Amin canım inşallahhh, inşallah ki dediğin gibi sonuçlanır
Dualarımdasın hep canım, unutmuyorum hiç seni, diyorum ki her topiğe geldiğimde, Allah'ım sen fmfm nickli arkadaşıma sağlık, sıhhat ver Allah'ım, şifa ver ona, lütfen tetkikleri temiz çıksın, bebeği ona şans getirsin Amin diyorum inan bana
Ciddi misin canım? O zaman sen erken yumurtluyorsun epey bi.
Birşey soracağım bu ayki adetin normal gününde ve kıvamında mı geldi?
Ovulasyon testinin fotoğrafını paylaşırsan yorum yapayım, daha sağlıklı olur
sağol canım hepinize çok teşekkür ediyorum inan sizin sayenizde geçti.Ne güzel birbirini hiç tanımayan insanların bu kadar samimi birbirlerine dua edebilmeleri.sırf bu yüzden kabıl olacak dualarımız.herkes çok iyi olacak eminim ben..mesela bu ay senin yazının altında hamilelik takvini göreceğiz.öyle hissediyorum :)))))))))
evet canım normal gününde geldi kanamam herşey normal...bugün çok şaşırdım gerçekten :)) ya uğraşıyorum hep dosya hata veriyo falan diyo yapamıyorum yükleme işşini canım malesef
(
canlarım ii geceler bugün hepimize dua ettim allahım bugünlerin hürmetine sevgili paeygamberimiz hürmetine elimiz boş bırakmasın inşallah
Şu siteden ekle canım resmini hep; Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Dosya Seç
İşlem Ayarları
Orta Boyut
Şimdi Yükle
Forum Link
İşte hepsi bu canım
​Hadi bekliyorum canım...
canlarım ii geceler bugün hepimize dua ettim allahım bugünlerin hürmetine sevgili paeygamberimiz hürmetine elimiz boş bırakmasın inşallah
canım eşimle sinir olduk bu foto işi hakkaten karışık bu dediğin sitede hepsi var dediklerinin ama forum link kısmı yok canım ,çok sordum sana da canım nolur kusura bakma ....
Bugün duanız vardı demi canım, Allah'ım kabul etsin inşallahh
Şu siteden ekle canım resmini hep; Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Dosya Seç
İşlem Ayarları
Orta Boyut
Şimdi Yükle
Forumlar (Bbcode)
olanı kopyalayıp buraya yapıştıracaksın canım yaaa yaparsın, dene hadiiİlerde gebelik testini yükleyeceksin, öğren şimdiden bakıyım
phiaaaaa sanırım başardımmmm çok sağolll :)) bak bakalım daha 5. gün böyle çıkarmı normalmi canım? tubişin küründen kullanıyorum omu etki etti acaba?
Evveettt canım, bak sonunda başardın yüklemeyi
Canımcım, şuan bu siliklikte çıkması normal, daha var, koyu değil henüz çizgin, ovulasyon zamanı çok çok daha koyu çıkıyor. Muhtemelen senin en az bi 4 günün var. Bak ben bir sonraki mesajımda ekleyeyim benimkileri, onunla kıyasla sen bi
işte eğer ben bugün başlamasaydım bu teste 12. gün falan başlicaktım,daha yumurtlamama var evet canım ama beni şüpelendiren bu hormon 5. gün hemen salgılanmaya başlıyomu sanki az kalmış gibi. ben 31 günde bir adet olduğum için ihtimal vermezdim :))) paylaş canım hakkaten ihtiyacım varr :)) tekrar tekrar çook teşekkürler phiacım saol üstat :)))
benim için fikir oldu gerçekten saol phiacım, artık önümüzdeki günlere bakalım :)) seninde güzel haberlerini alalım hayırlısıyla :))
Rica ederim canım meslektaşım
Hep beraberce alacağız inşallah güzel haberlerimizi :13:
inşallah dualarımızla gelecekler bu ayyy :))) umarım ben lüzumsuz bi zamanda yumurtlamam ,okulum yatılı bi okul nöbetlerimiz oluyo ve nöbetim olduğunda eve 36 saat gelemiyorum nerdeyse 36 saatte neler olmazzz :))) kızlar hepinize iyi geceler ,bebişli rüyalar :))
inşallah denk gelmez ama gelirsede dediğin gibi değişirim heralde...ben ölçüyorum ateşimi ama bi tablo oluşturmadım hala sabah başucumdaki kağıda yazıyorum sadece :)) şu haftasonu gelsin bende uğraşim bununla canım çok sağol :))
Canım, bugün hazır 5. günündesin çok geç değil, ateş ölçmeye de başlayabilirsin, çok eğlenceli oluyor
Bak mesela bu benimkisi, herşey yazıyor o tablomda;
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
Ayrıca canım, ovulasyon günlerine nöbetin denk gelirse değişmeyi talep etmelisin, yoksa 1 ayın boşa gitmesin amann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?