• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Bana şaşkın demediyin de size bişey itiraf edeyim kızlar:26: Ben az önce erken gebelik testi yaptım.Kasıkta batma,gaz derken gaza geldim akşama kadar.Eve gittim testin birini yaptım.Tabi sakin sakin yazdığıma göre sonucu tahmin etmişinizdir.Testi atmayın demiştiniz ya atmadım:17: Amaaan ne biliyim BATa 10 gün kala öğrendim dermiyimki dedim bi an.Elimde bir tane daha var.DPO 14 değilmi ilk yapmam gereken tarih?Neyse yapmam bu hafta bir daha.Zaten dpo kaç onu bile bilmiyorum:1: Bu arada ben sbaahtan beri sağ kasığım diyorum da sağ değilki sol :1: İyice şaşırmışım ben bugün.

Allah iyiliğini versin Ayşe o kadar erken ancak geçen aydan hamileysen çıkar:))şaka bir yana benim 7 gün önceki kan tahlilim bile 1.5 çıkmıştı negatif yani...bu arada aynı Cem yılmazın stand up ına döndük ama aynısı bende vardı sol kasık yani(aynısı kaynımda var aynısı::))))))

sol kasigim cok fena agriyor canim bana anlatirmisin dis gebelik belirtilerini

ayy canım inşllh değildir.benim önce gebelik sandık idrar ve kan testi yapıldı pozitif hafif hafif kanama da vardı.dr anlamadı benim sağ kasığımdaydıfelaket bir kramp şeklinde ara ara ağrı giriyordu ama çok şiddetliydi.böyle git gel 2 ay geçti anlamadılar.en son fenalaşmaya başladım hastaneye kaldırdılar önce iğneyle düşürmeye çalıştılar olmadı sonra sezeryan gibi ameliyat ettiler sağ tüpüm patlamak üzere iken aldılar çok kötüydü inşallah sen yaşamazsın .senin için önemli olan yarından sonraki kan testi sonuç 1500 üstü çıkar ve dr keseyi görürse sorun yok.inşllah öyle olur benim hem değer yükseldi hem keseyi göremediler ondan çok gecikildi

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

tebrikederim canim 2gunsonra tekrarla testinicanim Allah kucagina da almayi nasipetsin ins

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

tebrikederim canim 2gunsonra tekrarla testinicanim Allah kucagina da almayi nasipetsin ins

ayy canım inşllh değildir.benim önce gebelik sandık idrar ve kan testi yapıldı pozitif hafif hafif kanama da vardı.dr anlamadı benim sağ kasığımdaydıfelaket bir kramp şeklinde ara ara ağrı giriyordu ama çok şiddetliydi.böyle git gel 2 ay geçti anlamadılar.en son fenalaşmaya başladım hastaneye kaldırdılar önce iğneyle düşürmeye çalıştılar olmadı sonra sezeryan gibi ameliyat ettiler sağ tüpüm patlamak üzere iken aldılar çok kötüydü inşallah sen yaşamazsın .senin için önemli olan yarından sonraki kan testi sonuç 1500 üstü çıkar ve dr keseyi görürse sorun yok.inşllah öyle olur benim hem değer yükseldi hem keseyi göremediler ondan çok gecikildi

bende oyuzden cok korkuyorum canim inanmiyorum bunu yasdigima Allahimaa dua ediyorum ya normal bi gebelik olsun die sol kasigim agiyo kanama falan yok yani belkide adet sanddigim baska bseydi bilmiyorum aglamaktan yoruldum artik saol canim Allah razi olsun

bende oyuzden cok korkuyorum canim inanmiyorum bunu yasdigima Allahimaa dua ediyorum ya normal bi gebelik olsun die sol kasigim agiyo kanama falan yok yani belkide adet sanddigim baska bseydi bilmiyorum aglamaktan yoruldum artik saol canim Allah razi olsun

kanaman nasıldı canım az az leke lekemi,bir de o 29 çıkan kan testin kaç gün önce yapıldı.inşallah değildir canım sıkma canını ,bebeğin varsa içerde onu da üzme,dua ediyorum senin için ama ihmal etme cuma gün sabahtan hemen testi yaptır.

