• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar aslında benım bugun cok canım sıkıındı amaaa sayenızde kendımı ıyı hıssedıyorummmm 1haftadır kv bızdee dun aksam sınrılerımı cok bozduuuu bu gune kadrrr hıcccc saygısızlık yapmmaıstım kendısıne ama dun sınırlarımı baya baya zorladı eşim gece calısyodu bu hafta o işe gıder gıtmez basladı 1sene oldu evlenelı artık bı ebbek yapın sevelım falan dedı neyse bukadrııı normall dedımmm ısteye bılrııı ama malesef devamı geldi ben cvp vermedıkce ustume geldııı reklamlarda bbek cıkıyoo bızımde olsa soleee akrabaların bebklerı hakkında konu acıooo derken en sonunda dedıkı senden sonra evllenenler dogurmak uzere bahsettıgı kısıde benım kuzenımmm 6 yalık hamıleeee ondan bahsedıyooo benımde artık tepem attı herkes ıstedıgı zman dogur bu konuyuu bıdaha acmaaa ben sevmıyorum banda coocuk yap deme bıdaha gercekten hoslanmıyorum bız ne zman karra verırsek ozmn yapıcaz dedımmm amaa aglaycaktım nerdeyseeeee:43::43:

:29: Ağlama canım benim.Sıkma canını.Sen doğru olanı söylemişsin.Umarım bu da ona bi ders olur açmaz bir daha konuyu.Senin özeline girmemeyi öğrenir inşallah.Üzülme bitanem.Bana da başladılar ufak ufak.Kestirip atıyorum herkezi.Kırılan kırılsın çok da umrumda.Kime neyse benim yatağımdan,rahmimdeki olaylardan.:19: Sıkma canını.:54:

kızlar aslında benım bugun cok canım sıkıındı amaaa sayenızde kendımı ıyı hıssedıyorummmm 1haftadır kv bızdee dun aksam sınrılerımı cok bozduuuu bu gune kadrrr hıcccc saygısızlık yapmmaıstım kendısıne ama dun sınırlarımı baya baya zorladı eşim gece calısyodu bu hafta o işe gıder gıtmez basladı 1sene oldu evlenelı artık bı ebbek yapın sevelım falan dedı neyse bukadrııı normall dedımmm ısteye bılrııı ama malesef devamı geldi ben cvp vermedıkce ustume geldııı reklamlarda bbek cıkıyoo bızımde olsa soleee akrabaların bebklerı hakkında konu acıooo derken en sonunda dedıkı senden sonra evllenenler dogurmak uzere bahsettıgı kısıde benım kuzenımmm 6 yalık hamıleeee ondan bahsedıyooo benımde artık tepem attı herkes ıstedıgı zman dogur bu konuyuu bıdaha acmaaa ben sevmıyorum banda coocuk yap deme bıdaha gercekten hoslanmıyorum bız ne zman karra verırsek ozmn yapıcaz dedımmm amaa aglaycaktım nerdeyseeeee:43::43:

hiç boş yere üzme kendini canım,hepimizin başına geliyorlar.içimizi bilmiyolar tabiki,dışardan söylemek kolay öyle...düşüncesizce konuşuyolar işte,yaşlarına ver...bana her söylediklerinde kısmet fln diye geçiştiriyorum napalım ne anlatalım??..sen de boşver takma elbet bizimde bebişlerimiz olacak en doğru zamanda hayırlısyla sıkma canını hadi unut gitsin!!! :29:

kızlar acaba klomenle birlikte bal tarçın kürünü kullanmam sakıncalı mı
sonra kist oluşturmasın aranızda kullanan varmı

kusurabakma ama çıkıo öle kendini bilmezler bazen lafın nereye gideceğini bilmeden atıp tutuoo

benimkide anneme diomuş olsa ne kadar severiz diye

tamam güzel istekler bunlar ama uslup yanlış

benm zaten bir düşüğüm var en hasas noktalarım biri bu konu

sen yine sakin davranmışsıın :)

hiç takılma canım herkeste var böyle şeyler

kısmet de inşallah de geç :))

