Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım, ben ovulasyon testi yapıyorum da, onların fotosunu koysam da bi yorumlasak:)
koyu çift çizgiyi gördükten sonra da birlikte olmak gerekiyormuş galiba, kaç gün ne kadar devam edeyim bilmiyorum. yardımcı olabilir misin kuzzuuum

Ekle tabi canım, bakayım bi
Yalnız hepsini 10 dk. sonra fotoğrafladın değil mi? Aksi takdirde çizgiler evrim geçiriyor da
Sana tavsiyem testini yaptıktan 10 dk. sonra fotoğrafını çek

phiacığım ne yaptıysam bana çizgi atmadı.işe dönmem lazım yarında bir ölçeyim bakayım ne olacak

ya bana çizik atmayacak ya da oda anlamadı bende ne olacağını

Çok şükür tatlım sen nasılsıınBulantım var ama şükür çıkartacak kadar değil canım iyi yani

bnde iyiyim tatlım şükür allahıma bulantılar tam gaz devam çıkarmalarda aynı şekilde tabi cinsiyet ve 2li teste gidicez pazartesi onun heyecanı var üzerimde :)

phiacığım ne yaptıysam bana çizgi atmadı.işe dönmem lazım yarında bir ölçeyim bakayım ne olacak

ya bana çizik atmayacak ya da oda anlamadı bende ne olacağını

Merhaba kizlar, ve savascim..nailsinizz? ben bugun doktora gitdim yeni..eski doktorum ameliuat demisdi pko icin laporoskopi..ama yeni doktorum hayir hic gerek yok dedi.kadin inanin bendeki pkonun sebebini bualamdi ))) hani hep hormonal sorun derler yaa..ama hormonlar yolunda bende..ee ne is bu? neyse doktorun kanaatine gore eyer hormonla ryerinde, ve adet normal goruyorsam demekki soguk alginligi veya iltihaplanmalar ola bilir yumurtalarimi etkilemis ve islevini bozmus..bi suru ilac yazdi, tek bi hormionlu ilac yazmadi..ne dersinizz? ben bi sey anlaamdim bundan ((((

slm kızlar yarın adet günüm bu ay hiç ümidim yok son 1.5 yıldır adetim düzensiz doktor 25 günde bir adet görmenin düzensiz olmadığını söyledi ama :) geçtiğimiz ay 28 güne dönebildi hatta bu aradaki 3 günlük farka bana gebelik sevinci bile yaşattı. neyse yarını iple çekiyorum eşim test yapmak ya da bu konudan söz açmak bile istemiyorsessiz bekleyişteyiz yani

slm kızlar dünkü kanda beta hcg 861,5 çıktı.Bugün doktora gittim ultrasonla baktı.Folibin verdi.Şimdilik temiz her şey dedi. bir hafta sonra tekrar gel dedi. İnş. bebeğim benimle olur. Hepinize dua ediyorum her gün

canım hoş geldin
dr.söyledikleri güzel şeyler eğer bir aksilik yok ve seni tatmin ettiyse ilaçla tedavi süreside çok uzun değilse deneyebilirsin.En azından eşinin yanına gidene kadar sorunu çözmüş olursun Allah ın izniyle

ben iyiyim hala bebek yokbu 24.ayım bakalım

10-15 gn sonra bir operasyon geçireceğim tiroidimi alacaklar nodlülüm çok büyümüş en büyüğü 8 cm
ve ses tellerime doğru uzanım gösteriyor.korkuyorum biraz ama Rabbim büyük onun izniyle iyi çıkacağım inş. öyle yani canımcım

Şimdiden acil şifalar diliyorum cnm sana.

Ekle tabi canım, bakayım bi
Yalnız hepsini 10 dk. sonra fotoğrafladın değil mi? Aksi takdirde çizgiler evrim geçiriyor da
Sana tavsiyem testini yaptıktan 10 dk. sonra fotoğrafını çek

evet canım 10 dk içinde fotoğrafını çektim. 10. günden itibaren, 15. güne kadar. bugün 15. günümdeyim zaten.
yalnız bu foto yüklemeyi nasıl yapacağız bilmiyorum

Bugün birisi boş gebelikten filan bahsetti.Korktum kızlar ya Bugün doktora da gittim internetten baktım 861.5 e göre 4-5 haftalık filan oluyor.Ama onu da anlamadım ki yumurtlama günüm geçeli 21 gün oldu ise 3 haftalık olmuyor mu? Offf bu iş sandığımdan zormuş:44:

ayyy canim savascim benim..insallah iyi gecer ameliyat , bence iyi olucak yaa gitsin tiroid bezi gelsinn bebek )))) insallah oyle olsun canim..ben gerci artik kime inanacagimi sasirdim ama ne edelim...baska care yok...senin esinin ameliyatdan sonra tahlili nasil cikdi ? gelisme varmi?

Bana da bişey yazsanız

Bana da bişey yazsanız

canım hamilelik son adet tarihinden itibaren sayılıyor. oyüzden. değerlerin çok güzel allahım inşallah sorunsuz kucağına verir. lotusrem sana dua ediyorum rabbim seni ve bebişini korusun .şahin inşallah herşey yolunda gider burdan hamişlik haberinide verirsin

Saol cnm inş. Rahatladım biraz.

Eki Görüntüle 563850
evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum özellikle phiacım senin:)
bu arada 11-13-14. günler çalışmalar yapıldı
bugün 15. gün. bugün ve sonrasında nasıl bir yol izleyeyim???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…