- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
iyiyim canım ne olsun işte sen nasılsın ne yapıyorsunttalım gunaydın,nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım ne olsun işte sen nasılsın ne yapıyorsunttalım gunaydın,nasılsın?
canımmm çok özledim kız seni dikkat et kendine yigenlerimize iyi bakgünaydın kızlarrrr nasılsınızzz???
oyhhh ben bugün daha da kötüyüm.gün geçtikçe artıyor şu bulantı
neyse Allah tan yarın randevum var.bulantılarım için ilaç isterim dr dan.
sizler nasılsınız bakalım??
hepinizi çok çok öpüyorumm
canımmm çok özledim kız seni dikkat et kendine yigenlerimize iyi bak
((( Bal-muz-fındık-fıstık-ceviz (hemde bunlar taze geldi) karıştırdık.Koca bir kase yedik.Olmadı.Mumlar,çamaşırlar,koku,romantizm..... Yine olmadı..Bugün ateşim 36,30a düştü.Dün 36,50ydi.Duam daha çatlamamışımdır inşallah diye.2 yıldır hiç böyle bişey olmamıştı.Başladıkmı biteri.Yarım kalması çok kötü oluyor.Çok şaşkınız ikimizde.Üstüme alınıyorum bazen.Eşim rahatlatmaya çalışıyor gerginlikten senden değil diye.Bu akşam olur inşallah....Ayşe, muhtemelen 11. gün çatladın, bari bugünü kaçırmayın yaa, takviye yapın bari
Şöyle bal, muz yiyin, sert bir türk kahvesi, romantik bir film, güzel iç çamaşırlarııı
Hadi naş naşşş, başla bakalım
Gerçekten miii canım yaaa
Yumurtalarım da solda oluşmuştu, önceleri hiç böyle birşey hissetmemiştim, ayyy, gerçek mi yaaa, inanmıyorum yaaa, ben de kist mi oluşuyo ki diye korkuyorum bi yandan :18:
Tubişim de senin gibi diyor, heyecan artıyor bende git gide
ederim canım etmezmiyim herkes için ediyorum kız inşallah yarın bebeğinin kalp atışlarınıda duyarsın küçük kızınınbende seni çok özledim ebsonummmm
dikkat etmeye çalışıyorum canımcım.yarın randevum var.benim için dua edermisinizzz
inşallah herşey sorunsuz ilerliyordur.pıt pıtlar için gidicez inşallahhhh
((( Bal-muz-fındık-fıstık-ceviz (hemde bunlar taze geldi) karıştırdık.Koca bir kase yedik.Olmadı.Mumlar,çamaşırlar,koku,romantizm..... Yine olmadı..Bugün ateşim 36,30a düştü.Dün 36,50ydi.Duam daha çatlamamışımdır inşallah diye.2 yıldır hiç böyle bişey olmamıştı.Başladıkmı biteri.Yarım kalması çok kötü oluyor.Çok şaşkınız ikimizde.Üstüme alınıyorum bazen.Eşim rahatlatmaya çalışıyor gerginlikten senden değil diye.Bu akşam olur inşallah....
Hayırlı haberlerle sevindir bizi phia...
arkadaslar merak ettiğiniz iiçin ve dualarınız için gercekten cok teşekkür ederim dün gece bütün gece hastanede kaldım malesefcektıgım sancılar normal adet sancılarıymıs zaten bende dismonere var birkaç ayda bi böyle hastanelik olurum ama beni o 27,9 luk deger gercekten ümitlendirmişti.o değer yumurtalıklarda kist oluncada biraz öyle yükselirmiş doktor öyle dedi yani malesef hamile falan değilim zaten ben hissetmiştim şimdilik hedefim yumurtalıklarımdaki kist.nekadar büyüklükte ne durumdalar hiç bi bilgim yok iyi bi kadın dogum uzmanı bulup tedavime başlıcam.bebek işini de malesef dün gece eşimle hastanede konusarak erteledik.eşim beni o halde görünce kesinlikle istemiyorum bana sen lazımsın diye agladı koca adamkızlar sizleri daha cok merakta bırakmamak adına girip bikac satır yazayım dedim.işe geldim biraz toparlayıp işlerimi gidicem.ücretsiz izin aldım patronumdan 1 hafta.Allahh hepinizden razı olsun.fmfm inş seninde sonucların cook iyi cıkar,sağlıkla kavusursun bebeğine.Allaha emanet olun öpüyorum sizi
Gunaydın kızlarrrrrrrrrr busabah test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....Allahım sana şükürler olsun çift çizgiyi gördüm...
Nasılsın .durumun nedir.
canım ayşem hala aynımısın olmuyor mu birşey kuzum rahatla biraz
canım ne yapıyorsun birşey soracam sana ben tubişin kürünü yapıyorum ondan mı bilmiyorum ama sol tarafım bugün ağrımaya başladı adetim yeni bitti yumoşlardan mı ağrıyor acaba yoksa solda kist vardı omu ağrı yapıyor anlayamadım kist içinde ilaç kullandım hiç ağrımıyordu
Yumoşlardan canım.Benim ağrı adetin 4.günü başladı bugün 16.gün hala ağrıyor.Belimde kopacak sanki.Akıntı başlayalı 2 gün oldu.Yeni yumurtluyorum sanırım Benim için şans 0...Allahım senin elini boş çevirmesin bu ay.....