• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
iyigeceler kızlar.bende bi daraldım bi bunaldımkii.adetim 2 gün gecikti.fakat hiçbirr belirti yok.normalde adetime yakın olan belirtiler dahi yok.sadece akşamları fena bi bel ağrısı.başkada yok.neye yorayım anlamadım.testte yapmak istemiyorum.okadar çok yaptımki.her ay bunu yaşamaktan bıktım.başka sonuç görmemeye programlandım sanki. yoğun iş tempoma rağmen bu ay ciddi bi biçimde uğraştık.gün aşırı ilişkiye girdk.besin takviyesi de dahil denenmedik yol kalmadı bizde de.bu ay dedim tamamdırr! ama şuan tarihin gelipte geçmiş olması bile beni sevindirmiyo.vücüdumda hiç belirti yok.her gün gibiyim.ve bu bna hiç normal gelmiyorr.az bi kasıklarım ağrısa yeterdi.ama yok:((((

iyigeceler kızlar.bende bi daraldım bi bunaldımkii.adetim 2 gün gecikti.fakat hiçbirr belirti yok.normalde adetime yakın olan belirtiler dahi yok.sadece akşamları fena bi bel ağrısı.başkada yok.neye yorayım anlamadım.testte yapmak istemiyorum.okadar çok yaptımki.her ay bunu yaşamaktan bıktım.başka sonuç görmemeye programlandım sanki. yoğun iş tempoma rağmen bu ay ciddi bi biçimde uğraştık.gün aşırı ilişkiye girdk.besin takviyesi de dahil denenmedik yol kalmadı bizde de.bu ay dedim tamamdırr! ama şuan tarihin gelipte geçmiş olması bile beni sevindirmiyo.vücüdumda hiç belirti yok.her gün gibiyim.ve bu bna hiç normal gelmiyorr.az bi kasıklarım ağrısa yeterdi.ama yok:((((

Adetin 2 gün geçtiyse test yapmalisin canım. Bekleyerek vücudunu strese sokuyorsun boşuna. Hem herkeste belirti olacak diye bişey yok ki. Bu bekleyişe bir son vermelisin bence...

Lotusrem, off canım yaaa, nerdesin halâ, aklım sende inan kii :(

Son düzenleme:
Gunaydın kızlarrrrrrrrrr busabah test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....Allahım sana şükürler olsun çift çizgiyi gördüm...

Gunaydın kızlarrrrrrrrrr busabah test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....Allahım sana şükürler olsun çift çizgiyi gördüm...

Tebrik ederim cnm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:32:
Bu arada günaydın herkese.....:16:

gunaydın kızlar..yarın bat.. bakalım nolcak... inş tutmuştur veya guzelce adet okurum gecikmeden sancı cekmeden...

arkadaşlar lotusrem den haberi olan var mı?çok merak ettim naptı acaba..

arkadaslar merak ettiğiniz iiçin ve dualarınız için gercekten cok teşekkür ederim dün gece bütün gece hastanede kaldım malesef:(cektıgım sancılar normal adet sancılarıymıs zaten bende dismonere var birkaç ayda bi böyle hastanelik olurum ama beni o 27,9 luk deger gercekten ümitlendirmişti.o değer yumurtalıklarda kist oluncada biraz öyle yükselirmiş doktor öyle dedi yani malesef hamile falan değilim zaten ben hissetmiştim :( şimdilik hedefim yumurtalıklarımdaki kist.nekadar büyüklükte ne durumdalar hiç bi bilgim yok iyi bi kadın dogum uzmanı bulup tedavime başlıcam.bebek işini de malesef dün gece eşimle hastanede konusarak erteledik.eşim beni o halde görünce kesinlikle istemiyorum bana sen lazımsın diye agladı koca adam:(kızlar sizleri daha cok merakta bırakmamak adına girip bikac satır yazayım dedim.işe geldim biraz toparlayıp işlerimi gidicem.ücretsiz izin aldım patronumdan 1 hafta.Allahh hepinizden razı olsun.fmfm inş seninde sonucların cook iyi cıkar,sağlıkla kavusursun bebeğine.Allaha emanet olun öpüyorum sizi

arkadaslar merak ettiğiniz iiçin ve dualarınız için gercekten cok teşekkür ederim dün gece bütün gece hastanede kaldım malesef:(cektıgım sancılar normal adet sancılarıymıs zaten bende dismonere var birkaç ayda bi böyle hastanelik olurum ama beni o 27,9 luk deger gercekten ümitlendirmişti.o değer yumurtalıklarda kist oluncada biraz öyle yükselirmiş doktor öyle dedi yani malesef hamile falan değilim zaten ben hissetmiştim :( şimdilik hedefim yumurtalıklarımdaki kist.nekadar büyüklükte ne durumdalar hiç bi bilgim yok iyi bi kadın dogum uzmanı bulup tedavime başlıcam.bebek işini de malesef dün gece eşimle hastanede konusarak erteledik.eşim beni o halde görünce kesinlikle istemiyorum bana sen lazımsın diye agladı koca adam:(kızlar sizleri daha cok merakta bırakmamak adına girip bikac satır yazayım dedim.işe geldim biraz toparlayıp işlerimi gidicem.ücretsiz izin aldım patronumdan 1 hafta.Allahh hepinizden razı olsun.fmfm inş seninde sonucların cook iyi cıkar,sağlıkla kavusursun bebeğine.Allaha emanet olun öpüyorum sizi

geçmiş olsun canım eşinin desteğini tebrik ederim.
hayırlı bi zamanda gelecektir inş bebeğin canını sıkma.

