Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

geçmiş olsun canım zor bi dönem geçirmişsin inş tedavi olunca yeniden başlarsınız

oyyy bebişin seninle oyunlarmı oynuyor annesi bizde iiyiz görüşemioruz artık beklioruz işte

canım bence stresten oluyor bebk için yapmış olmak insanı kasıyor sanki bebek içinmiş sadece gibi oluyor bence bunlara takılma ve bebek diye düşünme olmuyorsa bidahaki ay olur sızın sağlığınız ve mutluluğunuz daha önemli hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz sehir dısı mesela ii gelebeilir sonuçta hepimiz insanız ve vucudumuz strsten acayip etkileniyor yani bebek sahibi olamama baskısı insanı yprtaıyor

Offf Offff şu beklemek yok mu zaten en büyük stres bu.. Valla sevişmeden soğudum ya sıkıldım artık bunalımlardayım Belirti melirti diye bişey yok boşuna beklemeyin. Olursa adet tarihinde çıkacak işte. Bari biraz küçük bebek sevsek o da yok etrafımızda bi bebek sevesim ar ki sormayın gitsin Allah'tan ümit kesilmez bekliyoruz elhamdülillah .. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

canımsın neler olmus hayatında konusmayalı...anlatsana..belıkı cok üzgünsün..

canım neden sansın 0??benımde kasıklarım agrıyo adetım bıttıgınden beri..belımde agrıyo..atesımı ölcüyorum 36,3 oluyo ıkı gün böyle sonra degısıyo akıntımı beklıyorum

canım tebrik ederım...adetın gecmısmıydı?? nekadardır istiyordunuz?? allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın arkadasım

inşallah canım sıra sizde phia sen ve diğerleri benle birlikte hamilelerin hepsi dua ediyor. Bu sefer olacak. Hamile gibi değilim ben ya çok garip cumaertesi olsa bir görsem susam tanemi biraz rahatlıycam

inşallah canım sıra sizde phia sen ve diğerleri benle birlikte hamilelerin hepsi dua ediyor. Bu sefer olacak. Hamile gibi değilim ben ya çok garip cumaertesi olsa bir görsem susam tanemi biraz rahatlıycam

rahatlarsın ınsallah canım dert etme...as erme mıde bulantısıyla aran nasıl??? ınsallah canım..onun ıcın ugrasıyoruz ıste..allah verırse bıdahakı ayda bız bu sevıncı paylasırız

rahatlarsın ınsallah canım dert etme...as erme mıde bulantısıyla aran nasıl??? ınsallah canım..onun ıcın ugrasıyoruz ıste..allah verırse bıdahakı ayda bız bu sevıncı paylasırız

tatlı lebbi hiç bir şey yok kızda canımdan can gitti. Bunda da bekliyorum. öğünleri düzenledim 6 öğüne çıkarttım azar azar tabbi. Mide bulantısı daha hafif atlatıyormuşsun ama ne bulantı ne tiksinme hiçbiri yok belki erkendir bilmiyorum. Tek sıkıntı şuan iğneler onundışında bir şey yok

3 gün geçti canım sabah ıdrar testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı ama az dı kantahlılı yaptırsım 38.03 çıktı :)

canım benim değerin şimdiden sonra katlanarak yükselmesi gerek . Yükseliyorsa geç döllenme olmuş olabilr. Cumaertesi tekrar baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…