Bana şaşkın demediyin de size bişey itiraf edeyim kızlar:26: Ben az önce erken gebelik testi yaptım.Kasıkta batma,gaz derken gaza geldim akşama kadar.Eve gittim testin birini yaptım.Tabi sakin sakin yazdığıma göre sonucu tahmin etmişinizdir.Testi atmayın demiştiniz ya atmadımAmaaan ne biliyim BATa 10 gün kala öğrendim dermiyimki dedim bi an.Elimde bir tane daha var.DPO 14 değilmi ilk yapmam gereken tarih?Neyse yapmam bu hafta bir daha.Zaten dpo kaç onu bile bilmiyorum Bu arada ben sbaahtan beri sağ kasığım diyorum da sağ değilki sol İyice şaşırmışım ben bugün.
canım senin için bu gece özellikle dua edicem sakıncası yoksa adın nedir??
sol kasigim cok fena agriyor canim bana anlatirmisin dis gebelik belirtilerini
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktıııııallahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktıııııallahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............
ayy canım inşllh değildir.benim önce gebelik sandık idrar ve kan testi yapıldı pozitif hafif hafif kanama da vardı.dr anlamadı benim sağ kasığımdaydıfelaket bir kramp şeklinde ara ara ağrı giriyordu ama çok şiddetliydi.böyle git gel 2 ay geçti anlamadılar.en son fenalaşmaya başladım hastaneye kaldırdılar önce iğneyle düşürmeye çalıştılar olmadı sonra sezeryan gibi ameliyat ettiler sağ tüpüm patlamak üzere iken aldılar çok kötüydü inşallah sen yaşamazsın .senin için önemli olan yarından sonraki kan testi sonuç 1500 üstü çıkar ve dr keseyi görürse sorun yok.inşllah öyle olur benim hem değer yükseldi hem keseyi göremediler ondan çok gecikildi
bende oyuzden cok korkuyorum canim inanmiyorum bunu yasdigima Allahimaa dua ediyorum ya normal bi gebelik olsun die sol kasigim agiyo kanama falan yok yani belkide adet sanddigim baska bseydi bilmiyorum aglamaktan yoruldum artik saol canim Allah razi olsun
arkadaşlar herkese ilgisi ve cevapları için çok teşekkür ederim doktorumda bak ilk aydan hamile kalmışsın en azından sağlıklısın dedi ultrasonda baktı rahmin temiz inşallah bi dahakine sağlıklı gebelik yaşarsın dedi bnde bununla avunuyorum ama ççok sevinmiştim hayaller kurmaya başlamıştım çoookk üzüldüm.
Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar
canım sen adet gecikmesinden kaç gün sonra test yaptırdın?kendin test yapmışmıydın ?hcg değerin kaç çıkmıştı kanda ?cok soru sordum dimii....
canım sağol cevap yazdın,ben yarın kan testi yaptırcam bakalım çıkacakmı?ama korkuyorum ya bişi olursa diye,kimyasal geçirmiştim ya ben ondan korkuyorum hep..napalım olacağa karşı gelinmezmiş,allah hayırlısını versin hepimize...
kızlar aranızda anestezili hsg filmi çektıren varmı aşılama olucamda once hsg fılmı cektırmem gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?