• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bir arkadaşım çektirdi ama anestezili değil.bende yanındaydım ordan biliyorum çok ağrılı aolmadığını söylemişti.sen anestezi ile mi istiyorsun.bir de hsg çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştı arkadaşım..

benim durumum özel olduğu için aneztezili yapıyor dr. ondan sonrada tupler acıksa asılama yapıcak bu ay

hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum benim bu ay da olmadı hamile arkadaşlarımız özel bişey denediyse bizimle paytlaşırsa sevinirim
phia iyi ki varsın:) yeni bat 31 aralık

inşallah canım sağol aşılama ilk olcak bakalım tupler kapalıysa tup bebekmı yapıolar bılgınız varmı

bildiğim kadrıyla tek tüp tıkalı ise sorun yok diğer tüple hamile kalabiliyorsun.eğer ikisi birden kapalı ise laproskopi yapıyorlar ama onunla da açılamayabiliyor.o zaman tüp bebek deniyorlar.yardımcı olabildim mi bilmiyorum

Üzülmemene sevindim. Zaten sonucu tahmin etmişsindir yaparken yani 10 gün kala çıkması çok çok zor bilirsin. :D İnşallah diğer testin olumlu çıkar ama yarın yapma :D

Seni sürekli takip ediyorum ve sevdiğim esprili bi arkadaşsın umarı çooookk mutlu olursun. :D Ayaklarını üşütme sık giyin bakalım kasık ağrın devam edecek mi?
Yok kııız o öyle bi gaza gelmeyle oldu.Yapmam.Hem dün akşam düşündüm de belki de üşütmüşümdür ondan kasık ve bel ağrısı çekiyorumdur.Gazda ondandır belki.Ben irdeliyorumdur diye sakinleştim dün akşam.Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için:54:
Allah iyiliğini versin Ayşe o kadar erken ancak geçen aydan hamileysen çıkar:))şaka bir yana benim 7 gün önceki kan tahlilim bile 1.5 çıkmıştı negatif yani...bu arada aynı Cem yılmazın stand up ına döndük ama aynısı bende vardı sol kasık yani(aynısı kaynımda var aynısı::))))))
Aynııı valla aynısı kaynımdada vardı :7:Üşütmedendir diye dün akşam sallamamaya karar verdim belirtileri Feyza.Olursa olur nasılsa.Ateşim bugün düştü anlayamadım.Ama gece çok üşüdüm ondandır belki.
Bayanlar iyi akşamlar, öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ederim. Benim bugün BAT tarihimdi ve şaşmadı ağrılı olarak tam 31.gün adetimi oluverdim oysaki çok umutluydum bu ay adetim biter bitmez hemen hemen hergün gün aşırı denemelerimi yapmıştım ne var sorun ne anlamadım. Dr. birşey de yok dedi. Anlamadım bekleyeceğim bu ayda şu sizin yaptığınız ovilasyon testlerinden alacağım onu deneyeceğim olmadı bu ayda tutmazsa iyi bir dr. bulup çaresine bakcam sorun var bir yerde bilmiyorum nerede. Ben kızıma hemen hamile kalıvermiştim ne zormuş kalamıyorum 4 aydır........ :((((((((....... TABLODA BENİM ADIM VAR DI..... VE BUGÜN BAT GÜNÜM DÜ VE BEN ADET OLDUMMM ÜZGÜNÜMMMMM.............. BENİM YANIMA OLMADI YAZA BİLİRSİNİZ...........
Anaaam bi başak burcu daha geliyor desene kıııızzz.....Annesini düşünür,annesine kıyamaz,densizlik yapmaz,düşüncelidir....Bal-tarşın-çörekotuna başla sende biz gibi.İşe yaramasa doktorlar yumurtaların gelişimine bakıp olumlu yorum yapmazlar.Kalk bakıyım git aktara al gel.Hadiiii:4:
Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar[/QUOTE
Kız bu ne sakinlik:53:Gebelik testinden bahsediyoruz değil mi?Gözünaydın şekerim.Rabbim güzel sonuçlarla ve haberlerle gelmeni nasip etsin yarın:46::46::46::46:Darısı başımıza diyelim.:16:

canim sana ozel msj atamadim msj kutunmu doluymus oyle bi hata verdi adim yildiz canim kimseden saklim yok Allah senden binkez razi olsun bitanem
tatlım senin için dua ettim ismini daha şimdi gördüm rabbim bebeğini korusun
Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar
canım ya tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin özel birşey yaptın mı kür falan varsa tavsiyen anlat bakalım
hayırlı sabahlar hanımlar..

günaydın sulecim

kızlar ya burası resmen bağımlılık yapıyor işe gelir gelmez hemen kk açıyorum merakla geçmişi okuyorum

kızlar ya burası resmen bağımlılık yapıyor işe gelir gelmez hemen kk açıyorum merakla geçmişi okuyorum

aynen canım hem bilgisayarm hemde telden sürekli takipteyim
inşallah bizde birgün güzel haberler veririz birbirimize..

Bende de bende de :53: Aynı böyle geçmişi okuyorum.Gülüyorum,hüzünleniyorum,eğleniyorum,heyecanlanıyorum..Bazen sesli tepkiler veriyorum farkında olmadan manyakmısın diyo işyerindekiler.Dün "ayyy hadi inşallaahhh"derken yakalandım:17:

kızlar ben bu ay bal tarçın çörekotu kürünü yapmayı düşünüyorum yumurtalıkların gelişimi için
birde soğan kürünü yapmayı düşünüyorum acaba ikisi bir arada olur mu sıkıntı olmasın mı?

birde soğan kürü nasıl ve ne zaman yapmam lazım?

Back