• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz???

oyhhh ben bugün daha da kötüyüm.gün geçtikçe artıyor şu bulantı :5:
neyse Allah tan yarın randevum var.bulantılarım için ilaç isterim dr dan.

sizler nasılsınız bakalım??
hepinizi çok çok öpüyorumm :16:

günaydın kızlarrrr nasılsınızzz???

oyhhh ben bugün daha da kötüyüm.gün geçtikçe artıyor şu bulantı :5:
neyse Allah tan yarın randevum var.bulantılarım için ilaç isterim dr dan.

sizler nasılsınız bakalım??
hepinizi çok çok öpüyorumm :16:
canımmm çok özledim kız seni dikkat et kendine yigenlerimize iyi bak

canımmm çok özledim kız seni dikkat et kendine yigenlerimize iyi bak

bende seni çok özledim ebsonummmm :29:
dikkat etmeye çalışıyorum canımcım.yarın randevum var.benim için dua edermisinizzz :16:
inşallah herşey sorunsuz ilerliyordur.pıt pıtlar için gidicez inşallahhhh

Ayşe, muhtemelen 11. gün çatladın, bari bugünü kaçırmayın yaa, takviye yapın bari :34:

Şöyle bal, muz yiyin, sert bir türk kahvesi, romantik bir film, güzel iç çamaşırlarııı :17::1:

Hadi naş naşşş, başla bakalım :4:
:(((( Bal-muz-fındık-fıstık-ceviz (hemde bunlar taze geldi) karıştırdık.Koca bir kase yedik.Olmadı.Mumlar,çamaşırlar,koku,romantizm..... Yine olmadı..Bugün ateşim 36,30a düştü.Dün 36,50ydi.Duam daha çatlamamışımdır inşallah diye.2 yıldır hiç böyle bişey olmamıştı.Başladıkmı biteri.Yarım kalması çok kötü oluyor.Çok şaşkınız ikimizde.Üstüme alınıyorum bazen.Eşim rahatlatmaya çalışıyor gerginlikten senden değil diye.Bu akşam olur inşallah....

Gerçekten miii canım yaaa :52:
Yumurtalarım da solda oluşmuştu, önceleri hiç böyle birşey hissetmemiştim, ayyy, gerçek mi yaaa, inanmıyorum yaaa, ben de kist mi oluşuyo ki diye korkuyorum bi yandan :18:

Tubişim de senin gibi diyor, heyecan artıyor bende git gide
:23:

Hayırlı haberlerle sevindir bizi phia...

bende seni çok özledim ebsonummmm :29:
dikkat etmeye çalışıyorum canımcım.yarın randevum var.benim için dua edermisinizzz :16:
inşallah herşey sorunsuz ilerliyordur.pıt pıtlar için gidicez inşallahhhh
ederim canım etmezmiyim herkes için ediyorum kız inşallah yarın bebeğinin kalp atışlarınıda duyarsın küçük kızının

:(((( Bal-muz-fındık-fıstık-ceviz (hemde bunlar taze geldi) karıştırdık.Koca bir kase yedik.Olmadı.Mumlar,çamaşırlar,koku,romantizm..... Yine olmadı..Bugün ateşim 36,30a düştü.Dün 36,50ydi.Duam daha çatlamamışımdır inşallah diye.2 yıldır hiç böyle bişey olmamıştı.Başladıkmı biteri.Yarım kalması çok kötü oluyor.Çok şaşkınız ikimizde.Üstüme alınıyorum bazen.Eşim rahatlatmaya çalışıyor gerginlikten senden değil diye.Bu akşam olur inşallah....

Hayırlı haberlerle sevindir bizi phia...

canım ayşem hala aynımısın olmuyor mu birşey kuzum rahatla biraz

Es Selamu Aleyküm Kardeşler

Hamileliğin 3.ayı:
• perşenbe ve cuma günleri ali imran süresini oku. sonra 140 salâvat getir.
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir. her hafta buğday, et ve süt al.
• sabahları biraz bal ye. hergün aç karnına 1 adet elmaya ayetelkürsüyü oku ve ye

9 ay boyunca devamlı yapabileceğin genel tavsiyeler
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra 34 allahuekber,33 elhamdulillah ve 33 defa subhanallah de.
8-sulu ve sağlam bir nara 40 defa yasin süresini oku. bir anda okumayabilirsin. mesela kaç günde 1 haftada oku. hatta eşin de okuyabilir. sonra o narı ye. rivayetlerde 40 gün ve 40 kez yapılan ameller faziletlidir. unutma 9 ay boyunca yapacaksın bunları.
9–1 elmaya 40 defa yusuf süresini oku.
10-en az 40 gece kılabilirsen gece namazı kıl.
11–40 cuma günü cuma guslü al. cuma namazı okumadan her cuma cuma guslü ya da işe gitmeden sabah hemen al guslü niyet ederken de cuma guslüne niyet et. bunu 40 cuma boyunca yap. genel olarak hamilelilik dönemi 40 hafta. ve hadisler de diyor ki:40 cuma guslü alan kabir azabından kurtulur.
12-hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
13-hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.
14-hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.
15-hergün 140 defa salâvat getir.
16-namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.
17– 40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. yani 21 kuru üzüme 21 besmele.
18-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
19-allahı çok düşün.
20-insanlara yardım et.
21-mümin insanların yüzüne bak.
22-gıybetten ve yalandan uzak dur.
23-namazını vaktinde kıl.
24-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
25-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
26-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
27-enbiya süresini okumak evladın salih bir evlat olmasına yardım eder.
28-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
29-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.