Bayanlar iyi akşamlar, öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ederim. Benim bugün BAT tarihimdi ve şaşmadı ağrılı olarak tam 31.gün adetimi oluverdim oysaki çok umutluydum bu ay adetim biter bitmez hemen hemen hergün gün aşırı denemelerimi yapmıştım ne var sorun ne anlamadım. Dr. birşey de yok dedi. Anlamadım bekleyeceğim bu ayda şu sizin yaptığınız ovilasyon testlerinden alacağım onu deneyeceğim olmadı bu ayda tutmazsa iyi bir dr. bulup çaresine bakcam sorun var bir yerde bilmiyorum nerede. Ben kızıma hemen hamile kalıvermiştim ne zormuş kalamıyorum 4 aydır........ :((((((((....... TABLODA BENİM ADIM VAR DI..... VE BUGÜN BAT GÜNÜM DÜ VE BEN ADET OLDUMMM ÜZGÜNÜMMMMM.............. BENİM YANIMA OLMADI YAZA BİLİRSİNİZ...........

arkadaşlar herkese ilgisi ve cevapları için çok teşekkür ederim doktorumda bak ilk aydan hamile kalmışsın en azından sağlıklısın dedi ultrasonda baktı rahmin temiz inşallah bi dahakine sağlıklı gebelik yaşarsın dedi bnde bununla avunuyorum ama ççok sevinmiştim hayaller kurmaya başlamıştım çoookk üzüldüm.

Canım bende bu geçen ay aynı şeyi yaşadım , 14 kasımda adet olmam gerekti olmadım kan testinde 12 küsür çıktı .. 2 gün sonra adet oldum değer 6 ya düştü . Dr rahmin temiz korunmana bile gerek yok bu senin ve eşinin sağlıklı olduğunu gösteriri üzülme demişti o gün çok üzülmüştüm ama sonra düşününce çok mantıksız geliyo üzülmek .. Bu aya inş :)

Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar

canım sen adet gecikmesinden kaç gün sonra test yaptırdın?kendin test yapmışmıydın ?hcg değerin kaç çıkmıştı kanda ?cok soru sordum dimii....

estafirullah canım .ben adetten 6 gün önce idrar testi yaptım silik bir 2.çizgi çıktı.5 gün kala kan testi yaptırdım 19.49 çıktı.en son pazar günü yani adeti 5 gün geçmişti 3171 çıktı.senin bat ne zaman var mı gebelik durumu inşallah vardır.

canım sağol cevap yazdın,ben yarın kan testi yaptırcam bakalım çıkacakmı?ama korkuyorum ya bişi olursa diye,kimyasal geçirmiştim ya ben ondan korkuyorum hep..napalım olacağa karşı gelinmezmiş,allah hayırlısını versin hepimize...

canım sağol cevap yazdın,ben yarın kan testi yaptırcam bakalım çıkacakmı?ama korkuyorum ya bişi olursa diye,kimyasal geçirmiştim ya ben ondan korkuyorum hep..napalım olacağa karşı gelinmezmiş,allah hayırlısını versin hepimize...

inşallah canım Allah hepimiz için hayırlısını versin.yarın mutlu haberi alırsın inşallah.batın geçtimi

kızlar aranızda anestezili hsg filmi çektıren varmı aşılama olucamda once hsg fılmı cektırmem gerekiyormus

kızlar aranızda anestezili hsg filmi çektıren varmı aşılama olucamda once hsg fılmı cektırmem gerekiyormus

bir arkadaşım çektirdi ama anestezili değil.bende yanındaydım ordan biliyorum çok ağrılı aolmadığını söylemişti.sen anestezi ile mi istiyorsun.bir de hsg çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştı arkadaşım..

Back