iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
aranıza yeni katılanlardanım.siteyi daha tam kavrayamadım. bende hamile kalmak istyrum birbirimize yardımcı olalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
aranıza yeni katılanlardanım.siteyi daha tam kavrayamadım. bende hamile kalmak istyrum birbirimize yardımcı olalım.
hoşgeldin canım aramıza
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşursun
kızlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum.dün test yaptırmıştım,4.71 çıkmıştı genelde gebelik yokken 0.33 falan çıkıyodu bnde bu gün tekrarladım 12.74 çıktı doktor gebeliğin erken dönemlerindesin dedi çok mutluyum şu anda kadınlar külübünde sohpet insanı rahatlatıyor benide aranızaalırsanız sevinirim.
inşallah.3 aydır istyruz bebek.duphaston kullanıyrum adet duzensizliği için.gecen ay cok iyi calişmamaıza ragmen dun adetm geldi. ama cok az eskisi gibi değil.arada bir kasıklarımda agrı oluyr.
hayırlı olsun canımmm
maşallah degerin güzel yükselmiş.
inşallah sağ salim kucagına alırsın
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh
canımcım herşeyde vardır bir hayır.
istersen bu ay da ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günlerini bilip degerlendirin.
belki yumurtlama dönemini kaçırıyor olabilirsiniz [/Q
sağol cnm çok teşekkürler rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin,göbüşlerine bebişleri gelsin inşallah.
kızlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum.dün test yaptırmıştım,4.71 çıkmıştı genelde gebelik yokken 0.33 falan çıkıyodu bnde bu gün tekrarladım 12.74 çıktı doktor gebeliğin erken dönemlerindesin dedi çok mutluyum şu anda kadınlar külübünde sohpet insanı rahatlatıyor benide aranızaalırsanız sevinirim.
ahh ahhh dertsiz başın senin :) üzülme ye yiyebildiğin kdr cnm minik o kdrken bende yiodum tıka basa :) bulantılar kusmalar 7. haftada başladı yakamda hala popo basen uçtu gtti yumruk kdr bişi göbüşte o kdr o yzden takma kafana şu sıralar ye hatta kiloda al snradan kusunca hepsi gidiyo eriyosun resmen inş en hafif şekilde geçirirsin ilk 14 haftayı ben gün sayıorum artık o derece yoğun bnm yediğim anında çıkarıorum bööğğğ çok kötü
merhaba canım hoşbulduk,
bugün sabah akıntım sanki renk değiştirecek gibiydi, ama şimdi normal, hala yok bi gelen giden... birazdan dışarı çıkıcam yine bi test alayım bakayım... ayyy valla çatlıycam ya ak ya kara çıksın artık ortaya..
Kızlar çok moralim bozuk ya,iki kere test yaptım,5 dakika içinde 2. çizgiyi görmüştüm,ama 2. testim daha silik çıktı 1. gayet görünüyordu yan.Ama dün gittim kan verdim
0.00 çıktı sonuç,ya testlermi bozuk anlamadım,ikiside bozukmuydu yani,ya çok kötü oldum doktorada rezil oldum döndüm..bu ayda umudum bitti yani..
canlar nırdesınız...ıyı aksamlar olsun
iyi akşamlar tatlıebbi .napıyon ben bilgisayarı yarım saatliğine aldım . bir bakayım sizlere dedim
ıyı yaptın canım..sanada ıyı aksamlar..valla ne yapım esım ısde oturuyordum öyle bı bakım dedım kızlarım ne yapıyo..ne var ne yok nasıl gecıyo hayat
sırf ikimiz belki gelirler. ama ben çıkarım kızlar toplanır. Zaten topiğe e mail muamelesi yapıyorum.hep sonradan cevap
canım bende aynen..ben geldımmı kımse yok cıktımmı herkez gelır hepde takıp edemıyorum kaldım gerılerde valla..kımler hamıle kımler kırmızıları gördü hıc takip edemıyorum artık bende ates ölcme yöntemımle devam edıyorum iste..