• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Selam kizlar her ay yeni heyecanlar sariyo bizleri nedir bizim bu kaderimiz :31::31: Allah bu ay herkesin gonlune gore versin insallah hepimiz haykirarak hamileyim diyebilelim Rabbim o gunleri bizlerede yasatsin:16::16:

amin canım rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın

nasılsınız? fmfm geçmiş olsun canım . habere hem üzüldüm hem sevindim . canım dua yla rabbim şifa verecek ben eminim. kalbini karartma tevekkül sahibi olmamız gerekir. sen içini ferah tut. busefer her şey güzel olacak. ayşe geliyor mu ne bu sefer .ayAllahım hayırlısı nı ver .

Dur kıızzz Hadi inşallah bu sefer olacak.. :52::52::52: Zaten ağzım kulaklarımda şapşal gibiyim heyecandan.10 gün nasıl geçecek rabbim sabır ver....Dün akşam aklıma düştü durup dururken ağır kaldırmamaya dikkat ettim.Eşime de söyledim kızdı eğilip kalkmalarıma falan bişey olur varsa diye.Öyle hazırızki anne baba olmaya ikimizde heyecan yaptık akşam.:52::52:

nasılsınız? fmfm geçmiş olsun canım . habere hem üzüldüm hem sevindim . canım dua yla rabbim şifa verecek ben eminim. kalbini karartma tevekkül sahibi olmamız gerekir. sen içini ferah tut. busefer her şey güzel olacak. ayşe geliyor mu ne bu sefer .ayAllahım hayırlısı nı ver .

aynen ben de öyle oldum canım iki duyguyu aynı anda yaşttı Mevlam.Ama ben sırtımı Mevlaya dayadım bu sefer dua ile gidiyorum sıkıntıların üstüne üstüne.Hepsini bertaraf ediceğim inşallah.Mevlam yar ve yardımcımız olsun..

Merhaba,

Bir düşük ve bir dış gebelik ameliyatı geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Doktorum sadece 1 defa aşılama denememizi tavsiye etti. Eğer olmazsa tüp bebek deneyeceğiz dedi. Geçen ay kist vardı tedavi oldum ve dün bu ay aşılama yapacağımızı söyledi.
Ve bugün ilk iğneme başlıyorum. Aslında umutsuzum daha doğrusu tutmayacağı için korkuyorum ve sanırım kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum.

Sizlerle paylaşmak istedim. Bu ay sonunda herşeyin gönlümüzden geçenin gerçek olmasını diliyorum....

İnşallah hamile kalırım daha doğrusu inşallah normal şekilde hamile kalırım ve bu defa mutluluğumu doyasıya yaşarım.

İnşallah herkesin duası kabul olur:)

Dur kıızzz Hadi inşallah bu sefer olacak.. :52::52::52: Zaten ağzım kulaklarımda şapşal gibiyim heyecandan.10 gün nasıl geçecek rabbim sabır ver....Dün akşam aklıma düştü durup dururken ağır kaldırmamaya dikkat ettim.Eşime de söyledim kızdı eğilip kalkmalarıma falan bişey olur varsa diye.Öyle hazırızki anne baba olmaya ikimizde heyecan yaptık akşam.:52::52:

canım benim inşallah rabbim ne olur versin ya sizlerle nasıl heycanlanıyorum. nasıl güzel süpriz olur ayşem diyordun ya aaa hiç beklemiyorduk süpriz oldu diye acaba Allah mı söyletti kız sana?

ayyy inşallah canım senin de yazının altında hamilelik takvimi göreceğiz.(ayrıca phia'nın da olmasını çok istiyorum)Mevlam ikinizin de yüzünü bu ay güldürsün :))))))))))aynı böyle

çok iğrenç oldum yaa,biraz önce salatalık turşusu yiyordum şimdi çikolata kavanozu elimde..ıyyyyyy

Merhaba,

Bir düşük ve bir dış gebelik ameliyatı geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Doktorum sadece 1 defa aşılama denememizi tavsiye etti. Eğer olmazsa tüp bebek deneyeceğiz dedi. Geçen ay kist vardı tedavi oldum ve dün bu ay aşılama yapacağımızı söyledi.
Ve bugün ilk iğneme başlıyorum. Aslında umutsuzum daha doğrusu tutmayacağı için korkuyorum ve sanırım kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum.

Sizlerle paylaşmak istedim. Bu ay sonunda herşeyin gönlümüzden geçenin gerçek olmasını diliyorum....

İnşallah hamile kalırım daha doğrusu inşallah normal şekilde hamile kalırım ve bu defa mutluluğumu doyasıya yaşarım.

canım rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah.ama umutsuzlukla başlam işe . beyin psikolji çok önemli nekadar pozitif bakarsan okadar iyi aklının bir köşesinde şüphe korku olmasın inşallah herşey güzel olacak

Merhaba,

Allahım yardımcın olsun canım.Hiç kendini en kötüye hazırlama.Rabbim ol dedi mi herşey olur.Doktorlar herşeyi doğru biliyorlar diye bişey yok.Gaibi yalnız Allah bilir.Ne zaman yazıldıysa o zaman gelecek bebeğin.Sağlıkla sıhhatle gelecek inşallah.Sende senden sonraki ümitsizlere umut olacaksın sözlerinle...

canım benim inşallah rabbim ne olur versin ya sizlerle nasıl heycanlanıyorum. nasıl güzel süpriz olur ayşem diyordun ya aaa hiç beklemiyorduk süpriz oldu diye acaba Allah mı söyletti kız sana?
:52:Belki de.Geyik yapıyordum o ara.Olursa Tubiloshhdan sonra mucizelerde 2.sırada olacağım.O tek seferde yakaladı.Ben topu topu 3 ilişkide yakalamış olacağım.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
ayyy inşallah canım senin de yazının altında hamilelik takvimi göreceğiz.(ayrıca phia'nın da olmasını çok istiyorum)Mevlam ikinizin de yüzünü bu ay güldürsün :))))))))))aynı böyle

Evett ya..Çok güzel görünüyor takvimleriniz.Hepinizinkini her gördüğümde okuyorum.Ezberleyeceğim yakında.Hatta boyları yazıyorya bebeklerin onu cetvelle gözlüyorum şu kadarcık diye :9::9::9: Sapıkmıyım ay ben:9::9::9::9:

kızlar az önce mmlky mi gördüm topikte oda dr agidecekti varmı haber . inşallah güzel haberle gelir canım. bu gün hep iyi haberler almak istiyorum bu bulantıları o hafifletiyor.

yaa sende böyle oluyormu insanın canı ya ekşi ister,ya tatlı bu ne anladım.önce deli gbi ekşi istiyorum,onu bırakıyorum deli gibi tatlı arıyorum...

bir hafta önce öyleydim de şimdi yemek lafı bile içimi kaldırıyor 8. haftayı düşünemiyorum

Çok konuşmuşuz herhalde geçmiş uzun sürdü kızlaaaarrr.Sesimi duyan varmıııııı?

Kız sizlerden birini başka topikte görünce yabancı memlekette akrabamı görmüş gibi oluyorum :52:

Back