• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Bu gebelik testi değil mi mavera19

yok canım beniimm nerdeee:) keşke öyle olsaydı. bunlar ovulasyon testi canım, idrardaki lh seviyesini belirliyo. yumurtlamanın olduğu günleri değerlendirmek için kullanayım dedim bu sefer:)
inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi görmek nasip olur
bu arada senin değerin de gayet güzel canım maşallah. tekrar hayırlı olsun:16:

yok canım beniimm nerdeee:) keşke öyle olsaydı. bunlar ovulasyon testi canım, idrardaki lh seviyesini belirliyo. yumurtlamanın olduğu günleri değerlendirmek için kullanayım dedim bu sefer:)
inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi görmek nasip olur
bu arada senin değerin de gayet güzel canım maşallah. tekrar hayırlı olsun:16:

Ayy cnm bende sevinmiştim ama inş. seviniriz senin için de.Rabbm hayırlısını nasip etsin.Hamilelerin duası kabul olur diyorlardı hep ben de bol bol ediyorum.

canım hamilelik son adet tarihinden itibaren sayılıyor. oyüzden. değerlerin çok güzel allahım inşallah sorunsuz kucağına verir. lotusrem sana dua ediyorum rabbim seni ve bebişini korusun .şahin inşallah herşey yolunda gider burdan hamişlik haberinide verirsin

canım benim herkes için iyi bir duan var Mevlam senin güzel kalbine göre versin herşeyi:))

Ayy cnm bende sevinmiştim ama inş. seviniriz senin için de.Rabbm hayırlısını nasip etsin.Hamilelerin duası kabul olur diyorlardı hep ben de bol bol ediyorum.

htcp mevlam seni de tamamına erdirsin inşallah.hayırlısıyla kucapına almak nasip etsin tebrikler

Eki Görüntüle 563850 Eki Görüntüle 563851 Eki Görüntüle 563852 Eki Görüntüle 563853 Eki Görüntüle 563854 Eki Görüntüle 563855
evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum özellikle phiacım senin:)
bu arada 11-13-14. günler çalışmalar yapıldı:17:
bugün 15. gün. bugün ve sonrasında nasıl bir yol izleyeyim???

Beraberlik günlerin süper canımmm :46::46:
14. gün LH Peak yapmış, ve 15. gün yani bugün yumoşların çatlamış, süper :32:
Şimdi 3 gün daha peşpeşe beraberlik ve sonrasında da gün aşırı beraberlik ile yakalayacağız seni bu ay inşallah :16:

arkadaşlar lotusrem den haberi olan var mı?çok merak ettim naptı acaba..

Canım, Lotusrem hastaneye gitti, gelince ki inşallah gelir, yazacak hemen bize...
İnşallah iyi haberlerle döner, ama yatış da vermiş olabilir doktor
:26:

Canım, Lotusrem hastaneye gitti, gelince ki inşallah gelir, yazacak hemen bize...
İnşallah iyi haberlerle döner, ama yatış da vermiş olabilir doktor
:26:

canım ya inşallah bir sıkıntı çıkmaz,sağlıkla karnında bebeğiyle döner inşallah.

arkadaşlar çok kötüyüm yarın sabah kolposkopi yapılacak gerek duyulursa rahim ağzına biyopsi de yapacaklar.Tabi risk içeriyor mesela kanama çok olursa bebeğimi düşürme ihtimalim var.kağıt imzalatacaklar .ama mecburmuşum kolposkopi yaptırmaya her benim için daha riskli olabilirmiş 10 dr a gittik hepsi aynısını söylüyor.tabi illaki bir sıkıntı olmayabilirmiş çok erken gebelik haftasında olduğum için sorun çıkmaz ama yine de belli olmaz dediler.Resmen bunalıma girdim ruhum daralıyor,kalbim sıkışıyor:(((

Sağol canım benim çok fazla yok.kanamam da yok Allah' şükür kolposkopi de çok kötü görmedi dr ama ufak bir parça biyopsi yaptı yine de 1 hafta sonra çıkacak sonuç.Birşey çıksa bile galiba tedaviyi doğum sonuna bırakacaklar.dualarınız sayesinde kolay atlattım Allah hepinizden razı olsun.bütün dileklerinizi yerine getirsin inşallah.yatıp dinlenme cezası verdi eşim.tuvalet hariç kalkmayacaksın dedi yanıma da meyve,kuruyemiş herşeyi yığdı öyle yatıyorum.
bir de inanırmısınız bilmem ama bebek düşmesin diye bir hoca tarafından karnıma kilit takıldı.ben çok inanırım böyle şeylere artık inancım tam birşey olmayacak inşllh.

