• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
arkadaslar merak ettiğiniz iiçin ve dualarınız için gercekten cok teşekkür ederim dün gece bütün gece hastanede kaldım malesef:(cektıgım sancılar normal adet sancılarıymıs zaten bende dismonere var birkaç ayda bi böyle hastanelik olurum ama beni o 27,9 luk deger gercekten ümitlendirmişti.o değer yumurtalıklarda kist oluncada biraz öyle yükselirmiş doktor öyle dedi yani malesef hamile falan değilim zaten ben hissetmiştim :( şimdilik hedefim yumurtalıklarımdaki kist.nekadar büyüklükte ne durumdalar hiç bi bilgim yok iyi bi kadın dogum uzmanı bulup tedavime başlıcam.bebek işini de malesef dün gece eşimle hastanede konusarak erteledik.eşim beni o halde görünce kesinlikle istemiyorum bana sen lazımsın diye agladı koca adam:(kızlar sizleri daha cok merakta bırakmamak adına girip bikac satır yazayım dedim.işe geldim biraz toparlayıp işlerimi gidicem.ücretsiz izin aldım patronumdan 1 hafta.allahh hepinizden razı olsun.fmfm inş seninde sonucların cook iyi cıkar,sağlıkla kavusursun bebeğine.allaha emanet olun öpüyorum sizi

geçmiş olsun canım zor bi dönem geçirmişsin inş tedavi olunca yeniden başlarsınız

günaydın kızlarrrr nasılsınızzz???

Oyhhh ben bugün daha da kötüyüm.gün geçtikçe artıyor şu bulantı :5:
Neyse allah tan yarın randevum var.bulantılarım için ilaç isterim dr dan.

Sizler nasılsınız bakalım??
Hepinizi çok çok öpüyorumm :16:

oyyy bebişin seninle oyunlarmı oynuyor annesi bizde iiyiz görüşemioruz artık beklioruz işte

aynı...hatta biraz daha geriliyor...2-3 gündür uzak duruyoruz birbirimizden.sohbet muhabbet falan ama oynaşmıyoruz bile.sadece masumca ve soğukça sarılmalar.:14::14::14::14: Belki özleriz birbirimizi de kendiliğinden olur dedik ama bu seferde olmazsa korkusundan yanaşamıyoruz birbirimize.çok daralıyorum.o da...bişeyler eksik gibi....10-11 gün yapmadığımız zamanlarımızda olmuştu ev taşıma-yorgunluk gibi sebeplerden ama kasmamıştık bu kadar.yarım kalması çok geriyor bizi.şu an yumurtlama dönemindeyim ve biz 10 gün önce yaptık en son...belki 1-2 güne kadar bişeyler yaparız ve belki daha çatlamamışımdır....belkilerdeyim yani...o da üzülüyor yumurtlama dönemindeyim diye.ama elden bişey gelmiyor.bu haftasonu gezeceğiz biraz.iyi gelir belki tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya.adetken saat saymıştım bitsede çalışsak diye.şimdi boş durmak içimi yakıyor.allahım düşmanıma bile yaşatmasın şu durumumu....adeti beklememek çok zordu,bu durum ondan çok daha zor....inann....

canım bence stresten oluyor bebk için yapmış olmak insanı kasıyor sanki bebek içinmiş sadece gibi oluyor bence bunlara takılma ve bebek diye düşünme olmuyorsa bidahaki ay olur sızın sağlığınız ve mutluluğunuz daha önemli hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz sehir dısı mesela ii gelebeilir sonuçta hepimiz insanız ve vucudumuz strsten acayip etkileniyor yani bebek sahibi olamama baskısı insanı yprtaıyor

Offf Offff şu beklemek yok mu zaten en büyük stres bu.. Valla sevişmeden soğudum ya sıkıldım artık bunalımlardayım :D Belirti melirti diye bişey yok boşuna beklemeyin. Olursa adet tarihinde çıkacak işte. Bari biraz küçük bebek sevsek o da yok etrafımızda bi bebek sevesim ar ki sormayın gitsin :D Allah'tan ümit kesilmez bekliyoruz elhamdülillah .. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