armut: eğer anne hamileyken armut yerse evladı güzel ve iyi ahlaklı olur. kalbin güçlenmesine, midenin temizlenmesine, güzellik ve cesaret verir. armutta b1,b2,b6 ve c vitamini vardır.
nar: cuma günleri kahvaltı yapmadan nar yemek çok iyidir. bulantıyı engeller. kansızlığı giderir. tansiyona da iyidir.
incir: kuranda adına yemin edilen meyvedir. ağız kokusunu giderir ve kemikleri güçlendirir
kavun: anne hamileyken kavun yerse evladı güleryüzlü olur.

bunların yanısıra; badem, sebzeler, hurma, balık, mercimek, lahana, marul, bal, fasülye, şeftali, zeytinyağı, fındık ve süt ürünleri tüketmek çok yararlıdır. fındık vs yerken aşırıya kaçmamak iyidir.

bunlar hem tıptan hem de hadislerden yararlanılarak edinilmiş bilgilerdir...

=ALINTI=

arkadaslar merak ettiğiniz iiçin ve dualarınız için gercekten cok teşekkür ederim dün gece bütün gece hastanede kaldım malesef:(cektıgım sancılar normal adet sancılarıymıs zaten bende dismonere var birkaç ayda bi böyle hastanelik olurum ama beni o 27,9 luk deger gercekten ümitlendirmişti.o değer yumurtalıklarda kist oluncada biraz öyle yükselirmiş doktor öyle dedi yani malesef hamile falan değilim zaten ben hissetmiştim :( şimdilik hedefim yumurtalıklarımdaki kist.nekadar büyüklükte ne durumdalar hiç bi bilgim yok iyi bi kadın dogum uzmanı bulup tedavime başlıcam.bebek işini de malesef dün gece eşimle hastanede konusarak erteledik.eşim beni o halde görünce kesinlikle istemiyorum bana sen lazımsın diye agladı koca adam:(kızlar sizleri daha cok merakta bırakmamak adına girip bikac satır yazayım dedim.işe geldim biraz toparlayıp işlerimi gidicem.ücretsiz izin aldım patronumdan 1 hafta.Allahh hepinizden razı olsun.fmfm inş seninde sonucların cook iyi cıkar,sağlıkla kavusursun bebeğine.Allaha emanet olun öpüyorum sizi

geçmiş olsun canım, önce sağlık, sağlıklı ol ki sağlıkla gelsin bebişin...

canım ne yapıyorsun birşey soracam sana ben tubişin kürünü yapıyorum ondan mı bilmiyorum ama sol tarafım bugün ağrımaya başladı adetim yeni bitti yumoşlardan mı ağrıyor acaba yoksa solda kist vardı omu ağrı yapıyor anlayamadım kist içinde ilaç kullandım hiç ağrımıyordu

canım ayşem hala aynımısın olmuyor mu birşey kuzum rahatla biraz

Aynı...Hatta biraz daha geriliyor...2-3 gündür uzak duruyoruz birbirimizden.Sohbet muhabbet falan ama oynaşmıyoruz bile.Sadece masumca ve soğukça sarılmalar.:14::14::14::14: Belki özleriz birbirimizi de kendiliğinden olur dedik ama bu seferde olmazsa korkusundan yanaşamıyoruz birbirimize.Çok daralıyorum.O da...Bişeyler eksik gibi....10-11 gün yapmadığımız zamanlarımızda olmuştu ev taşıma-yorgunluk gibi sebeplerden ama kasmamıştık bu kadar.Yarım kalması çok geriyor bizi.Şu an yumurtlama dönemindeyim ve biz 10 gün önce yaptık en son...Belki 1-2 güne kadar bişeyler yaparız ve belki daha çatlamamışımdır....Belkilerdeyim yani...O da üzülüyor yumurtlama dönemindeyim diye.Ama elden bişey gelmiyor.Bu haftasonu gezeceğiz biraz.İyi gelir belki tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya.Adetken saat saymıştım bitsede çalışsak diye.Şimdi boş durmak içimi yakıyor.Allahım düşmanıma bile yaşatmasın şu durumumu....Adeti beklememek çok zordu,bu durum ondan çok daha zor....İnann....

canım ne yapıyorsun birşey soracam sana ben tubişin kürünü yapıyorum ondan mı bilmiyorum ama sol tarafım bugün ağrımaya başladı adetim yeni bitti yumoşlardan mı ağrıyor acaba yoksa solda kist vardı omu ağrı yapıyor anlayamadım kist içinde ilaç kullandım hiç ağrımıyordu

Yumoşlardan canım.Benim ağrı adetin 4.günü başladı bugün 16.gün hala ağrıyor.Belimde kopacak sanki.Akıntı başlayalı 2 gün oldu.Yeni yumurtluyorum sanırım:14::14::14::14::14: Benim için şans 0...Allahım senin elini boş çevirmesin bu ay.....:16:

Yumoşlardan canım.Benim ağrı adetin 4.günü başladı bugün 16.gün hala ağrıyor.Belimde kopacak sanki.Akıntı başlayalı 2 gün oldu.Yeni yumurtluyorum sanırım:14::14::14::14::14: Benim için şans 0...Allahım senin elini boş çevirmesin bu ay.....:16:

amin canım sende rahat ol biraz herşeyde vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda geçer bu sorun sinemaya falan gidin biraz değişiklik olur dün biz eşimle gittik çok iyi geldi valla

Back