Canım, BAT geçmişti değil mi senin? Peki SAT ne zamandı? Bir de siklusun nedir genelde?
Bu değer düşük görünüyor, kanaman da geldiyse ne yazık ki düşük yapıyor olabilirsin ya da dış gebelik şüphesi de var canım :18:
Şimdi önemli olan şu; 2 gün sonra aynı yerde yaptıracağın Beta Hcg sonucun değerlendirme açısından çok önemli, en az 36 olmalı.
Eğer canım, 2 güne kadar karnında çok şiddetli ağrı hissedersen hiç vakit kaybetmeksizin hemen acile gitmelisin, Allah korusun ki dış gebeliğe erken müdahele için.
Şimdi bunları söylüyorum açık açık, çünkü aynı şeyler benim de başımdan geçmişti, dış gebelikten de şüphelenilmişti ama ben düşük yapmıştım 5 haftalıkken, o yüzden sana bunları söylüyorum, karşılaştığın durum ve olabilecekler hakkında onun için yorum yapıyorum.
İnşallah ki dış gebelik değildir de düşükse de vücut onu kendiliğinden kanamayla atacaktır, sağlıksız döllenmeler vücuttan bu şekilde atılır çünkü.
Canım bu yazdıklarım kulağına çalınsın, ama sen kendini sıkma, içini ferah tutmaya çalış, dua et ki bunlar olmasın ve 2 gün sonraki Beta HCG yükselişi güzel olsun...