Çok sevindim canım hamileliğine, yürekten kutluyorum... 16. gün sormuştun iyi hatırlıyorum çalışmayı bırakma diye yazmıştım ben de... şimdi sen anlat, bize neler tavsiye ettiğini hadi... Allahım bebeğinle tanışmayı da nasip etsin hctp...

geçmiş olsun canım olsun sen iyisin ya önemli olan o,hiç sıkma canını her şerde bir hayır vardır.benim şu halimde en büyük düsturum bu.bir zamanı var o zaman geldiğinde sen hiç çaba sarfetmeden olcak bebeğin.tedavini ihmal etme ben bebek çalışması yapmadan SMEAR testi yaptırmadığıma çok pişman oldum.sen de tedavini ol,bebişin en yakın zamanda gelecek Mevlanın izniyle canım.Dikkat et kendine..

LIPAKA kullanıcısından alıntı

Süper...sevince bakın, ne güzel bir sabah senin için güzel bir güne uyanmışsın... Maşallah, tebrik ederim canım...

Çok sevindim canım hamileliğine, yürekten kutluyorum... 16. gün sormuştun iyi hatırlıyorum çalışmayı bırakma diye yazmıştım ben de... şimdi sen anlat, bize neler tavsiye ettiğini hadi... Allahım bebeğinle tanışmayı da nasip etsin hctp...

Çok saol canım öglende kan vericem bakalım değerler nasıl çıkıcak...vallaha nediyim ki bende hiç belirti yok akıntı fazla sadece 27 sinde adet olmam gerekiyodu işte olmadım içimden bi ses bu ay oldu ddı bu sabah 6:30 da test yaptım çift çizgi çıktı..:)

günaydın kızlar LIPAKA tebrikler canım allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin

Güzel Allahım bize de nasip et bu sevinci Ya Rabbim... Bizi de tebrik edenler olsun nolur...

Güzel Allahım bize de nasip et bu sevinci Ya Rabbim... Bizi de tebrik edenler olsun nolur...

canım tebrik ederim şimdiden jayırlı olsun sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah
sanırım ilk gebeliğin şimdiden hayırlı olsun...

canım tebrik ederim şimdiden jayırlı olsun sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah
sanırım ilk gebeliğin şimdiden hayırlı olsun...

5 aydır, 2. kez anne olmayı istiyorum... O muhteşem duygunun peşinden daha hızlı koşuyorum bu yüzden...

........

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ARALIK AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.
AMİN
:91::91:

68 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...
:10::10::10:

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı
:31:[/TD]
[TD]
Beklenmeyen Adet Tarihi
:20:[/TD]
[TD]
Sonuç
:19::49:[/TD]
[TD]
Ateş Tablosu
:94:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kaplang[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stevens[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nevalee[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]My Ovulation Chart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nerdesinmeleğim[/TD]
[TD]2 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nisanur57[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aeroplain[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yesalp[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Furtadoo[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rainsun[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilarakohen[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mmlkk[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RainbowColors[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeymeska[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elderil[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]6 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deli_Musakka[/TD]
[TD]6 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kevoks[/TD]
[TD]6 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merinos[/TD]
[TD]7 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]7 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]My Ovulation Chart [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuuraba[/TD]
[TD]8 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Waves[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aybikekayra[/TD]
[TD]10 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]D_yesilcik[/TD]
[TD]10 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Helena83[/TD]
[TD]11 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevoo_83[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demet_eylul[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurhacioglu[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cerol[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmaipek[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sule25[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eglenceli[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pakoveben[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasevemezsem[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eglenceli
[/TD]
[TD]14 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bvgari[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeyloo[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedesten[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8Scorpions[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hazalgzn[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevdam07[/TD]
[TD]16 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monarossa
[/TD]
[TD]16 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nareksisi
[/TD]
[TD]17 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulucuk45
[/TD]
[TD]17 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]18 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekinci179[/TD]
[TD]20 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Birdenem
[/TD]
[TD]20 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci
[/TD]
[TD]21 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tatliebbi[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Patyam88
[/TD]
[TD]22 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun30[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebson[/TD]
[TD]24 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozayder[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asaletlim[/TD]
[TD]26 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcikne[/TD]
[TD]29 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mehlik
[/TD]
[TD]30 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne guselde oluşmış tablomuz kaç aydır hüsran hüsran bıraktım artık yumurlama günüymüş , ateşmiş testmiş hatta bu ay hiç test yapmadım yane. bu aydan da ümidim yok hastalandımcok antıboyotıkler ilaçlar derken verımlı gunlerımızıde gecırıoruz. napalım nasıp kısmet :( kendımı işime verdim

Canım benim çok saol.Evet hatırlıyorum aynen dediğin gibi yaptım.Sitedeki ovulasyon tarihinde 7 si en yüksek gündü.Ben de 6-7-8 akşam ve 9 u sabah değerlednridim.Ondan sonrakiler tam hatırlamıyorum .. Ama eşim artık gülüyordu halime. İlişkiden sonra 20 dk. hç kalkmadan uzandım öyle. Ekstra bişey yok yani.Zten adetlerim ilk andan itibaren hep düzenliydi benim. Kür filan denemedim şükür gerek kalmadı. Bu 3. aydı denememiz. Rabbim istyince oluyor demek ki. Şimdi 4,5 haftalıkmış 10 gün sonra tekrar doktora gidicem ama endişelenmiyo da değilim.Keseyi görene kadar işte heyecanlı.Rabbim isteyen herkse nasip etsin.

Back