• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tatlı lebbi hiç bir şey yok kızda canımdan can gitti. Bunda da bekliyorum. öğünleri düzenledim 6 öğüne çıkarttım azar azar tabbi. Mide bulantısı daha hafif atlatıyormuşsun ama ne bulantı ne tiksinme hiçbiri yok belki erkendir bilmiyorum. Tek sıkıntı şuan iğneler onundışında bir şey yok

ne güzel iste canım..olmasın bulantıların zaten..as erme olabılır erkeklerın bıraz burnundan getırme zamanı bu as erme dönemı :D :D hamılelıgın tadını cıkarmaya calıs canım

ne güzel iste canım..olmasın bulantıların zaten..as erme olabılır erkeklerın bıraz burnundan getırme zamanı bu as erme dönemı :d :d hamılelıgın tadını cıkarmaya calıs canım

haklısın ama sonrasını gene biz çekecez. O aşerme kiloları nasıl gidecek.

amin canım sende rahat ol biraz herşeyde vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda geçer bu sorun sinemaya falan gidin biraz değişiklik olur dün biz eşimle gittik çok iyi geldi valla
Olabilir aslında sinema güzel fikir.Hangi filme gittiniz?Güzelmiydi?Konusu neydi?

canımsın neler olmus hayatında konusmayalı...anlatsana..belıkı cok üzgünsün..

canım neden sansın 0??benımde kasıklarım agrıyo adetım bıttıgınden beri..belımde agrıyo..atesımı ölcüyorum 36,3 oluyo ıkı gün böyle sonra degısıyo :D akıntımı beklıyorum :D

Biraz gergin bi dönem geçiriyorum ben.Bu eşime de yansıdı.En son 10 gün önce ilişki oldu.Adet biter bitmez oldu yani.10 gündür bikaç kez denedik yarım kaldı.Gerginliğimize gerginlik kattı bu olay.Tatlı-kuruyemiş-bal-pekmez-incir takviye yaptık olmadı.Başka şeyler denedik olmadı.Olmadıkça gerildik.Aralık'a bırakmaya karar verdik çalışmayı.Şu an yumurtluyorum diye bağırıyor vücudum ama biz ilişkiye giremiyoruz.Çok acı bi durum bu:14:

Arkadaşlar merhabalar ben de artık yoğun olarak aranıza katılmaya karar verdim. 2,5 yıllık evliyim. 5-6 aydır bebek istiyoruz henüz olmadı. tam bu ay doktora başlayım dedim. 10 kasımda doktora gittim solda bir yumurtan var dedi. 14 kasıma takibe çağırdı. 16 kasımda takibe gidebildim. gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. 10-16 kasım arasında gün aşırı çalıştık. adet döngüm 31-32 gün. en son 1 kasımda adet olmuştum. bugün yine oldum:(((( eğer bu ay hamilellik oluşmazsa gel yumurta kuvvetlendiricilere başlayacam demişti. sizce birkaç ay daha normal yollarla denemeli miyim, yoksa hemen tedaviye başlamalı mıyım? bu arada ben 25 eşim 32 yaşında....

Hoşgeldin umarım gelmemiştir kırmızılar

merhaba canım hoşbulduk,

bugün sabah akıntım sanki renk değiştirecek gibiydi, ama şimdi normal, hala yok bi gelen giden... birazdan dışarı çıkıcam yine bi test alayım bakayım... ayyy valla çatlıycam ya ak ya kara çıksın artık ortaya..

Arkadaşlar merhabalar ben de artık yoğun olarak aranıza katılmaya karar verdim. 2,5 yıllık evliyim. 5-6 aydır bebek istiyoruz henüz olmadı. tam bu ay doktora başlayım dedim. 10 kasımda doktora gittim solda bir yumurtan var dedi. 14 kasıma takibe çağırdı. 16 kasımda takibe gidebildim. gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. 10-16 kasım arasında gün aşırı çalıştık. adet döngüm 31-32 gün. en son 1 kasımda adet olmuştum. bugün yine oldum:(((( eğer bu ay hamilellik oluşmazsa gel yumurta kuvvetlendiricilere başlayacam demişti. sizce birkaç ay daha normal yollarla denemeli miyim, yoksa hemen tedaviye başlamalı mıyım? bu arada ben 25 eşim 32 yaşında....

Merhaba gamzesena.Yumurta kuvvetlendirici istiyorsan tubilosshh kürü yapmalısın :) 30 gr.öğütülmüş çörekotuna 10 çay kaçığı tarçını ve 10 yemek kaşığı balı karıştır.Adetin 2.günü sabah başla 10 gün boyunca ye.Sabahları aç karnına,akşamları yatmadan önce.Ölçülere mutlaka uymalısın.Fazlasını yapma.Yumurtaların gelişimi büyümesi ve çatlaması için yapılıyor bu kür.Bir çok kişiye faydası oldu.Şu anda yapan da çok.Sende faydasını görürsün mutlaha.Allah'ın izniyle....

haklısın ama sonrasını gene biz çekecez. O aşerme kiloları nasıl gidecek.

ahh ahhh dertsiz başın senin :) üzülme ye yiyebildiğin kdr cnm minik o kdrken bende yiodum tıka basa :) bulantılar kusmalar 7. haftada başladı yakamda hala popo basen uçtu gtti yumruk kdr bişi göbüşte o kdr o yzden takma kafana şu sıralar ye hatta kiloda al snradan kusunca hepsi gidiyo eriyosun resmen inş en hafif şekilde geçirirsin ilk 14 haftayı ben gün sayıorum artık o derece yoğun bnm yediğim anında çıkarıorum bööğğğ çok kötü :(

Olabilir aslında sinema güzel fikir.Hangi filme gittiniz?Güzelmiydi?Konusu neydi?

