- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Selam canlar nasılsınız görüşmeyelii
hg tatlım nasılsın :) nasıl minikle aran bulantıların oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canlar nasılsınız görüşmeyelii
canım, ben ovulasyon testi yapıyorum da, onların fotosunu koysam da bi yorumlasak:)
koyu çift çizgiyi gördükten sonra da birlikte olmak gerekiyormuş galiba, kaç gün ne kadar devam edeyim bilmiyorum. yardımcı olabilir misin kuzzuuum
hg tatlım nasılsın :) nasıl minikle aran bulantıların oluyor mu?
Çok şükür tatlım sen nasılsıınBulantım var ama şükür çıkartacak kadar değil canım iyi yani
phiacığım ne yaptıysam bana çizgi atmadı.işe dönmem lazım yarında bir ölçeyim bakayım ne olacak
ya bana çizik atmayacak ya da oda anlamadı bende ne olacağını
Merhaba kizlar, ve savascim..nailsinizz? ben bugun doktora gitdim yeni..eski doktorum ameliuat demisdi pko icin laporoskopi..ama yeni doktorum hayir hic gerek yok dedi.kadin inanin bendeki pkonun sebebini bualamdi ))) hani hep hormonal sorun derler yaa..ama hormonlar yolunda bende..ee ne is bu? neyse doktorun kanaatine gore eyer hormonla ryerinde, ve adet normal goruyorsam demekki soguk alginligi veya iltihaplanmalar ola bilir yumurtalarimi etkilemis ve islevini bozmus..bi suru ilac yazdi, tek bi hormionlu ilac yazmadi..ne dersinizz? ben bi sey anlaamdim bundan ((((
canım hoş geldin
dr.söyledikleri güzel şeyler eğer bir aksilik yok ve seni tatmin ettiyse ilaçla tedavi süreside çok uzun değilse deneyebilirsin.En azından eşinin yanına gidene kadar sorunu çözmüş olursun Allah ın izniyle
ben iyiyim hala bebek yokbu 24.ayım bakalım
10-15 gn sonra bir operasyon geçireceğim tiroidimi alacaklar nodlülüm çok büyümüş en büyüğü 8 cm
ve ses tellerime doğru uzanım gösteriyor.korkuyorum biraz ama Rabbim büyük onun izniyle iyi çıkacağım inş. öyle yani canımcım
Ekle tabi canım, bakayım bi
Yalnız hepsini 10 dk. sonra fotoğrafladın değil mi? Aksi takdirde çizgiler evrim geçiriyor da
Sana tavsiyem testini yaptıktan 10 dk. sonra fotoğrafını çek
canım hoş geldin
dr.söyledikleri güzel şeyler eğer bir aksilik yok ve seni tatmin ettiyse ilaçla tedavi süreside çok uzun değilse deneyebilirsin.En azından eşinin yanına gidene kadar sorunu çözmüş olursun Allah ın izniyle
ben iyiyim hala bebek yokbu 24.ayım bakalım
10-15 gn sonra bir operasyon geçireceğim tiroidimi alacaklar nodlülüm çok büyümüş en büyüğü 8 cm
ve ses tellerime doğru uzanım gösteriyor.korkuyorum biraz ama Rabbim büyük onun izniyle iyi çıkacağım inş. öyle yani canımcım
Bugün birisi boş gebelikten filan bahsetti.Korktum kızlar ya Bugün doktora da gittim internetten baktım 861.5 e göre 4-5 haftalık filan oluyor.Ama onu da anlamadım ki yumurtlama günüm geçeli 21 gün oldu ise 3 haftalık olmuyor mu? Offf bu iş sandığımdan zormuş:44:
Bana da bişey yazsanız
canım hamilelik son adet tarihinden itibaren sayılıyor. oyüzden. değerlerin çok güzel allahım inşallah sorunsuz kucağına verir. lotusrem sana dua ediyorum rabbim seni ve bebişini korusun .şahin inşallah herşey yolunda gider burdan hamişlik haberinide verirsin
Eki Görüntüle 563812
oldu mu acabaaa