- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Bende eve koşarak gidip ordan devam edeceğim sohbetinizeMaşallah heskesler burda bütün kızlar toplanmışız:) Bir yandan yemek yapıyorum diğer yandan buraya takılıyorum gidip gelip:)
valla bende aynı dertten muzdaribim ama ne yapayım gece karnıma ağrılar giriyor valla
hiç deme yaaa
o gaz yokmu o gaz.çok beter bişey.
tutuyorum tutuyorum.gece tam dalıcam pırt kaçıyor
işin yoksa kocişin dalga geçmesiyle ugraş.
ama napiimmmmm tutamıyorum herzaman
ay kız çok hoşuma gitti güldüm pırt kaçıyor demene neyse ben çıkar kızlar iyi akşamlar...
canın çekerse açarım ben sana mantı arkadaşım, hiç de üşenmem taze hamile :))
tubiloşum nasılsın dün gördüm elbiseler örülmüş çok hoşuma gitti fena canım cekti yane diorum kızın olmazsa oğlun olursa eger diom bende hamiş kalırsam kızm olursa diom sen onları bana gönder beyaa çok güzellerrrrr
Ay güzelim densizliğime ver nolur bilemedim canınızın çekebileceğini.:26: Afedersiniz hamileler:26::26::26::26::26:
nasılsın canım epeydir denk gelmiyoruz
ii akşamlar balıkesirime selam söyleben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar. hamileleeeeeeeer, bebişlere iyi bakın :)))
ii akşamlar canım ii gezmeler tozmalar
valla bende aynı dertten muzdaribim ama ne yapayım gece karnıma ağrılar giriyor valla
ay kız çok hoşuma gitti güldüm pırt kaçıyor demene neyse ben çıkar kızlar iyi akşamlar...
ooohhhh batsın batsınnnAyyy iki tane hamişle aynı sorunu yaşıyorumNe güzel bi tesadüf buuu.....Kız tubiiiii bende kasık batması da başladı.....
sizi gidi gazmanlar sizi hamişler allah kocanıza yardım etsin gece yatakta pırt pırt
tubiloşum olmayan cocumun donunu biçiom bende nasip tabi eğer olusa niye olmasın bitanede bana örer ablacığın pamuk elleriyle dimi ama
ehehehh dimi
çıkartmayınca kendi imkanlarıyla çıkıyo gazcıklar
eheheheh ama napim ebrum harbiden pırt diye kaçıyor
darısı başına sende pırtlat inşallah bebişten dolayııı
ooohhhh batsın batsınnn
gaz da olsunn
gelsin ikiz paşalarrrrrrrr oooooooooohhh yandan yandann
ehehehehe kendileri yapınca bişi yok ben yapınca ahanda saldın.
ahanda duydum.bu gümbürtü de neydi
sanki devasa bi ses çıktı.minicik bir pırt yani.
o da tam uykuya dalacagım an kaçıverdi napim
ayıpsınnnn örmezmi kuzummmm
örer tabiiii
neyse fıstıklar ben kaçar.
miğdesel pörtletme yaşıyorum şu an
ekşilere hücuuuuuuuummmmmmm
Bende eve koşarak gidip ordan devam edeceğim sohbetinizeYemek de hazır nasılsa
Ayyy iki tane hamişle aynı sorunu yaşıyorumNe güzel bi tesadüf buuu.....Kız tubiiiii bende kasık batması da başladı.....
Kızlar ya yukarda okuyunca paniğe kapıldım adet düzensizliği vücudun gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş falan. Benim adetlerim o kadar düzenli ki yani vücudum gebeliğe hazır değil mi diye düşündüm bir an
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktıııııallahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............
Bana şaşkın demediyin de size bişey itiraf edeyim kızlar:26: Ben az önce erken gebelik testi yaptım.Kasıkta batma,gaz derken gaza geldim akşama kadar.Eve gittim testin birini yaptım.Tabi sakin sakin yazdığıma göre sonucu tahmin etmişinizdir.Testi atmayın demiştiniz ya atmadımAmaaan ne biliyim BATa 10 gün kala öğrendim dermiyimki dedim bi an.Elimde bir tane daha var.DPO 14 değilmi ilk yapmam gereken tarih?Neyse yapmam bu hafta bir daha.Zaten dpo kaç onu bile bilmiyorum Bu arada ben sbaahtan beri sağ kasığım diyorum da sağ değilki sol İyice şaşırmışım ben bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?