Biraz gergin bi dönem geçiriyorum ben.Bu eşime de yansıdı.En son 10 gün önce ilişki oldu.Adet biter bitmez oldu yani.10 gündür bikaç kez denedik yarım kaldı.Gerginliğimize gerginlik kattı bu olay.Tatlı-kuruyemiş-bal-pekmez-incir takviye yaptık olmadı.Başka şeyler denedik olmadı.Olmadıkça gerildik.Aralık'a bırakmaya karar verdik çalışmayı.Şu an yumurtluyorum diye bağırıyor vücudum ama biz ilişkiye giremiyoruz.Çok acı bi durum bu:14:

canım gecer bu günler..kendını kasma bukadar...zamana ıhtıyacınız vardır..sakınlesmeye calıs canım...bebek olması derdıne gırme esınle aranızı düzeltmeye calısın sadece..anne baba ıyı olması bebek olması ıcın cok önemlı c anım

merhaba canım hoşbulduk,

bugün sabah akıntım sanki renk değiştirecek gibiydi, ama şimdi normal, hala yok bi gelen giden... birazdan dışarı çıkıcam yine bi test alayım bakayım... ayyy valla çatlıycam ya ak ya kara çıksın artık ortaya..

evet canım bencede..hemen test yap bızede haber ver canım

Biraz gergin bi dönem geçiriyorum ben.Bu eşime de yansıdı.En son 10 gün önce ilişki oldu.Adet biter bitmez oldu yani.10 gündür bikaç kez denedik yarım kaldı.Gerginliğimize gerginlik kattı bu olay.Tatlı-kuruyemiş-bal-pekmez-incir takviye yaptık olmadı.Başka şeyler denedik olmadı.Olmadıkça gerildik.Aralık'a bırakmaya karar verdik çalışmayı.Şu an yumurtluyorum diye bağırıyor vücudum ama biz ilişkiye giremiyoruz.Çok acı bi durum bu:14:[/QUOTE]

Canım seninkine benzer bi durum bizde de oldu bu ay
ben ovulasyon testiyle takip ediyorum koyu çizgi olduğunda ilşki oldu ama ertesi günler olmadı.İkimizde çalışıyoruz çok yorgunduk.
bakalım ne olcak hayırlı olsun herkes için

Kızlar çok moralim bozuk ya,iki kere test yaptım,5 dakika içinde 2. çizgiyi görmüştüm,ama 2. testim daha silik çıktı 1. gayet görünüyordu yan.Ama dün gittim kan verdim

0.00 çıktı sonuç,ya testlermi bozuk anlamadım,ikiside bozukmuydu yani,ya çok kötü oldum doktorada rezil oldum döndüm..bu ayda umudum bitti yani..:25::25:

Kızlar çok moralim bozuk ya,iki kere test yaptım,5 dakika içinde 2. çizgiyi görmüştüm,ama 2. testim daha silik çıktı 1. gayet görünüyordu yan.Ama dün gittim kan verdimmdum doktorada rezil oldum döndüm..bu ayda umudum bitti yani..:25::25:

canım sen önceden hamıle haberını vermemısmıydın..yanlısmı hatırlıyorum..bu testler zaten hep bı hayal kırıklıgı...morelını bozma canım...bak bızde yenı aya bısmıllah dedık..hep beraber bırbırımıze destek olarak önümüzdekı ay hamıle kalırız ınsallah canım...merak etme sen

canım sen önceden hamıle haberını vermemısmıydın..yanlısmı hatırlıyorum..bu testler zaten hep bı hayal kırıklıgı...morelını bozma canım...bak bızde yenı aya bısmıllah dedık..hep beraber bırbırımıze destek olarak önümüzdekı ay hamıle kalırız ınsallah canım...merak etme sen

,iki ay önce kimyasal olmuştu tatlım,bu ayda çift çizgi çıktı diye yazmıştım,ama kesin değildi tabikide,ama yinede çıkmıştı işte umutlanmıştım..neyse yapacak bişey yok canım ,sağolasın desteğin için,kimseyle paylaşmıyorum artık sadece burda içimi döküyorum inan,inşallah Önümüzdeki ay olur hep beraber hamile kalırız ...Allah'ım inşallah...

Kızlar çok moralim bozuk ya,iki kere test yaptım,5 dakika içinde 2. çizgiyi görmüştüm,ama 2. testim daha silik çıktı 1. gayet görünüyordu yan.Ama dün gittim kan verdim

0.00 çıktı sonuç,ya testlermi bozuk anlamadım,ikiside bozukmuydu yani,ya çok kötü oldum doktorada rezil oldum döndüm..bu ayda umudum bitti yani..:25::25:

canımcım herşeyde vardır bir hayır.moralini bozma.inşallah gelecek ay bebişin gelir :16:
ayrıca aldıgın testlerin bozuk olması muhtemel.bebetime ve nova isimli testlerden de almış olabilirsin?
onlardan ben ne zaman aldıysam hep pozitif sonuç verdi.
silik ikinci çizgi beliriyordu.

ama işin ilginç yanı, 0.00 nasıl bir değer :44: sıfır yaa bildiğin sıfır :26:
hiç görmemiştim böyle bir değer.
0.100 felan gördüm de bu ilk defa.
aman kuzum sağlıklı ol,bir sıkıntın olmasın da hiiç önemli değil.
Rabbim zamanı gelince elbet vericek.
aklım ve dualarım seninle :29:

TAYDİN canım daha kırmızılar gelmemiş.
test almaya gitmişsin sanırım :52:
ayyy heyecanla bekliyorummmm
hadi gel de güzel haberini ver inşallahhhh :21:

Back