• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
selam kızlarr
nasılsınız???

yha ben neden 5-6 aylık hamiş gibi şişmiş vaziyetteyim gvn kuzum yaa :25:
sinir oluyorum kendime.sabah kalktım fenaydım halen de aynıyım.
gören dicek bu kız 5-6 aylık hamiş ama bize yalan söylüyor :52:

Hoşgeldin Tubişimm :16:

ayy inşallah canımcım ya, çok bekletti bizi eşeksıpaları, gelsinler artık:)
o zaman tam gaz çalışmalara devammm:17::17::17:

Aynen öyle canım, devammm :1::1:

canım, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim gerçekten,
inşallah bundan sonra da sıkıntısız süper bir hamilelik geçirirsin,
sağlıkla alırsın bebeğini kucağına güselim:16:

canım, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim gerçekten,
inşallah bundan sonra da sıkıntısız süper bir hamilelik geçirirsin,
sağlıkla alırsın bebeğini kucağına güselim:16:

çok teşekkür ederim canım hepinizin dualarına ,iyi dileklerinize ..inşallah sizin de dileklerinizi Mevlam en yakın zamanda gerçekleştirsin.

Beni de ekler misiniz arkadaslar acabaa

ben 15 ekimde adet gordum kasimda daha goremedim ama adetlerim hep duzensiz...

bazen bir bucuk ayda bir olabiliyorum....

esimde de azospermi var ama ben hep umutluyum o yuzden bu topikte sansimi denemek istedim belki ugurlu gelirr...

hamile arkadaslari kutlarim gecmisi tamamen okuyamadim...

Allah herkese nasib eylesin bu duyguyu amin...

İyiyim canım yaa, ama solda aşağılarda bir yerde zonklama var, acaba kist mi oluşuyor diye korkuyorum yaaa :18:

araya girdim kusura bakmayın ama phia canım aynı zonklama bende de vardı sonra gebelik oluştu biliyosun inşallah seninki de ondandır.dua ediyorum senin için bu açtığın topik bana hayırlı geldi inşallah ,sana da gelecek eminim..:))

Beni de ekler misiniz arkadaslar acabaa

ben 15 ekimde adet gordum kasimda daha goremedim ama adetlerim hep duzensiz...

bazen bir bucuk ayda bir olabiliyorum....

esimde de azospermi var ama ben hep umutluyum o yuzden bu topikte sansimi denemek istedim belki ugurlu gelirr...

hamile arkadaslari kutlarim gecmisi tamamen okuyamadim...

Allah herkese nasib eylesin bu duyguyu amin...

3 Aralık olarak aramıza hoşgeldin canım, kaydettim seni de :16:

selam kızlarr
nasılsınız???

arkadaşım aynı sorun bende de var 4-5 haftalık hamile ,değilde sanki 4-5 aylık gibi şişlik var karnımda nedendir anlayamaddım biraz iştahım açıldı ama birden o kadar kilo almış olamam heralde

araya girdim kusura bakmayın ama phia canım aynı zonklama bende de vardı sonra gebelik oluştu biliyosun inşallah seninki de ondandır.dua ediyorum senin için bu açtığın topik bana hayırlı geldi inşallah ,sana da gelecek eminim..:))

Gerçekten miii canım yaaa :52:
Yumurtalarım da solda oluşmuştu, önceleri hiç böyle birşey hissetmemiştim, ayyy, gerçek mi yaaa, inanmıyorum yaaa, ben de kist mi oluşuyo ki diye korkuyorum bi yandan :18:

Tubişim de senin gibi diyor, heyecan artıyor bende git gide
:23:

Son düzenleme:
selam kızlarr
nasılsınız???

hihihi hamiş seni :52: cnm olur o ilk zamanlar bnmde öyleydi şmdi önmde yumruk gibi bişi var o kdr karnım basenim yok gibi :) süt yoğurt çok tüketiosan bulgur fln şişkinlik yapar sen yinede tüketmeye bak şmdi 1,2 haftaya mide bulantıların başlarsa yandın inş ki başlamaz ben hala çekiyorum bgn bi lokma ekmek yemişim o kdr kusma hat safhada şu sıralar ye bol bol tiksintilerin başladı mı yemek fln pişirememe durumu?

Daha bata 6 gün var ama uzun süredir sanki her an adet olacakmış gibiyim. Ben de bu durumdan dolayı sıkıntılıyım phia...

Daha bata 6 gün var ama uzun süredir sanki her an adet olacakmış gibiyim. Ben de bu durumdan dolayı sıkıntılıyım phia...