Aynı...Hatta biraz daha geriliyor...2-3 gündür uzak duruyoruz birbirimizden.Sohbet muhabbet falan ama oynaşmıyoruz bile.Sadece masumca ve soğukça sarılmalar.:14::14::14::14: Belki özleriz birbirimizi de kendiliğinden olur dedik ama bu seferde olmazsa korkusundan yanaşamıyoruz birbirimize.Çok daralıyorum.O da...Bişeyler eksik gibi....10-11 gün yapmadığımız zamanlarımızda olmuştu ev taşıma-yorgunluk gibi sebeplerden ama kasmamıştık bu kadar.Yarım kalması çok geriyor bizi.Şu an yumurtlama dönemindeyim ve biz 10 gün önce yaptık en son...Belki 1-2 güne kadar bişeyler yaparız ve belki daha çatlamamışımdır....Belkilerdeyim yani...O da üzülüyor yumurtlama dönemindeyim diye.Ama elden bişey gelmiyor.Bu haftasonu gezeceğiz biraz.İyi gelir belki tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya.Adetken saat saymıştım bitsede çalışsak diye.Şimdi boş durmak içimi yakıyor.Allahım düşmanıma bile yaşatmasın şu durumumu....Adeti beklememek çok zordu,bu durum ondan çok daha zor....İnann....

canımsın neler olmus hayatında konusmayalı...anlatsana..belıkı cok üzgünsün..

Yumoşlardan canım.Benim ağrı adetin 4.günü başladı bugün 16.gün hala ağrıyor.Belimde kopacak sanki.Akıntı başlayalı 2 gün oldu.Yeni yumurtluyorum sanırım:14::14::14::14::14: Benim için şans 0...Allahım senin elini boş çevirmesin bu ay.....:16:

canım neden sansın 0??benımde kasıklarım agrıyo adetım bıttıgınden beri..belımde agrıyo..atesımı ölcüyorum 36,3 oluyo ıkı gün böyle sonra degısıyo :D akıntımı beklıyorum :D

canım tebrik ederım...adetın gecmısmıydı?? nekadardır istiyordunuz?? allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın arkadasım

ıyım canım..adetım bıttıgınden berı kasık agrılarla ugrasıyorum karnımda sıs..hazırlık yapıyoruz ıste...ınsallah bu ayda bıze nasıp olur ınsallah dıye :d sen nasılsın canım..nasıl gecıyor hamılelık

inşallah canım sıra sizde phia sen ve diğerleri benle birlikte hamilelerin hepsi dua ediyor. Bu sefer olacak. Hamile gibi değilim ben ya çok garip cumaertesi olsa bir görsem susam tanemi biraz rahatlıycam

inşallah canım sıra sizde phia sen ve diğerleri benle birlikte hamilelerin hepsi dua ediyor. Bu sefer olacak. Hamile gibi değilim ben ya çok garip cumaertesi olsa bir görsem susam tanemi biraz rahatlıycam

rahatlarsın ınsallah canım dert etme...as erme mıde bulantısıyla aran nasıl??? ınsallah canım..onun ıcın ugrasıyoruz ıste..allah verırse bıdahakı ayda bız bu sevıncı paylasırız

rahatlarsın ınsallah canım dert etme...as erme mıde bulantısıyla aran nasıl??? ınsallah canım..onun ıcın ugrasıyoruz ıste..allah verırse bıdahakı ayda bız bu sevıncı paylasırız

tatlı lebbi hiç bir şey yok kızda canımdan can gitti. Bunda da bekliyorum. öğünleri düzenledim 6 öğüne çıkarttım azar azar tabbi. Mide bulantısı daha hafif atlatıyormuşsun ama ne bulantı ne tiksinme hiçbiri yok belki erkendir bilmiyorum. Tek sıkıntı şuan iğneler onundışında bir şey yok

3 gün geçti canım sabah ıdrar testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı ama az dı kantahlılı yaptırsım 38.03 çıktı :)

canım benim değerin şimdiden sonra katlanarak yükselmesi gerek . Yükseliyorsa geç döllenme olmuş olabilr. Cumaertesi tekrar baktır.

Back