- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
kızlar aslında benım bugun cok canım sıkıındı amaaa sayenızde kendımı ıyı hıssedıyorummmm 1haftadır kv bızdee dun aksam sınrılerımı cok bozduuuu bu gune kadrrr hıcccc saygısızlık yapmmaıstım kendısıne ama dun sınırlarımı baya baya zorladı eşim gece calısyodu bu hafta o işe gıder gıtmez basladı 1sene oldu evlenelı artık bı ebbek yapın sevelım falan dedı neyse bukadrııı normall dedımmm ısteye bılrııı ama malesef devamı geldi ben cvp vermedıkce ustume geldııı reklamlarda bbek cıkıyoo bızımde olsa soleee akrabaların bebklerı hakkında konu acıooo derken en sonunda dedıkı senden sonra evllenenler dogurmak uzere bahsettıgı kısıde benım kuzenımmm 6 yalık hamıleeee ondan bahsedıyooo benımde artık tepem attı herkes ıstedıgı zman dogur bu konuyuu bıdaha acmaaa ben sevmıyorum banda coocuk yap deme bıdaha gercekten hoslanmıyorum bız ne zman karra verırsek ozmn yapıcaz dedımmm amaa aglaycaktım nerdeyseeeee
Ağlama canım benim.Sıkma canını.Sen doğru olanı söylemişsin.Umarım bu da ona bi ders olur açmaz bir daha konuyu.Senin özeline girmemeyi öğrenir inşallah.Üzülme bitanem.Bana da başladılar ufak ufak.Kestirip atıyorum herkezi.Kırılan kırılsın çok da umrumda.Kime neyse benim yatağımdan,rahmimdeki olaylardan. Sıkma canını.