Adete yorma canım yaaa, ben düşük yaşadığım zamanki gebeliğimde BAT'tan 1 gün önce adet oldum sanıp tuvalete koşuyordum, BAT günü de dahil buna. Baktım ki hep beyaz akıntı, o ay da beklemiyordum hiç dedim bir test yapayım bari, o akşam test yaptım ve pozitifti, tabi sonu iyi olmadı.
Senin de inşallah ki sağlıklı bir gebelikle sonlanır bu ay canımcım
:16:

Gerçekten miii canım yaaa :52:
Yumurtalarım da solda oluşmuştu, önceleri hiç böyle birşey hissetmemiştim, ayyy, gerçek mi yaaa, inanmıyorum yaaa, ben de kist mi oluşuyo ki diye korkuyorum bi yandan :18:

Tubişim de senin gibi diyor, heyecan artıyor bende git gide
:23:

benim tek hamilelik belirtim sol kasığımda batma ve zonklama olmuştu canım.inan diğer hiç bir belirti yoktu nerdeyse en erken belirti de buydu hep bende noluyo dedim .inan seninki de öyle olcak gibi hissediyorum.Mevlam hislerimizi boş çıkarmaz inşalllaahhhhh

Adete yorma canım yaaa, ben düşük yaşadığım zamanki gebeliğimde BAT'tan 1 gün önce adet oldum sanıp tuvalete koşuyordum, BAT günü de dahil buna. Baktım ki hep beyaz akıntı, o ay da beklemiyordum hiç dedim bir test yapayım bari, o akşam test yaptım ve pozitifti, tabi sonu iyi olmadı.

Daha önce de okumuştum çok büyük geçmiş olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin tüm gebelikleri...
Özellikle bu dönemlerde tedirgin olurum, İnşallah gebeyizdir diyorum, senin gibi pozitif düşünmeliyim diyorum...Bu arada dayanamayıp test yapacağına inanıyorum.:)

benim tek hamilelik belirtim sol kasığımda batma ve zonklama olmuştu canım.inan diğer hiç bir belirti yoktu nerdeyse en erken belirti de buydu hep bende noluyo dedim .inan seninki de öyle olcak gibi hissediyorum.Mevlam hislerimizi boş çıkarmaz inşalllaahhhhh

Amin canım inşallahhh, inşallah ki dediğin gibi sonuçlanır :16::16:
Dualarımdasın hep canım, unutmuyorum hiç seni, diyorum ki her topiğe geldiğimde, Allah'ım sen fmfm nickli arkadaşıma sağlık, sıhhat ver Allah'ım, şifa ver ona, lütfen tetkikleri temiz çıksın, bebeği ona şans getirsin Amin diyorum inan bana :16:

phiacım sana bişi sormak istiyorum canım,ben ovulasyon testi yaptım bugün adetimin 5. günündeyim ilk defa yaptım ve 2. çizgi birinci çizgi kadar nerdeyse kırmızıydı. canım bu ne demek çok heyecan yaptım bukadar çabuk yumurtlayamam heralde değil mi? yani ben çok silik çıkar ilerleyerek artar diyodum ama yapılan test örneklerine baktığımda bu koyuluğu 10. günden sonra görmüşler.ateşimde giderek düşüyo .bu arada benide 25 aralığa eklermisin canım?

Daha önce de okumuştum çok büyük geçmiş olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin tüm gebelikleri...
Özellikle bu dönemlerde tedirgin olurum, İnşallah gebeyizdir diyorum, senin gibi pozitif düşünmeliyim diyorum...Bu arada dayanamayıp test yapacağına inanıyorum.:)

:1::1: Testçi başı Phia, bu sefer korkuyor inan ki, bakalım doktorun söylediği iğne sonrası 12. gün olan 4 Aralık değil de BAT'tan 1 gün önce 6 Aralık'ta yapabilirim, bilmiyorum yine de, cesaretim olur mu, ya da o ana kadar fikrim değişir mi, ama inan bana bu ay bi korku saldı beni yaaa, sanırım yine negatif görmekten korkuyorum bu defa :18:

phiacım sana bişi sormak istiyorum canım,ben ovulasyon testi yaptım bugün adetimin 5. günündeyim ilk defa yaptım ve 2. çizgi birinci çizgi kadar nerdeyse kırmızıydı. canım bu ne demek çok heyecan yaptım bukadar çabuk yumurtlayamam heralde değil mi? yani ben çok silik çıkar ilerleyerek artar diyodum ama yapılan test örneklerine baktığımda bu koyuluğu 10. günden sonra görmüşler.ateşimde giderek düşüyo .bu arada benide 25 aralığa eklermisin canım?

Ciddi misin canım? O zaman sen erken yumurtluyorsun epey bi.
Birşey soracağım bu ayki adetin normal gününde ve kıvamında mı geldi?
Ovulasyon testinin fotoğrafını paylaşırsan yorum yapayım, daha sağlıklı olur
:34:

Back