üzme sen güzel canını böyle şeylerle

kızlar şimdi labaratuvarla görüştüm kan tahlilinde baktırıyımmı diye

adet olacağınız gün olmadıysanız baktırın dedi

şu an belli olmaz yanıltır sizi dedi

bende ama 1 hafta kala bile öğrenen varmış dedim

kesin sonuç alamayabilirsiniz dedi

1 hafta sonra gelin dedi

hay ne geçmez bi hafta bu

:29: Ağlama canım benim.Sıkma canını.Sen doğru olanı söylemişsin.Umarım bu da ona bi ders olur açmaz bir daha konuyu.Senin özeline girmemeyi öğrenir inşallah.Üzülme bitanem.Bana da başladılar ufak ufak.Kestirip atıyorum herkezi.Kırılan kırılsın çok da umrumda.Kime neyse benim yatağımdan,rahmimdeki olaylardan.:19: Sıkma canını.:54:

umarım acmazz ablları zatenn sureklı soruyolarrrr onlara yıne kısmett afalan deyıp gecıstııryorummmm sımdııde o cıktııı ben utanıyorum kadın öle dedıkce utanmıyoo neysekııı esıme soleyınce bıdaha sana soran olursaa ustune gelırlerseee eşim istemıo gıdıın ona soleyınde ben annemı uyarıırm dedıııı inşş açılmaz daha konuuu hanı belkı gercekten dusunmesem bu kadr takmıycam ama zaten ben zulurken bu duruma böle demlerı daha cok ınsanı uzuyoo onlara neysee :4:

kızlar acaba klomenle birlikte bal tarçın kürünü kullanmam sakıncalı mı
sonra kist oluşturmasın aranızda kullanan varmı

walla aslında klomeni bilemem ama mantığı aynı olan serophene kullanıyorum

ben yaptım, çok düzenli olmadı belki 1-2 gün salladığım oldu ama

dozu aşma ben zaten tam dolu tatlı kaşığı yiyemem, içim rahatlasın die kaşığın ucuyla 10 gün yedim

saygılarımlaa

umarım acmazz ablları zatenn sureklı soruyolarrrr onlara yıne kısmett afalan deyıp gecıstııryorummmm sımdııde o cıktııı ben utanıyorum kadın öle dedıkce utanmıyoo neysekııı esıme soleyınce bıdaha sana soran olursaa ustune gelırlerseee eşim istemıo gıdıın ona soleyınde ben annemı uyarıırm dedıııı inşş açılmaz daha konuuu hanı belkı gercekten dusunmesem bu kadr takmıycam ama zaten ben zulurken bu duruma böle demlerı daha cok ınsanı uzuyoo onlara neysee :4:

Bak ne güzel eşin de destek olmuş sana.Onun dediğini yap.Üzme canını..

walla aslında klomeni bilemem ama mantığı aynı olan serophene kullanıyorum

ben yaptım, çok düzenli olmadı belki 1-2 gün salladığım oldu ama

dozu aşma ben zaten tam dolu tatlı kaşığı yiyemem, içim rahatlasın die kaşığın ucuyla 10 gün yedim

saygılarımlaa

bnde kaşık dolusu yiyemiyorum ya işte kist olur diye korktumda
bu ilaç sonrası başka birşy kullandınız mı çatlatma iğnesi gibi

hiç boş yere üzme kendini canım,hepimizin başına geliyorlar.içimizi bilmiyolar tabiki,dışardan söylemek kolay öyle...düşüncesizce konuşuyolar işte,yaşlarına ver...bana her söylediklerinde kısmet fln diye geçiştiriyorum napalım ne anlatalım??..sen de boşver takma elbet bizimde bebişlerimiz olacak en doğru zamanda hayırlısyla sıkma canını hadi unut gitsin!!! :29:

gercekten öle anlamıyolarr bende hep senın gıbıı kısmet deyıp gecıstıryodum ama kadın artık hakaret eder gıbıı senden sonra eveleneler( he bıde benden sonra dıe bahsettıgı kuzenım tam 1haftasonra evlendı bendenn okadr sonra yanııı ) dogurmak uzere dyeınce tepem attı zatennn neysekıı cevabını aldı oturduuu :4: zorla kendılerıne saygısızlık yaptıryolarrr

bnde kaşık dolusu yiyemiyorum ya işte kist olur diye korktumda
bu ilaç sonrası başka birşy kullandınız mı çatlatma iğnesi gibi

hayır

doktor testlerimi yaptı kalıtsal adet düzensizliğim var (ananem,annem)

serophene verdi sadece, ilk ay 1 adet, ikinci ay 2 adet,üç ve dördüncü ay 3 er adet iç 14,16,18,20 ilişki

ayaklar 15 dk yukarı ve eşime c vitamini o dönemde arttır dedi

ne gel yumurta takibi yapalım dedi ne de çatlama iğnesi

ve buranın en ünlü doktoru kendisi

yaa bırde su bal-polen- arısütü kullnan varmı aranızda ya acab dıyorum bu ay onumu alsam yoksa sadce doktoramı gıtsem:17:

densizz dedikleri işte bu insan tipi oluyo tatlımm
insanların psikolojisi nasıl etkileniyo işte böle etkileniyoo
nasıl sinir oluyorum bu şekilde davrananlara
sanki cocukmuşuz gibi alttan alttan laf sokmalar bilmem neler:47:
cevabınıda vermişsin bidaha yaparsa bidaha verr hiçte cekinme
kendi senin mahremine karışmayı biliyoda sen cevap verincemi kötü olcak
aman bee sinir etti beni sabah sabah
bu konuda benim kayınvalidem Allah ıma şükürler olsun melek
bi yerde biri sorsaa eee bebek yokmu sizde yapın bitane dicek oluyo benden önce yetişiyo
onlar düşünmüyoo canları isteyince yaparlar sana mı kaldı cocuk yapın demek dio yaşıda buyuk olunca
apışıp kalıyo kim diosa
sende iyi yapmışsın en gusel cevabı vermişsin
sonraa gelde sinirlenme gelde kafaya takmaa
bencil insanlar densizler:47:

hayır

doktor testlerimi yaptı kalıtsal adet düzensizliğim var (ananem,annem)

serophene verdi sadece, ilk ay 1 adet, ikinci ay 2 adet,üç ve dördüncü ay 3 er adet iç 14,16,18,20 ilişki

ayaklar 15 dk yukarı ve eşime c vitamini o dönemde arttır dedi

ne gel yumurta takibi yapalım dedi ne de çatlama iğnesi

ve buranın en ünlü doktoru kendisi

iyide neden takibi istemedi çok ilginç
sonuçta ilaç veriyor ve ilaç bitiminde kontrole çağırmıyor
peki adetiniz düzene girdimi bnm de yumurta gelişimim zayıf ve fsh yüksek
onun için verdi 10. gün tekrar gidicem

Sağ kasığımdaki ağrı çoğaldı.Batıyor sanki.Offffffffffffffffffffff.......Gelse de bitse şu belirsizlik:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

densizz dedikleri işte bu insan tipi oluyo tatlımm
insanların psikolojisi nasıl etkileniyo işte böle etkileniyoo
nasıl sinir oluyorum bu şekilde davrananlara
sanki cocukmuşuz gibi alttan alttan laf sokmalar bilmem neler:47:
cevabınıda vermişsin bidaha yaparsa bidaha verr hiçte cekinme
kendi senin mahremine karışmayı biliyoda sen cevap verincemi kötü olcak
aman bee sinir etti beni sabah sabah
bu konuda benim kayınvalidem Allah ıma şükürler olsun melek
bi yerde biri sorsaa eee bebek yokmu sizde yapın bitane dicek oluyo benden önce yetişiyo
onlar düşünmüyoo canları isteyince yaparlar sana mı kaldı cocuk yapın demek dio yaşıda buyuk olunca
apışıp kalıyo kim diosa
sende iyi yapmışsın en gusel cevabı vermişsin
sonraa gelde sinirlenme gelde kafaya takmaa
bencil insanlar densizler:47:

işteeeee aptalca cahılce konusmlarrrrrr aynen dedıgın gıbıııı ben konuyu dgeıstırdıkceee alttan alattan bebek muhabbetı yapıo hepının sonundada bızımde olsada sevsekkk sankı karısıında salak varr ıste dıosunkı tkamıycam uzulmıycemm hayırlısııı gelıcek ıns hayırlı zmanda dıosun bı kactane cahıl duusncesız ınsan yuzunden sınir stres yenıdennn valla kolay kolay saygısızlıkkk yapmam kvdem dıe dgeıl benden buyuk oldugu ıcıın en bastaa ama bu sfer kendı kaşındıı bu anlamıstır umarım bu konuda ne kar hassas oldumuda bıdha acmaz acarsa yıneeeee yaparımmm o uatnmazsa bende utanmıycam zatennnn. maşallah senın kv nede ıstee ınsan bırazcık duusncelıı olcak cahıl olmayacak yerını bılecekkııı kendını sevdırsın saydırsınnn :50:

iyide neden takibi istemedi çok ilginç
sonuçta ilaç veriyor ve ilaç bitiminde kontrole çağırmıyor
peki adetiniz düzene girdimi bnm de yumurta gelişimim zayıf ve fsh yüksek
onun için verdi 10. gün tekrar gidicem

evet geçen ay başladım ben 33. gün adet oldum

bu ay iki tane içiyorum 2-3 gün içinde tahmini ovulasyon günüm

ben bu ay ateş ölçüyorum,tükürükle ovulasyon testi aldım, bal+tarçın+çörek otu yaptım, eşimde kendine keçiboynuzu suyu yapıp duruo her akşam

:D

işteeeee aptalca cahılce konusmlarrrrrr aynen dedıgın gıbıııı ben konuyu dgeıstırdıkceee alttan alattan bebek muhabbetı yapıo hepının sonundada bızımde olsada sevsekkk sankı karısıında salak varr ıste dıosunkı tkamıycam uzulmıycemm hayırlısııı gelıcek ıns hayırlı zmanda dıosun bı kactane cahıl duusncesız ınsan yuzunden sınir stres yenıdennn valla kolay kolay saygısızlıkkk yapmam kvdem dıe dgeıl benden buyuk oldugu ıcıın en bastaa ama bu sfer kendı kaşındıı bu anlamıstır umarım bu konuda ne kar hassas oldumuda bıdha acmaz acarsa yıneeeee yaparımmm o uatnmazsa bende utanmıycam zatennnn. maşallah senın kv nede ıstee ınsan bırazcık duusncelıı olcak cahıl olmayacak yerını bılecekkııı kendını sevdırsın saydırsınnn :50:

seninkide cevabını almıştır canım merak etme eşinde sana destek olmuşş
bidaha yapmaz herhalde okadarda patavatsız diildir
sıkma canını bide annesine eşine baskı yaparken çanak tutan kocalar var en azından
senineşin öyle değil bardağın dolu tarafından bakalım dimi ama:34:

evet geçen ay başladım ben 33. gün adet oldum

bu ay iki tane içiyorum 2-3 gün içinde tahmini ovulasyon günüm

ben bu ay ateş ölçüyorum,tükürükle ovulasyon testi aldım, bal+tarçın+çörek otu yaptım, eşimde kendine keçiboynuzu suyu yapıp duruo her akşam

:D

kaç gün kaldı bata?
hayırlısı canım btç kürünü bende yaptım birde kuru incir alırım
artık olacağına bırakıyrm
ama ateş ölçme ovulasyon testlerini yapmıyacağm bu şeklde daha çok kafa yoruyrm
hem kendim hem eşim yıpranıyr

Back