm yazacakmısın gıbım egelıyooooooooo
Nefesimi bile az az alıyorum batıyor.Çok ağrıyor yaaİnşallah öyledir ama her an gelebilir adet.Ateşim de diplerde bugün.Sanmıyorum gebelik olacağını o yüzden.Büzüşüp yatmak istiyorum ama mümkün değil
Nefesimi bile az az alıyorum batıyor.Çok ağrıyor yaaİnşallah öyledir ama her an gelebilir adet.Ateşim de diplerde bugün.Sanmıyorum gebelik olacağını o yüzden.Büzüşüp yatmak istiyorum ama mümkün değil
Ateşim diplerde eglenceli.O yüzden umutsuzm.Ama sağ kasığım kopacak sanki.dur baklaım kırmızıları gormedennnn umut kesmek yokkkk her gun test yapan sen değilmiydinnn nereye gııttı o umutlar olcak olcakkk bu ay olmazsaenı yılın ılk ayında olcak
dünden beri giremediğim için geçmişi okuya okuya geldim
helena tebrik ederim ; çok güzel bi haber bu :)))
ayşem daha adet olmamışsın ki, bi şey demek için daha erken.test yaptın mı bugün?
Ateşim diplerde eglenceli.O yüzden umutsuzm.Ama sağ kasığım kopacak sanki.
Test yapmadım ama ateşim çok düştü bugün.Adet olacağım sanırım...Sol kasığım çok batıyor...
kızlaaaaaaarr ben geldım
Kahveli-pembeli bi leke geldi az önce.Hiç olmazdı böyle.İlk andan itibaren kan gelirdi yoğun bi şekilde.Hayırlısı artık.2013e kaldım ben arkadaşlar.Bol Bebiş Topiğine beklerim hepinizi
Kahveli-pembeli bi leke geldi az önce.Hiç olmazdı böyle.İlk andan itibaren kan gelirdi yoğun bi şekilde.Hayırlısı artık.2013e kaldım ben arkadaşlar.Bol Bebiş Topiğine beklerim hepinizi
Cok kotu bu beklemek bu hic acilmayan kspiya bakarak beklemek saniyelerin saat gibi gecmesi herkesin sana bu o cocugun annesi diye bakmalari ve yarin ne olacagini bilmeden beklemek .
Canim arkadasim cok dua et nolur,yavrumu tekrar bana kavustursun mevlam.
hoşşş geldiin,sefa getirdiiin
ne var ne yok senin durumlar nasıl_?
kasık agrısı bol akıntı bol uyku bol ıstah atesım kafayı yemıs durumda..beklemekteyım canıkom..sende nasıl canıkom
Merhaba hatunlar,naber?
inşallah ii şeylerin habercileridir bunlaaarrr :)
ben daha pıtılıcam bu hafta sonu bekliyorum
19-20 de olucak sanırım
çünkü ilaç geçen ay 33 günde adet olmamı sağladı
bu ayda bu hesabı,akıntıyı,ateşi dikkate alırsak henüz bişii yok
cumartesi pazar nolur bilmiorum
40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?