Canım Feyzacımmm.Neler atlatmışsın 1 gün girmedim kaçırmışım.Allahım bundan sonraki gelişmeler için de yüzünü güldürsün inşallah.Dualarım seninle bitanem.İki yavruna,yeni bebişine ve o kıymet bilen eşine bağışlayacak seni.:54:

2 gündür yumurtlama dönemindeyim ve bizde tık yok :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: Göz göre göre 1 ay daha erteliyor olmak ne zormuş....Elimden bişey gelmiyor maalesef...:14::14::14::14::14::14::14:

nasılsınız canlarım bu ay çalışmalar çok güzel maşallah bebişi olan annişler siz nasılsınız nasıl gidiyo ufaklıkla aralar :34:

2 gündür yumurtlama dönemindeyim ve bizde tık yok :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: Göz göre göre 1 ay daha erteliyor olmak ne zormuş....Elimden bişey gelmiyor maalesef...:14::14::14::14::14::14::14:

Ayşe, muhtemelen 11. gün çatladın, bari bugünü kaçırmayın yaa, takviye yapın bari :34:

Şöyle bal, muz yiyin, sert bir türk kahvesi, romantik bir film, güzel iç çamaşırlarııı :17::1:

Hadi naş naşşş, başla bakalım :4:

Canım Feyzacımmm.Neler atlatmışsın 1 gün girmedim kaçırmışım.Allahım bundan sonraki gelişmeler için de yüzünü güldürsün inşallah.Dualarım seninle bitanem.İki yavruna,yeni bebişine ve o kıymet bilen eşine bağışlayacak seni.:54:

canımsın sağol teşekkür ederim.gerçekten çok zor 2 gün geçirdim .Allah'a şükür atlattım.şimdi bir sıkıntı yok gözüküyor.dinleniyorum.sizin dualarınız ve desteğiniz ile geçti şükürler olsun Mevlam beterinden korusun.

niye öyle oldu canım yaa üzme canını herşeyde vardır bir hayır.hayırlısıyla sağlığıyla gelsin bebişi inşallah.senin o güzel kalbine Allah küçücük bir yürek daha konduracak eminim ben.:))))

nasılsınız canlarım bu ay çalışmalar çok güzel maşallah bebişi olan annişler siz nasılsınız nasıl gidiyo ufaklıkla aralar :34:

Çalışmalar devam canım işte gördüğün gibi, bakalım bu ay yüzümüz gülecek mi :26:
Sen de iyisindir inşallah canım? :16:

Son düzenleme:
Çalışmalar devam canım işte gördüğün gibi, bakalım bu ay yüzümüz gülecek mi :26:
Sen de iyisindir inşallah canım? :16:

seni çift yumurtalı gacı seni :) hadi senden ikiz beklios anem :52: bnde iyiyim cnm gün sayıom pazartesi ikili teste gtcem 1 aydır miniği görmedim heyecanlıyım işte napam kus çıkar öle geçinip gidios :)

seni çift yumurtalı gacı seni :) hadi senden ikiz beklios anem :52: bnde iyiyim cnm gün sayıom pazartesi ikili teste gtcem 1 aydır miniği görmedim heyecanlıyım işte napam kus çıkar öle geçinip gidios :)

Çift yumurta falan ama yakalamayabiliyor da canım yaaa, korkuyorum inan, testçibaşı olan ben, doktorun söylediği 12. gün olan 4 Kasım'da bile test yapmaya cesaret edemeyeceğim, o derece yani, düşün artık
:18:Herhalde 7 Kasım'ı bekleyeceğim ben bu ay :1:

Çift yumurta falan ama yakalamayabiliyor da canım yaaa, korkuyorum inan, testçibaşı olan ben, doktorun söylediği 12. gün olan 4 Kasım'da bile test yapmaya cesaret edemeyeceğim, o derece yani, düşün artık
:18:Herhalde 7 Kasım'ı bekleyeceğim ben bu ay :1:

olur allahın iznyle ahh ahhh diom ama insan sabredemio bi anda göbüşte oluversin istio ben çok sabırsızdım psikolojim bozulmuştu snn bi düşüğün olmuştu olucak allahn iznyle bi an önce vakti zamanı var cnm sıkıntı etme kendine :20::20:

olur allahın iznyle ahh ahhh diom ama insan sabredemio bi anda göbüşte oluversin istio ben çok sabırsızdım psikolojim bozulmuştu snn bi düşüğün olmuştu olucak allahn iznyle bi an önce vakti zamanı var cnm sıkıntı etme kendine :20::20:

İnşallah canım, sağolasın :16:

selam kızlarr
nasılsınız???

yha ben neden 5-6 aylık hamiş gibi şişmiş vaziyetteyim gvn kuzum yaa :25:
sinir oluyorum kendime.sabah kalktım fenaydım halen de aynıyım.
gören dicek bu kız 5-6 aylık hamiş ama bize yalan söylüyor :52:

Beraberlik günlerin süper canımmm :46::46:
14. gün LH Peak yapmış, ve 15. gün yani bugün yumoşların çatlamış, süper :32:
Şimdi 3 gün daha peşpeşe beraberlik ve sonrasında da gün aşırı beraberlik ile yakalayacağız seni bu ay inşallah :16:

ayy inşallah canımcım ya, çok bekletti bizi eşeksıpaları, gelsinler artık:)
o zaman tam gaz çalışmalara devammm:17::17::17:

Back